- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Fırında un koyup kabartma tozu ile sebzeli kek(annem öyle der) yapardım.Günaydınlar .
Günaydınlar .
Hemde hafif olur bu şekilde,birde fırında yapanlarda var onu denedim sevmedim tadını.
Bu şekilde denemek lazım güzel olur mutlaka.
bende pöfüüüKuzumm napion özledim seni
Ben de aslında hep karatay usulü giderim, ama bu en zararsız börek. Yani kabak çok fazla sana porsiyonda 1 dilimde çeyrek patates düşüyor ben öyle hesaplıyorumKaratay belasi patates yasak pismis havuc yasakbizomki inek usulu ot ye dur
Haklisin yada patates koymam ama tutarmi bulmiyotumBen de aslında hep karatay usulü giderim, ama bu en zararsız börek. Yani kabak çok fazla sana porsiyonda 1 dilimde çeyrek patates düşüyor ben öyle hesaplıyorumher zaman değil arada bir yapabilirsin bence
Suyunu iyice sık zaten bunları yumurta tutuyor, arasına da kaşar türü bir peynir missss tutar tabiHaklisin yada patates koymam ama tutarmi bulmiyotum
Valla harika gorunuyor ama benim diyete pek uygun degil
Karatay belasi patates yasak pismis havuc yasakbizomki inek usulu ot ye dur
Fırında un koyup kabartma tozu ile sebzeli kek(annem öyle der) yapardım.
Ancak tavada alt üst çıtır çıtır oluyor
bende pöfüüü
Ben bunun tadını firindakinden daha çok sevdim, kesinlikle dene.sebzeli böreği ben fırında yapıyordu kabartma zolu az birazda 2 yemek kaşığı kadar tam buğday unuyla.bu unsuz.hemen denemek istiyorum.
Yani sayilir Allahtan kahvalti guzelNiye diye düşünürken meğerse karataymış.
Resmen aç yaşıyorsun yani.
Fırındakini sevmedim nedense.
Tava daha güzel sanki çıtır çıtır dediğin gibi.
Günaydınlar .
Ben lahmacun yiyecem dedim, sende yeme dedin ama karatay teyzem izin veriyorYani sayilir Allahtan kahvalti guzel
Yani sayilir Allahtan kahvalti guzel
Ayda 1 ama seninki ayda 1 miydi sanmiyorumBen lahmacun yiyecem dedim, sende yeme dedin ama karatay teyzem izin veriyor
Kahvalti bana gore bol yesillik peynir zeytin cerez meyve yumurta daha ne olsun ekmek yok sadece onuda aramiyotumKahvaltıda ne yiyorsun ki,açsın aç doyur karnını biraz.
Aşkolsunsun en son ne zaman yedim bilmiyorum lahmacunu, geçen hafta pizza yedim o sayılmaz ki pizza o zaten yasakAyda 1 ama seninki ayda 1 miydi sanmiyorum
Kahvalti bana gore bol yesillik peynir zeytin cerez meyve yumurta daha ne olsun ekmek yok sadece onuda aramiyotum
DoraaaaaAşkolsunsun en son ne zaman yedim bilmiyorum lahmacunu, geçen hafta pizza yedim o sayılmaz ki pizza o zaten yasak
Cıssss karatayda hiç ekmek ve şeker yok. Yani karbonhidrat sıfır, ama o yumurtalı yeşillikli bol yağlı peynirli kahvaltı acayip doyuruyor ablaSüpermiş ama ekmek yok,çavdar ekmeği filan yesen ben onu yiyorum genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?