benim ihtiyacım var.eski gibi sandaletlerimBu yıl sandalet almama kararındayım, rabbim şaşırtmaz inşallah
bana şimdi 42 bol geliyor bende şaşkınım42 bedene sığdım inanabiliyor musun çoooook uzun zaman olmuştu girmeyeli
Tu tu tu maşallah42 bedene sığdım inanabiliyor musun çoooook uzun zaman olmuştu girmeyeli
Sandalet için haziran daha iyi bir tarih, tüm modeller gelmiş ve indirime girmiş oluyor.benim ihtiyacım var.eski gibi sandaletlerim
bana şimdi 42 bol geliyor bende şaşkınım
Bu yıl sandalet almama kararındayım, rabbim şaşırtmaz inşallah
merhaba sitenin adı nedir.satış yapmadığın sürece yasak değil benim bildiğimHerkese merhabalar
Okuduğuma göre herkesin sandalet ihtiyacı varmış arkadaşlar şu malum site varya alışveriş için olan başharfi t reklam olmasında ben oradan almistim bi alana bir bedavaydı hem çok uygundu hemde çok iyi geldi deriydi ve 50 tl falandı bence bi takip edin bu aralar yine gelir.
Öyleyse trendyol umarım ceza almammerhaba sitenin adı nedir.satış yapmadığın sürece yasak değil benim bildiğim
Limoya. Com sandaletlerde 1 alana ikincisi 1tl.merhaba sitenin adı nedir.satış yapmadığın sürece yasak değil benim bildiğim
Benim ayağım sıkıntılı biraz her ayakkabı olmuyo kısa 37 numara ama önü taraklı bu yüzden 38 alıyorum oda her kalıp olmuyo bu yüzden hiç almadımLimoya. Com sandaletlerde 1 alana ikincisi 1tl.
Ortalama 50-60tl gibi bir fiyata geliyor.
Modeller fena değil burayada bakabilirsiniz.
Aynı dert bende de var, 36-35,5-35 her daim değişiyor çünkü hobit ayakları gibi enli ve kısaBenim ayağım sıkıntılı biraz her ayakkabı olmuyo kısa 37 numara ama önü taraklı bu yüzden 38 alıyorum oda her kalıp olmuyo bu yüzden hiç almadım
Buçuklu ayak en büyük dertbende 36 giyerdim gebeliklerden sonra 37 oldu.şimdi 36,5 un biraz üstü gibi.
37 alıyorum alırsam ama işte zayıfladıktan sonra hafif ayakta küçüldü pofiiiiiBuçuklu ayak en büyük dert
boyun kesin uzundur senin.minnoşuz bizAy herkesin ayağıda ne küçükmüş benim 38
Hobitler mekanı burasıAy herkesin ayağıda ne küçükmüş benim 38
37 alıp kalıp koyarsın, ama sandalet sorun. Ona yapacak bişey yok.37 alıyorum alırsam ama işte zayıfladıktan sonra hafif ayakta küçüldü pofiiiii
1.70 misim yahuuboyun kesin uzundur senin.minnoşuz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?