Hayırlı kandiller
Bugün evime gidiyorum
Anladım şimdi üzerine uzun basmak gerekmiş Allah allahVar bak hatta tıkladım gör diye çıkıyor bende.
Anladım şimdi üzerine uzun basmak gerekmiş Allah allah
Merhaba hanımlar Hala kaplıcadayım hava harika tam bir bahar yürüyüşe çıktım yandık ufak bir yandı
Hayırlı kandiller dilerim herkese öpüyorum hepinizi
befercim şu an ben de orada olmak isterdim maşaallah tadını çıkar canımm :*Merhaba hanımlar Hala kaplıcadayım hava harika tam bir bahar yürüyüşe çıktım yandık ufak bir yandı
Hayırlı kandiller dilerim herkese öpüyorum hepinizi
erkenmi dönüyorsunHayırlı kandiller
Bugün evime gidiyorum
Tatlı tarifi ekleyecekmis hodri meydan dedi :)))kazen tarif eklicek diyorlardı naptı acaba
sen bunu nerden alıtıladın.ben bunu nezaman yazdımTatlı tarifi ekleyecekmis hodri meydan dedi :)))
hayırlı kandillerKandilleriniz mübarek olsun kızlar bu arada hayırlı kandiller :))
Ben kazen in tariflerini arıyordum senin bu yorumun çıktısen bunu nerden alıtıladın.ben bunu nezaman yazdım
Ben kazen in tariflerini arıyordum senin bu yorumun çıktı23 Ocak di sanırım :))
Yarın dönecektim, babamı kafalyıp bizde kalmaya ikna ettim. Akşam iş çıkışı benim eve geleceklererkenmi dönüyorsun
özlemişsinir eviniYarın dönecektim, babamı kafalyıp bizde kalmaya ikna ettim. Akşam iş çıkışı benim eve geleceklerevi havalandırayım bahanesiyle gidiyorum şimdi
Burnumda tüttüözlemişsinir evini
eşin ne zman dönüyorBurnumda tüttü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?