Iyiolmuş valla hayırlı olsunayy bi dönem bende kızıl kullandım ama bu tonları değildi çok severim kızılı.ayy yine kızılmı yapsam heves ettim yine.
biz tekrar başladık.diyet günlüğüne sayfa açtık
Kesinlikle öyleher rengin ayrı zorluğu var.sarı sürekli renk istiyor yüzünde yıpratıyor,kızıl akıyor falan ama ara ara değişiklik güzeldir bence
Bende açık tenliyim ve kararsizimbu renk her tene gitmiyor birazda ondan insan cesaret edemiyor.açık tenliysen bomba olur bence
denemelisin benceIyiolmuş valla hayırlı olsun
Kesinlikle öyle
Bende açık tenliyim ve kararsizim
indirip bende okumaya başlıyacağım.minimalizm ile ilgili toipk buldum.baya etkili olacak gibiDerle topla rahatla kitabı okuyorum güzel bir paragraf var okumanızı tavsiye ederim
mia nın topiği mi çok okudum oraya ama hiç katılmadım sessiz takipçiyim.indirip bende okumaya başlıyacağım.minimalizm ile ilgili toipk buldum.baya etkili olacak gibi
evet cuma günü katıldım benmia nın topiği mi çok okudum oraya ama hiç katılmadım sessiz takipçiyim.
netflıx izleyebiliyorsan orda belgesel var ben ona başlayacağım. direk konmari kadın sunuyorevet cuma günü katıldım ben
Ahhhhhh ahhhhh sabah 6 da yattım, hala zombi gibiyim suhannnnnnbu arada seçim vatana millete hayırlı olsun
oldu :)bu arada seçim vatana millete hayırlı olsun
Ahhhhhh ahhhhh sabah 6 da yattım, hala zombi gibiyim suhannnnnn
:)))) ben çıkamadım bi yerlere yasağım varAhhhhhh ahhhhh sabah 6 da yattım, hala zombi gibiyim suhannnnnn
baharı getirmişsinGünaydın☀
geyik mekanımız burası orda rahat geyik yapamıyoruzoldu :)
selamss kızçeler.. burayı unutur oldum yaa ://
Yaptık kendi çabamızla birseylersaat 23,30 dan sonra veri girişi olmadı ne bekledin
yada görevlimiydin yoksa
Evet geldi çok şükür, kendimi bahar temizliğine verecem evde ki mikroplarda yok olsun. Temiz bir sayfa açayımbaharı getirmişsin
Bu işler sadece oralarda olmaz, gönül birliği yeter:)))) ben çıkamadım bi yerlere yasağım var
bende bugün başlıyorum.bu ay kendimi sadeliğe adadımEvet geldi çok şükür, kendimi bahar temizliğine verecem evde ki mikroplarda yok olsun. Temiz bir sayfa açayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?