annem de yapacak bugün.. Allah kabul etsin Clarkecim :*Gidiyim de bi helva kavurayım,
bugünbacım lesli yapıyormusun ondan haber ver hele
dora helvayı görmesin haşlar seni.etme eyleme bozma diyetiEnerji depolamak lazım
bugün olmaz bugün kandil.herkes tatile girdiannem de yapacak bugün.. Allah kabul etsin Clarkecim :*
bugün
Aminn harikamocum, Hepimizinkini kabul etsinannem de yapacak bugün.. Allah kabul etsin Clarkecim :*
Kızzzz çaktırmaaaaa şimdi dışarda güneşleniyor o okumaz buralarıdora helvayı görmesin haşlar seni.etme eyleme bozma diyeti
sevabına yiyeceğis suhancımdora helvayı görmesin haşlar seni.etme eyleme bozma diyeti
günah annem günahhh bugün lesli olmazzzvalla oruç tutsaydım evet ama madem oruç diilim yapmalıyım.. anacağızım da dünya güzeli mamalar pişirmiş yaw..
Rabbim hayırlısıysa nasip etsin kuzumben toparlanıyorum.öptüm hepnizi.mucks.dua edin banada.çok istediğim bişey var.şuan üzerinde çalışma yapıyorum.olumlu sonuçlansın.işle alakalı bu arada
çağırıyor daaa... ay gitsem bi dert gitmesem bir derthariko annendmisin akşam yemeğe
Telefondaydım yetişemedim sanamesaj yazma sürenizmi var?
of diyorum annaemin helvasını yemelisin suhan yaaabende az kavurayım evdekilere ben pek sevmem
Çağırıyorsa git, bekler bugün kandilçağırıyor daaa... ay gitsem bi dert gitmesem bir dert
güle güle git :*ben kaçtım
he yaa bekliyor kıyamam ...gideyim ay.. suhanın dediği gibi leslie bugün kalır herhal yawÇağırıyorsa git, bekler bugün kandil
of diyorum annaemin helvasını yemelisin suhan yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?