hepimiz analım birbirimizi benim de iki muradım var hayırlsı ile nasip etsin Rabbim ...ben toparlanıyorum.öptüm hepnizi.mucks.dua edin banada.çok istediğim bişey var.şuan üzerinde çalışma yapıyorum.olumlu sonuçlansın.işle alakalı bu arada
Git git :)he yaa bekliyor kıyamam ...gideyim ay.. suhanın dediği gibi leslie bugün kalır herhal yaw
Ben de yıllarca savundum ama evde oturunca anladım ki ihtiyaç yoksa yat evinde.yok şimdi kadın çalışmalıyı savunacaüğım da hiç o modda değilimsabahın sekizinden beri masa başındayım yemişim kadın çalışmalıdır mantığını
el pratikliği onunki .. konu komşu herkes anneme yaptırır helvayı..Tarif var mınetten bakıyorum tariflere her seferinde bi şeyi olmuyor.
Akşam boş geçme 1 milde olsa yap canım. Ben yine çok yürüdüm ve bunun dönüşü var yapmayabilirim ama sen atlama lütfenGit git :)
Yarın yaparsın. Ben de yapamadım bugün.
bakym olmassa uyumadan yaparım ben de hahahaGit git :)
Yarın yaparsın. Ben de yapamadım bugün.
anlaştık doracımAkşam boş geçme 1 milde olsa yap canım. Ben yine çok yürüdüm ve bunun dönüşü var yapmayabilirim ama sen atlama lütfen
Ohhhh pazartesi tığ gibi kalırsın inş.Enerji depolamak lazım
yok ölmek var dönmek yok.. beni ex lemeee :)))Ohhhh pazartesi tığ gibi kalırsın inş.
Seni etiketlemiyorum bi kaç gün izinlisin
Kısmet, başka sefere artık :)el pratikliği onunki .. konu komşu herkes anneme yaptırır helvayı..
yanımda olsaydı sorardım anneme yazardım sana
kuzum akşama annemler bende olacak, vakit bulabilir miyim bilmiyorumAkşam boş geçme 1 milde olsa yap canım. Ben yine çok yürüdüm ve bunun dönüşü var yapmayabilirim ama sen atlama lütfen
Ya sen ne tatlı kaptan oldun böyleeee, gel bi ÖpiyimOhhhh pazartesi tığ gibi kalırsın inş.
Seni etiketlemiyorum bi kaç gün izinlisin
bunlar sana mıydı clarkecim yaaKısmet, başka sefere artık :)
kuzum akşama annemler bende olacak, vakit bulabilir miyim bilmiyorum
Ya sen ne tatlı kaptan oldun böyleeee, gel bi Öpiyim
Ben de seni kocaman öperim, halden anlarız tabiKısmet, başka sefere artık :)
kuzum akşama annemler bende olacak, vakit bulabilir miyim bilmiyorum
Ya sen ne tatlı kaptan oldun böyleeee, gel bi Öpiyim
Sen de yapacaksın tabi yawrimo, üzerine alınsanda farketmez.bunlar sana mıydı clarkecim yaa
bende kendi üzerime alınıp cvpladım
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla oldu aslındabunlar sana mıydı clarkecim yaa
bende kendi üzerime alınıp cvpladım
Ben de seni kocaman öperim, halden anlarız tabi
Biz yarışmıyoruz zayıflamak için, hep birlikte hareket ediyoruz ne mutlu
İyi akşamlar canım, görüşürüz yarıniyi akşamlar kızlar ben de kaçtım
Elbettee, hoş geldinBuraya da selam verebilir miyim
İyiyiz çok şükür, sen nasılsın?Merhabalar efenim nasılsınız hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?