- 30 Ekim 2013
- 20.598
- 57.199
- 798
Malesef abla ekmek yok beni asil ac birakan safra kesemin olmayisi yoksa baklagiller serbest ama ben yiyemiyorumSüpermiş ama ekmek yok,çavdar ekmeği filan yesen ben onu yiyorum genelde.
pazar günü yapayım kendimeBen bunun tadını firindakinden daha çok sevdim, kesinlikle dene.
profil fotonun gifinimiYahu su gifi ben indiremiyorum neden acaba
Cıssss karatayda hiç ekmek ve şeker yok. Yani karbonhidrat sıfır, ama o yumurtalı yeşillikli bol yağlı peynirli kahvaltı acayip doyuruyor abla
Malesef abla ekmek yok beni asil ac birakan safra kesemin olmayisi yoksa baklagiller serbest ama ben yiyemiyorum
ya belalım soracam unutuyorm safra kesem benimde yok nelere dikkat ediyorsun.okunuda beni aydınlat be ciğerimMalesef abla ekmek yok beni asil ac birakan safra kesemin olmayisi yoksa baklagiller serbest ama ben yiyemiyorum
Bir de kıymalı mercimekli köfte buldum onu yapmak istiyorum, bi yapayım tutarsa onun tarifini de veririm.pazar günü yapayım kendime
Anladım 1 dilimde olsa güzel olurduda:))
Makarna pilavda cıssss yani:))
Aslında pilav makarna cısss, ama ben azcık başbaşı bulgur pilavı yerim. En sıkı karatay yaptığım zaman bile yedim.
Oda ayda 4 kasik ablaBulgur pilavı daha sağlıklı zaten,hemde şekeri olanlarada onu tavsiye ediyorlar.
sanırım yasak getirmişler pcye yükledim ama buraya atamıyorum izin vermiyorHee yapamiyorummm
Haftada pardon :)Oda ayda 4 kasik abla
Hee yapamiyorummm
Sonuçta eksi gördün, hep aynı oranda versek kiloyu dünya da dert sıkıntı kalmaz, savaşlar biter o derece yani
Ispanak pirasa kabak et agirlikli tavukta sevmem arada bir kuru fasulye nohut bunlar yaniNe yiyorsun sen peki
Evet abla cok ozeniyorum ama yapamiyorumHareketlimi olacaktı gif.
Aynen orasi oyle tabi her hafta 1.5 versem 3 ayda bitiririm bu isiSonuçta eksi gördün, hep aynı oranda versek kiloyu dünya da dert sıkıntı kalmaz, savaşlar biter o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?