- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Ucundan azcık bakabildim gayet güzel az yağlı mücver yani.Yakında pes eder merak etme
Eline sağlık kuzum
Tadı nasıl ?
Ehhhh sarımsaklı yoğurt giren yemeğin tadı kötü olur mu hiç, tarif varsa alırım yarın denerim bende.Ucundan azcık bakabildim gayet güzel az yağlı mücver yani.
Soğumasın içini çeksin diye kapadım kapağı eşim yolda tadına biraz sonra bakariz. Sarmısaklı yoğurtla servis etmeyi planliyorum
Anacim sen fistikla cilekle menü yaparsan istifa bile ederSabahları hapşurarak uyanıyorum, hafif burnum nemleniyor sonra bişey yok. Bide azıcık sesim değişik
Bağışıklık çökmüş müdür kaptanım
Çok geçmiş olsun, umarım bi an önce eski zıpırlıklarına geri dönerler
Erkeklerin diyet anlayışı da bu
Diyet börekmiş, öyle diyet mi olur
Hahahahaha
Doraaa sen örnek oluyorsun
kahvaltıyı 3 leblebiyle geçirdiğin günleri biliyo tabi pompilin
Hemen vereyim tarifi acayip doyurucu oldu, ben bunu unla fırında yapardim ama bu gayet başarılı oldu daha da diger tarifi yapmam.Ehhhh sarımsaklı yoğurt giren yemeğin tadı kötü olur mu hiç, tarif varsa alırım yarın denerim bende.
Ellerine sağlık, ne güzelde yazmışsın hemen :)Hemen vereyim tarifi acayip doyurucu oldu, ben bunu unla fırında yapardim ama bu gayet başarılı oldu daha da diger tarifi yapmam.
1 kabak(çok büyük bir kabak 750gr yakındı)
1patates orta boy
2 havuç(büyük boy)
2 yumurta
1 kaşık zeytinyağı
Karabiber, tuz, sebze kurusu(mix baharat)
Ikiye böldüm malzemeyi suyunu iyice sıktım tabi ilk önce.
Ilk katı tavaya sıkıca bastırarak koydum, arasına evde mozerella vardı 50gr kadar belki daha az onuda koydum. Üzerine kalan malzemeyi serdim.
Ilk önce yüksek ateşte 1-2dk pişirip sonra altını kıstım.
Alt kızarınca ters yüz ettim.
Tavayı azcık yağlamıştım.
Afiyet olsun şimdiden
Çok beğendim ya hemen yazdım, tam diyet yemeği sadece sebze canan teyzem ne diyor doyuncaya kadar sebzeyi ye porsiyon hesebı yapmaEllerine sağlık, ne güzelde yazmışsın hemen :)
Yarın kendime yapıyım sonucu yazarım
Insallah canim gel opucemmİnş sen de istediğin kiloya bir an önce inersin. Yeni takım, yeni kan.
Hepsini yedin mi yoksaÇok beğendim ya hemen yazdım, tam diyet yemeği sadece sebze canan teyzem ne diyor doyuncaya kadar sebzeyi ye porsiyon hesebı yapma
Hemen vereyim tarifi acayip doyurucu oldu, ben bunu unla fırında yapardim ama bu gayet başarılı oldu daha da diger tarifi yapmam.
1patates orta boy
2 havuç(büyük boy)
2 yumurta
1 kaşık zeytinyağı
Ilk katı tavaya sıkıca bastırarak koydum, arasına evde mozerella vardı 50gr kadar belki daha az onuda koydum. Üzerine kalan malzemeyi serdim.
Afiyet olsun şimdiden
Hepsini yedin mi yoksa
Beklediğimden güzel oldu abla, benim malzeme oldukça fazlaydı börek kıvamında oldu daha ince yaparsan tam mücver ayarıGüzel oluyormu böyle,bende kızartarak yapıyorum mücveri,üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum.
Valla harika gorunuyor ama benim diyete pek uygun degilHemen vereyim tarifi acayip doyurucu oldu, ben bunu unla fırında yapardim ama bu gayet başarılı oldu daha da diger tarifi yapmam.
1patates orta boy
2 havuç(büyük boy)
2 yumurta
1 kaşık zeytinyağı
Afiyet olsun şimdiden
Günaydınnnn
Gunaydin guzel hatunlar
Beklediğimden güzel oldu abla, benim malzeme oldukça fazlaydı börek kıvamında oldu daha ince yaparsan tam mücver ayarı
Sağol canım ama neden uygun değil, merak ettim nasıl bir diyet buValla harika gorunuyor ama benim diyete pek uygun degil
Karatay belasi patates yasak pismis havuc yasakSağol canım ama neden uygun değil, merak ettim nasıl bir diyet bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?