- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
❤
Patron msj yollamasa bilemeyecektim aşkolsun neden soylemeyesin, ben olsam canlı yayın yaparım.❤
Sasırdım canım bu kadar oy beklemiyordum :))
Sabah basladıda burda diyemedim :))
Oy istiyor demesinler diye :))
Oy istemek yasak ya canım yanlıs anlasılma olmasın diye söylemedim :))Patron msj yollamasa bilemeyecektim aşkolsun neden soylemeyesin, ben olsam canlı yayın yaparım.
Ama kazen önde gidiyor bende hiç sevmem künefe ıyyyk
Okudum oraya da yazdım künefe kazanamasin dieOy istemek yasak ya canım yanlıs anlasılma olmasın diye söylemedim :))
Bu sefer bildirim cabuk gitti ama sponsor içinmiş acıklama yaptı Kazen az önce
Cook önde kesin kazanır ama burs işi olursa cook mutlu olurum canım ❤Okudum oraya da yazdım künefe kazanamasin die
Başka yarışmada birinci olsun künefe ıhhh olmass,Cook önde kesin kazanır ama burs işi olursa cook mutlu olurum canım ❤
Tesekkur ederim canim ❤ ❤
Bana bildirim gelmedi gezerken gördüm tesadüfen yoksa dün verirdim oy olsun sağlık olsun sende çok özendin heyecanlandın biliyoruz seni deTesekkur ederim canim ❤❤
Künefe acmıs sabaha kadar farkı, serbetli olunca söbiyet ve Burma baklava da cook önde ama bu kadar oyu aldım sayenizde hepinize cook tesekkür ederim ❤❤
Tesekkur ederim canim ❤Bana bildirim gelmedi gezerken gördüm tesadüfen yoksa dün verirdim oy olsun sağlık olsun sende çok özendin heyecanlandın biliyoruz seni de
evet yasak bende katılırken aynı şeyleri düşünmüştüm.guruluyum bide oyy isteme konusunda.Tesekkur ederim canim ❤
Oy istemek olur diye söylememiştim canım burda dün takımdada söylemedim :)
Yok iyi yapmışsın yasak zatenTesekkur ederim canim ❤
Oy istemek olur diye söylememiştim canım burda dün takımdada söylemedim :)
Bende istemem ki saolsunlar bildirim gelince ve gelmeden tüm sevenlerim verdi ❤❤❤evet yasak bende katılırken aynı şeyleri düşünmüştüm.guruluyum bide oyy isteme konusunda.bende dolanırken gördüm dün verdim oylarımı.kazende topşu mesaj yollamış arkasına
günaydın
Günaydın ❤ ❤günaydın hanımlarr
Günaydın ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?