2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Bizim tanıştığımız zayıflama topiği var. Orada devam ediyoruz, ayrıca ben 3. Takımda yarışıyorum. Her telden çalıyorum

Hoş geldinn kuzum, iyiyiz sen nasılsın?

Nerede topik?

Ben en son 62 idim işte bi 10 daha gitse tam olacak

Bi' de sporla bir götürmeyi seviyorum ben ağır spor seviyorum o yüzden diyete başlamak demek ona da başlamak demek benim için

Tam onu sordum ben de nerede diye

Boyum 161 kilo 62

Şu an normal görünüyorum ama tabii 52ye düşersem yediğim içtiğimle daha rahat hissederim açıkçası

Sende durumlar nasıl?

Beni bir de bilenler bilir Jillian 30 Days Shred yaparım her başladığımda

Onsuz diyete girmem

Ben de 62 ile başlamıştım, aldım verdim derken şu an 52,6 oldum. Ama hedef 48 çünkü boy157

Yürüyüş doğada çok güzel oluyor özellikle ya
Ben bi' de koşmayı seviyorum çok
Ama her yıl kendimi sakatlıyorum bir şekilde
Aslında dağ tepe geyik birazda, doğa yürüyüşü tabiki en sevdiğim ama şehir merkezinde evime en uzak parka kadar yürüyorum. 2 yeşillik ağaç felan dağ tepede o

Nerede topik?

Ben en son 62 idim işte bi 10 daha gitse tam olacak

Bi' de sporla bir götürmeyi seviyorum ben ağır spor seviyorum o yüzden diyete başlamak demek ona da başlamak demek benim için
Hemen etiketliyorum diğer tipine :)
jiliannn mı dedinnnn
2. Kısma geçemediğim program
Ben anlamam @clarke bi el at kuzum, topiğimize davet yolla
Hemen el atıyorum

Aslında dağ tepe geyik birazda, doğa yürüyüşü tabiki en sevdiğim ama şehir merkezinde evime en uzak parka kadar yürüyorum. 2 yeşillik ağaç felan dağ tepede o

Aa ben ormanın çiftliğin dağ bayırın içinde yaşıyorum valla
Olsun, adım da sayıyor musun
Benim telefon sayıyor ya o çok iyi oluyor

Hemen etiketliyorum diğer tipine :)
jiliannn mı dedinnnn
2. Kısma geçemediğim program
Hemen el atıyorum

Programın en zor kısmı 2. kısım bence
3 bile daha kolay
Ben herkesi Jilliana teşvik etmemle biliniyorum bak
Benim albüm fotolarında öncesi sonrası var hatta ya o kadını görsem hediye paketi falan yollıcam yani o kadar müteşekkirim şu programa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…