4 mü olur 8 mi orasını bilememAman sabahlar olmasın yarın clarke leslie 4 mil yapar artık, yok mu artıran
Annemdeydim abla, 3 haftadır evimde değilim. Şimdi geldim çok şükür
hep hayalım yaa :))bi dönemki hayalım.
O daha güzel canım ama benim ev ve arabada alın terim. Erkenden aldım kapattım mevzuyu daha da elimi sürmem.maşaallah doraaaa Allah nazarlardan saklasın.. valla benim de arabaya yazdırasım var koca parası diil alın teri
4 mil iyidir ilk etapta.arada zaman var.vücut hamlamıştır.hızlanmasınlar hemenAman sabahlar olmasın yarın clarke leslie 4 mil yapar artık, yok mu artıran
oh işte buO daha güzel canım ama benim ev ve arabada alın terim. Erkenden aldım kapattım mevzuyu daha da elimi sürmem.
İyi yapmışsın, buralar boş kalmasınişler vs. bugunluk yeter.kafam beynim yandı.az çene yapam dedim
4 mil iyidir ilk etapta.arada zaman var.vücut hamlamıştır.hızlanmasınlar hemen
yok şimdi kadın çalışmalıyı savunacaüğım da hiç o modda değilimhep hayalım yaa :))
4 mü olur 8 mi orasını bilemem
elini süreceğin ne kalmış.. ben de valla evimi arabamı hallettim gerisinin bir önemi yok.. Allah ıma binlerce kere binler şükürler olsunO daha güzel canım ama benim ev ve arabada alın terim. Erkenden aldım kapattım mevzuyu daha da elimi sürmem.
ya kadın kafasına göre çalışmalı.. zorun diiil be yaayok şimdi kadın çalışmalıyı savunacaüğım da hiç o modda değilimsabahın sekizinden beri masa başındayım yemişim kadın çalışmalıdır mantığını
gülersin tabi.hoşuna gitti demi.kaynana evinde püskevitli pastaya benzemez bu.hadi walk walk walkkahahahahhaah ne güldüm yaaa
bacım lesli yapıyormusun ondan haber ver heleelini süreceğin ne kalmış.. ben de valla evimi arabamı hallettim gerisinin bir önemi yok.. Allah ıma binlerce kere binler şükürler olsun
sabah ayık kafyala konuşalım bunlarıya kadın kafasına göre çalışmalı.. zorun diiil be yaa
Bi kaç gün benden haber alamazsanız korkmayıngülersin tabi.hoşuna gitti demi.kaynana evinde püskevitli pastaya benzemez bu.hadi walk walk walkk
enerji verir diyosunGidiyim de bi helva kavurayım,
Enerji depolamak lazımenerji verir diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?