Avatara bayıldım yanasılsın fit hatunum.avatarın yakıyor
kullanımı zor bir renk kardeşimde kullan epey Hürrem kızılı idi bir ara bunun adıAvatara bayıldım ya
Bu renk istiyorum saçımı ondan dolayı bir albeni yarattı
Ya benim vücut ne istiyor bilmiyorum ya listeden ayrılcam ya da izne çıkcam
Çünkü ya artı ya sabitim eksi olamadım kaç zamandir
Ya bo ara şarap kızılı yaptımkullanımı zor bir renk kardeşimde kullan epey Hürrem kızılı idi bir ara bunun adı
Bende kızıl kullandım bi dönem ama çok akıyor bıraktım dayanamadımYa bo ara şarap kızılı yaptım
Çok severekkullandım ama çok da akıyordu
Yine dellendim kızıl diye bilmem ne olur ;-)
Ya bo ara şarap kızılı yaptım
Hiç sarı denemedim nasıl bir duyguBende bu avatarındaki renge bayılıyorum ama nedense hiç cesaret edemedim yapmaya.Platin sarısı bile yapmışlığım var ama buna gelince tırsıp vazgeçiyorum hep:)
Hiç sarı denemedim nasıl bir duygu
Günaydın Zarpy’ cimSarıya başlayınca durduramıyorsun:) önce bana asla yakışmaz demiştim sonra aralara bi iki paket atınca oldu sanki dedim sonra bu az biraz daha atalım derken derken bi baktım aça aça komple platinim:))
ayy bi dönem bende kızıl kullandım ama bu tonları değildi çok severim kızılı.ayy yine kızılmı yapsam heves ettim yine.Avatara bayıldım ya
Bu renk istiyorum saçımı ondan dolayı bir albeni yarattı
Ya benim vücut ne istiyor bilmiyorum ya listeden ayrılcam ya da izne çıkcam
Çünkü ya artı ya sabitim eksi olamadım kaç zamandir
her rengin ayrı zorluğu var.sarı sürekli renk istiyor yüzünde yıpratıyor,kızıl akıyor falan ama ara ara değişiklik güzeldir benceYa bo ara şarap kızılı yaptım
topikler arası geçiş yaparken kapıda çarpıştığımızı hissediyorum aradaGünaydınlar efeeeemm❤
bu renk her tene gitmiyor birazda ondan insan cesaret edemiyor.açık tenliysen bomba olur benceBende bu avatarındaki renge bayılıyorum ama nedense hiç cesaret edemedim yapmaya.Platin sarısı bile yapmışlığım var ama buna gelince tırsıp vazgeçiyorum hep:)
İki tarafta yoğun yazınca nerdeyim bilemiyorumtopikler arası geçiş yaparken kapıda çarpıştığımızı hissediyorum arada
kesinlikleBen de yaz rengi mor düşünüyorum, biraz kisaltmaya cesaret edersem kesin mor olacak. Uzun saç mor renkte zor 10 günde üşenirim boyamaya,
Günaydın Zarpy’ cim
Nasılsa güzel anlatmışsın, sarıların kaderi bu galiba
Henüz platine cesaret edemedim ama daha da sarı olmak istiyor insan
bu renk her tene gitmiyor birazda ondan insan cesaret edemiyor.açık tenliysen bomba olur bence
KesinlikleDi mi ama:)
Platin seviyorum ama saçı mahvediyor aça aça,orası da bi gerçek yani
oo ozaman bu renkte gider sanaDi mi ama:)
Platin seviyorum ama saçı mahvediyor aça aça,orası da bi gerçek yani
Açık tenliyim,sarıyı da oradan kurtarmıştım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?