günaydın nasılsıngünaydın hanımlarr
Bu kadar alırım diye beklemiyordum canım mutlu oldumcanım tatlı yarışmasında baya ilerlemişsin 5 oya sevinirken 28 oy olmuş canım ya :)
günaydın nasılsın
iyidir benden de.işler çok şükür hafifledi.şuan gayet rahatımiyiyim canım sen nasılsın napıyorsun nasıl gidiyor yoğun işler :)
Bu kadar alırım diye beklemiyordum canım mutlu oldum
Tesekkur ederim canim ❤valla bende sevindim senin adına canikom
iyidir benden de.işler çok şükür hafifledi.şuan gayet rahatım
[/QUOT
oh ne güzel :) doğum günü süprizini ayarlayaildin mi
yok kuzu ya.hevesim kursağımda kaldı.farklı sıkıntılar araya girince kaldı.pasta kestik sadece.başka zamana kaldı artık
kesinlike kafa yerinde olduktan sonra gün bulunur bir şekildesağlık olsun bunun evlilik yıl dönümü var daha eğer geçmediyse
Dün akşam alışveriş e gittik eşimle bana sadece bir pantolon alacaktım fakat 35 liraya pantolon alıp 250 lira ya beş ayakkabı aldık hani nerde minimalistlik dimi ama iki senedir ayakkabı almıyorduk artık ihtiyaçtı... Bir baharlık birde yazlık çarık aldım ama asil bota ihtiyaçım var o kaldı indirim den alım dedim olmadı eşimde üç tane aldı iki bot bir baharlık... Şimdi eskileri atma zamanı değişim vaktin de filonun outlet i var burda üç al iki öde yapmış sağolsun kredi kartına yüklenelim bakalım
hayorlı olsun canım.ihtiyaçsa mutlaka alınmalı.hele çalışıyorsan akşama kadar ayağında ayakkabı.çabuk eskiyor v.sDün akşam alışveriş e gittik eşimle bana sadece bir pantolon alacaktım fakat 35 liraya pantolon alıp 250 lira ya beş ayakkabı aldık hani nerde minimalistlik dimi ama iki senedir ayakkabı almıyorduk artık ihtiyaçtı... Bir baharlık birde yazlık çarık aldım ama asil bota ihtiyaçım var o kaldı indirim den alım dedim olmadı eşimde üç tane aldı iki bot bir baharlık... Şimdi eskileri atma zamanı değişim vaktin de filonun outlet i var burda üç al iki öde yapmış sağolsun kredi kartına yüklenelim bakalım
kesinlike kafa yerinde olduktan sonra gün bulunur bir şekilde
Ya öyle işte işe başlıyorum diye yedek pantolon aldım bir tane daha alsam iyi olacak ama günden güne bel inceliyor daraltıyorum hep pantolonuhayorlı olsun canım.ihtiyaçsa mutlaka alınmalı.hele çalışıyorsan akşama kadar ayağında ayakkabı.çabuk eskiyor v.s
Biraz idare et bence, kilo verince yaz başında yeni sezonlar indirime girer o zaman alırsın daha minik bedenler İnş.Ya öyle işte işe başlıyorum diye yedek pantolon aldım bir tane daha alsam iyi olacak ama günden güne bel inceliyor daraltıyorum hep pantolonu
Ayy ben çarık yazmışımBu yıl sandalet almama kararındayım, rabbim şaşırtmaz inşallah
42 bedene sığdım inanabiliyor musun çoooook uzun zaman olmuştu girmeyeliBiraz idare et bence, kilo verince yaz başında yeni sezonlar indirime girer o zaman alırsın daha minik bedenler İnş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?