2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Yerleşik hayat? Benim 8 tane sokak kedim var.
Hergün sabah akşam aynı saatte gelir yer içer kendini sevdirir giderler.
Kuşlar olmasa bende çok isterdim.

Yerleşik hayat? Benim 8 tane sokak kedim var.
Hergün sabah akşam aynı saatte gelir yer içer kendini sevdirir giderler.
Kuşlar olmasa bende çok isterdim.

Son 5 yılım hep oradan oraya taşınmakla geçti, artık bi' yerde sabit bi' hayat kurmak istiyorum
O yüzden daha sabit bir iş bakıyorum şimdi
Hayvanları oradan oraya sürüklemek işkence çünkü hele kedi gibi yerinden toto kaldırmayı sevmeyen hayvan

2 senedir diyet topiklerindeydim 16 kilo verdim şimdi sabitim
Yapmak çok istiyorum ya tekrardan tam bugün tartı arıyordum tekrar geri mi dönsem diye
Sen yapıyor musun?
Sanki clarke ile tanışıyorsunuz, aklıma ilk diyet topiği geldi. Bizim burada hanım abla hariç herkes diyette

Kesinlikle öyle bunalıma girer şapşikler

Hıım hanım kızıma maşallah, kv evinde hizmete alışmış kuzum.

Anlaşıldı kahve için ben kalifiye eleman olucam buralarda
Dönüşümlü yaparız kahveleri
Aa değilim valla ben bekarım 25 yaşındayım

Ya sizler?
Ben 28
Aa yok daha neler 4lü rakamlar daha ne ki ya
Ay ne güzel cinsleri ne
Benim küçükken vardı ama öldüler
Benimkiler de öldü hep
En sonuncusunda Allahım benim ömrümden al kuşuma ver diye sabaha kadar ağlamıştım. Ama sabah ölmüştü. Bidaha da almadım

Ben 28

Benimkiler de öldü hep
En sonuncusunda Allahım benim ömrümden al kuşuma ver diye sabaha kadar ağlamıştım. Ama sabah ölmüştü. Bidaha da almadım

30 yaş altı olunca kahve görevi bize kalıyor

Ya o riski de var tabii insana can yoldaşı çok güzel yani ama insan sonunda kötü oluyor...

Ben 28

Benimkiler de öldü hep
Ben de son gecesi çok ağladım hep aynı duayı ettim ama gitti kuzum

Yapmak çok istiyorum ya tekrardan tam bugün tartı arıyordum tekrar geri mi dönsem diye
Sen yapıyor musun?
Bizim tanıştığımız zayıflama topiği var. Orada devam ediyoruz, ayrıca ben 3. Takımda yarışıyorum. Her telden çalıyorum
Ben geldim :))))
Nasılsınız kızlar :))
Hoş geldinn kuzum, iyiyiz sen nasılsın?

Sen yapıyor musun?
Bu arada 16 kilo harika tebrik ederim.
Boy kilo ne durumda şimdi.
Biz spor ve diyetle burada birbirimizi gazlıyoruz. Ayrica eskiden devam ettiğimiz bir diyet topiğimizde var. Kural yok, sadece destek amaçlı yazıyoruz. Bu hafta yeniden başladık gel takıl sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…