- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
vayy ellerine kollarına sağlık nasıl başarılı geçti miYaptık kendi çabamızla birseyler
Çok şükür Rabbim gönlümüze göre verdi. Mis gibi bahar havası var daha ne olsunvayy ellerine kollarına sağlık nasıl başarılı geçti mi
bahar geldi ya dikkat et üşütme bazen şimdi hasta olunuyor valla hazirana kadar düzelmiyor hazirana kalmasın bu işÇok şükür Rabbim gönlümüze göre verdi. Mis gibi bahar havası var daha ne olsun
Kız bahar benim içimde bişey olmazbahar geldi ya dikkat et üşütme bazen şimdi hasta olunuyor valla hazirana kadar düzelmiyor hazirana kalmasın bu iş
Ohhhhh öpmelere doyamıyorum bugünGeldim geldim bende öpecem seni
Ohhhhh öpmelere doyamıyorum bugün
Çok uğraşacak daha ama biz de akıllandık artık.Ne gündü bee,çok şükür sonundainşallah arıza filan çıkmaz
Çok uğraşacak daha ama biz de akıllandık artık.

valla abla bende senin gibi düşünüyorumNe gündü bee,çok şükür sonundainşallah arıza filan çıkmaz
valla abla bende senin gibi düşünüyorum
haziranda erken seçim diyorum ben millet yok diyor ama gör bak olmayınca öyle yapacakHiç belli olmaz bunlar katakulleye gelirse feci olur.
haziranda erken seçim diyorum ben millet yok diyor ama gör bak olmayınca öyle yapacak
evet biraz zor olduHer an herşey olabilir reyiz erken seçim yok dedi dün ama bakalım artık hazmedemediler daha yenilgiyi.
evet biraz zor oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?