Bizim tanıştığımız zayıflama topiği var. Orada devam ediyoruz, ayrıca ben 3. Takımda yarışıyorum. Her telden çalıyorum
Hoş geldinn kuzum, iyiyiz sen nasılsın?
Gel abla beraber ÇıkaralımKeyfini çıkar bence mis gibi havadır,hayırlı kandiller sanada.
Bu arada 16 kilo harika tebrik ederim.
Boy kilo ne durumda şimdi.
Biz spor ve diyetle burada birbirimizi gazlıyoruz. Ayrica eskiden devam ettiğimiz bir diyet topiğimizde var. Kural yok, sadece destek amaçlı yazıyoruz. Bu hafta yeniden başladık gel takıl sende
Ben anlamam @clarke bi el at kuzum, topiğimize davet yollaNerede topik?
Ben en son 62 idim işte bi 10 daha gitse tam olacak
Bi' de sporla bir götürmeyi seviyorum ben ağır spor seviyorum o yüzden diyete başlamak demek ona da başlamak demek benim için
Ben de 62 ile başlamıştım, aldım verdim derken şu an 52,6 oldum. Ama hedef 48 çünkü boy157Tam onu sordum ben de nerede diye
Boyum 161 kilo 62
Şu an normal görünüyorum ama tabii 52ye düşersem yediğim içtiğimle daha rahat hissederim açıkçası
Sende durumlar nasıl?
Beni bir de bilenler bilir Jillian 30 Days Shred yaparım her başladığımda
Onsuz diyete girmem
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsinO daha güzel canım ama benim ev ve arabada alın terim. Erkenden aldım kapattım mevzuyu daha da elimi sürmem.
aynı acıyı yaşamışız.Ben de son gecesi çok ağladım hep aynı duayı ettim ama gitti kuzum
İyiyim çok şükür :) bugün pek denk gelemedik. Yoğun musun ?Hosbuldum canım iyiyim sen nasılsın
Ben de 62 ile başlamıştım, aldım verdim derken şu an 52,6 oldum. Ama hedef 48 çünkü boy157
Sağol canım herkese insallahAllah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Bugün sabahtan işlerim vardı canım simdide evde değilim calısıyorum o yüzden cook gelemedim :)aynı acıyı yaşamışız.
İyiyim çok şükür :) bugün pek denk gelemedik. Yoğun musun ?
Allahım sanada sağlıkla oturmayı kullanmayı nasip etsinelini süreceğin ne kalmış.. ben de valla evimi arabamı hallettim gerisinin bir önemi yok.. Allah ıma binlerce kere binler şükürler olsun
Dağ tepe yürürüm, genel kiloyu öyle verdim. Şimdi leslie twist ve mekik günlük birkaç set ve yürüyüşle devam ediyoruz hepimizAy çok iyi 52 benim en favori kilo rakamlarım
Spor yapıyor musun sen de
Kolay gelsin canımBugün sabahtan işlerim vardı canım simdide evde değilim calısıyorum o yüzden cook gelemedim :)
Dağ tepe yürürüm, genel kiloyu öyle verdim. Şimdi leslie twist ve mekik günlük birkaç set ve yürüyüşle devam ediyoruz hepimiz
Allahım sanada sağlıkla oturmayı kullanmayı nasip etsinelini süreceğin ne kalmış.. ben de valla evimi arabamı hallettim gerisinin bir önemi yok.. Allah ıma binlerce kere binler şükürler olsun
Aslında dağ tepe geyik birazda, doğa yürüyüşü tabiki en sevdiğim ama şehir merkezinde evime en uzak parka kadar yürüyorum. 2 yeşillik ağaç felan dağ tepede oYürüyüş doğada çok güzel oluyor özellikle ya
Ben bi' de koşmayı seviyorum çok
Ama her yıl kendimi sakatlıyorum bir şekilde
Hemen etiketliyorum diğer tipine :)Nerede topik?
Ben en son 62 idim işte bi 10 daha gitse tam olacak
Bi' de sporla bir götürmeyi seviyorum ben ağır spor seviyorum o yüzden diyete başlamak demek ona da başlamak demek benim için
jiliannn mı dedinnnnTam onu sordum ben de nerede diye
Boyum 161 kilo 62
Şu an normal görünüyorum ama tabii 52ye düşersem yediğim içtiğimle daha rahat hissederim açıkçası
Sende durumlar nasıl?
Beni bir de bilenler bilir Jillian 30 Days Shred yaparım her başladığımda
Onsuz diyete girmem
Hemen el atıyorumBen anlamam @clarke bi el at kuzum, topiğimize davet yolla
Saol canım :)Kolay gelsin canım
Aslında dağ tepe geyik birazda, doğa yürüyüşü tabiki en sevdiğim ama şehir merkezinde evime en uzak parka kadar yürüyorum. 2 yeşillik ağaç felan dağ tepede o
Hemen etiketliyorum diğer tipine :)
jiliannn mı dedinnnn
2. Kısma geçemediğim program
Hemen el atıyorum
Amannn bu jillian dediğiniz bilmem kaç aşama özel bir proğram var o mu. Yok ben almayayım. Arkadaşımın eşi yapmıştı oysa ben felç olurumHemen etiketliyorum diğer tipine :)
jiliannn mı dedinnnn
2. Kısma geçemediğim program
Hemen el atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?