2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

yok kuzu ya.hevesim kursağımda kaldı.farklı sıkıntılar araya girince kaldı.pasta kestik sadece.başka zamana kaldı artık

Dün akşam alışveriş e gittik eşimle bana sadece bir pantolon alacaktım fakat 35 liraya pantolon alıp 250 lira ya beş ayakkabı aldık hani nerde minimalistlik dimi ama iki senedir ayakkabı almıyorduk artık ihtiyaçtı... Bir baharlık birde yazlık çarık aldım ama asil bota ihtiyaçım var o kaldı indirim den alım dedim olmadı eşimde üç tane aldı iki bot bir baharlık... Şimdi eskileri atma zamanı değişim vaktin de filonun outlet i var burda üç al iki öde yapmış sağolsun kredi kartına yüklenelim bakalım

tamda ihtiyacım olan şey darısı bana :)

hayorlı olsun canım.ihtiyaçsa mutlaka alınmalı.hele çalışıyorsan akşama kadar ayağında ayakkabı.çabuk eskiyor v.s

hayorlı olsun canım.ihtiyaçsa mutlaka alınmalı.hele çalışıyorsan akşama kadar ayağında ayakkabı.çabuk eskiyor v.s
Ya öyle işte işe başlıyorum diye yedek pantolon aldım bir tane daha alsam iyi olacak ama günden güne bel inceliyor daraltıyorum hep pantolonu

Ya öyle işte işe başlıyorum diye yedek pantolon aldım bir tane daha alsam iyi olacak ama günden güne bel inceliyor daraltıyorum hep pantolonu
Biraz idare et bence, kilo verince yaz başında yeni sezonlar indirime girer o zaman alırsın daha minik bedenler İnş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…