- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Hadi inşallah gazam mübarek olsun, du bakeeeliiim ne olceeekgüzel olursa bizde yapalım.yarın mutlaka yaz.hadi öpenze herkesi
Evet cok sukur canim duzeldi gerisini alan dusunsuntmm kuzum çükütay düzeldimi onu soracam kaynıyor hep
Ben en son cinalide kaldim canim eminmisinSana pratik bir yöntem söyleyeyim, fotograf kağıtlarına deseni çiz, kes. Eline yapıştır üzerine kına sür.
Bunun hazır olanlarıda var ama desenlerini ben beğenmiyorum
yakında benim ki de der valla.. onu da diete soktumAkşama unsuz patates böreği yapmayı planlıyorum, hiç yapmadım tavada nasıl bir sonuç olacak bilemiyorum.
Pompilim açlıktan ölecek
Hamur işinden masum olur bence kabakta koyarım, bunu yapmazsam yarına diyet miyet kalmayacak bırakacak.
Offff kendim yemiyordum rahattim, koca başlayınca herşey daha güzel olur sandım diyet pasta börek yap diyor kafayı yedi
tarif ve foto da marak ettim basıl olacak doracımAkşama unsuz patates böreği yapmayı planlıyorum, hiç yapmadım tavada nasıl bir sonuç olacak bilemiyorum.
Pompilim açlıktan ölecek
Hamur işinden masum olur bence kabakta koyarım, bunu yapmazsam yarına diyet miyet kalmayacak bırakacak.
Offff kendim yemiyordum rahattim, koca başlayınca herşey daha güzel olur sandım diyet pasta börek yap diyor kafayı yedi
Kuzumm napion özledim seniHepfitim bebeğim.
Peki hazır stickerlar var onlardan al ne diyeyimBen en son cinalide kaldim canim eminmisin
Aman girmesinler diyete, antropoza girdi sanki adam,huzursuz aksi nalettttyakında benim ki de der valla.. onu da diete soktum
Yani unsuz olunca tarifler kısıtlı 3-5tarifi sentezledimtarif ve foto da marak ettim basıl olacak doracım
Bu erkekler ne nazli yaaAman girmesinler diyete, antropoza girdi sanki adam,huzursuz aksi naletttt
Yeme lahmacun kebap salata yeYani unsuz olunca tarifler kısıtlı 3-5tarifi sentezledim
Henüz pisirmedim, birde o kadar malzeme rendeledim olmazsa en çok kolum koptu ona üzülürüm.
Rondoda kullanabilirdim, tariflerde rendeleyin diyor ya şartlı refleks ben de o kadar uğraştim
Sonuç olumlu olursa foto atarız, olmazsa akşam yemeğinde dışarı çıkıp çok pis gömerim lahmacunu
Herşeyleri problem, dün kurabiye yapmış arkadaşım yemedim 4-5tane koydu çantama.Bu erkekler ne nazli yaa
Tatlı bela yaaa dışarıda salata mı yenirYeme lahmacun kebap salata ye
Iste klasik erkek bakis acisiHerşeyleri problem, dün kurabiye yapmış arkadaşım yemedim 4-5tane koydu çantama.
Akşam diyetini bıraksın diye koydum önüne sen ye zorlanıyorsun dedim. Yedi sonra diyor ki yarın kahvaltı etmem telafi olur.
Kafalar mis pırıl pırıl
Insallah olur canim bende 52 kilo olsam ustune kunefe bile yerdimTatlı bela yaaa dışarıda salata mı yenir
Neyse umutluyum bu patates kabak böreğim olacak inş
İnş sen de istediğin kiloya bir an önce inersin. Yeni takım, yeni kan.Insallah olur canim bende 52 kilo olsam ustune kunefe bile yerdim
Sabahları hapşurarak uyanıyorum, hafif burnum nemleniyor sonra bişey yok. Bide azıcık sesim değişikKuzum bağışıklık mi çöktü acaba senin
Çok geçmiş olsun, umarım bi an önce eski zıpırlıklarına geri dönerlerBen dünmeyve limon sarımsak derken epey güç vermişim bağışıklığa çok şükür
Ama bebelerin öksürük aynı moralim çok bozuk
Erkeklerin diyet anlayışı da buAkşama unsuz patates böreği yapmayı planlıyorum, hiç yapmadım tavada nasıl bir sonuç olacak bilemiyorum.
Pompilim açlıktan ölecek
HahahahahaHerşeyleri problem, dün kurabiye yapmış arkadaşım yemedim 4-5tane koydu çantama.
Akşam diyetini bıraksın diye koydum önüne sen ye zorlanıyorsun dedim. Yedi sonra diyor ki yarın kahvaltı etmem telafi olur.
Kafalar mis pırıl pırıl
Yakında pes eder merak etme
Eline sağlık kuzumEki Görüntüle 2248687
evet karşınızda kabaklı patatesli havuçlu tava böreği.
Oldu wallaharikamo bak kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?