sadece meze olacak sanırım ama bilemedim kuzum.humus falan olabilirmihatunlar diğer haftasonu misafirlerim gelecek.
hep başka arkadaşların evinde toplanıyorduk bu sefer bana gelecekler.
çeşitli mezeler aperatif şeyler hazırlamam gerek. içki içilecek
aklımdan şunlar geçiyor .
peynir tabağı / domates salatalık
süzme yoğurtlu havuç tarator
süzme yoğurt üzerine çok acı biberden yapılıyor atom
fırında mantar dolması gibi pratik bir tarif yaptık geçen gün onu yaparım
çerez olur masada
fırında patates düşüyorum ağır mı olur illa kızartmak mı gerek
başka ne yapayım yada bunlar olmaz şunu yap dediğiniz neler var.
humus olabilir evet hatta nohut salatası gibi bir şey düşündüm.sadece meze olacak sanırım ama bilemedim kuzum.humus falan olabilirmi
o zaman çiğ köfte falanda olabilirhumus olabilir evet hatta nohut salatası gibi bir şey düşündüm.
yani tam yemek yapılmıyor ama millet aç geliyor sofrada hem sohbet ediliyor hem o aperatiflerle karın doyuruluyor
kolay bir şeyler olsun dedim ama olmazsa hazır alırım haklısın bir çeşitte o oluro zaman çiğ köfte falanda olabilir
bende girdim annemin gününe küçük bir para ama olsun.bu arada düzen konusuna tam gaz devam.dün yine 20 yakın (ama küçük parçalardı ) gitti.kendi odamdan devam ediyorum.birikim için arkadaşlarala güne girmeyi planlıyorum
bu nasıl bişi befercimbende girdim annemin gününe küçük bir para ama olsun.
ayrıca her ay kredi kartından 0,5 gr altın kesiliyor
3yıldır böyle böyle 3 bine yakın para biriktirdim sonra araba satılınca sattım üzerine koyup yeni araba aldık.
tavsiye ederim her ay önce 1gr idi sonra yükselince dayanamadım 0,5 gr düşürdüm bulunmuş gibi oldu.
kartım kartfinansbu nasıl bişi befercim
bu arada 3 sene önce 140 tlden 150 tl almışım gr mını şuan 235 civarı galibabu nasıl bişi befercim
hazır al zaten içli köfteyikolay bir şeyler olsun dedim ama olmazsa hazır alırım haklısın bir çeşitte o olur
diğerleri nasıl
iki yoğurtlu çok mu olur acaba
bi dönem yaptım çeyrek evde.5-6 ay gitti sonra bıraktık onu.karttan gram altın işine girdim onuda beceremedim.şimdi küçük bi kumbara alacağım 1 liradan başlayacağım her gün arttırıp 10 liraya kadar sonra tekrar başa.bide güne gireceğim 250 diye düşündüm ama bakalımkartım kartfinans
her ay otomatik mesela ayın 5 inde kredi kartımdan 0,5 gr altın parası çekiyor
sen istersen 10gr ver talimatı
çekilen para her ay kredi kartına yansıyor bende ödüyorum
işlem ücreti vs yok
sadece dışardaki oranlardan çok çok az yüksek satıyor sana
alırken çok az dışardan düşük alıyor
ama öyle böyle yapmayıncada birikim olmuyor
eve para biriktir git heray bir çeyrek al olmuyor o para yeniyor
ayrıca iş bankasındanda maaş hesabı var
ordanda ay sonlarında maaştan artan parayı altına atıyorum mesela bu ay 20tl kalmış 20tl lik mesela 0,03 gr altın alıyorum
ben öyle ata ata 3,5yılda 7bine yakın para biriktirdim
bazen 300 lira bazen 50 tl bazen hesapta ne kadar varsa
hatta burda biri daha sormuştu halk banktı ona başladı öyle almaya
ara canımçok iyi benim de kart finans..
müşteri hizmeterinden detay alayım.
sevdim bu durumu ben de yaptırayım valla..
bilmiyordum hiç..
sağol canımm
ben atamadım her gün onu bir süre sonra bozuk kalmadı çok zorlandımbi dönem yaptım çeyrek evde.5-6 ay gitti sonra bıraktık onu.karttan gram altın işine girdim onuda beceremedim.şimdi küçük bi kumbara alacağım 1 liradan başlayacağım her gün arttırıp 10 liraya kadar sonra tekrar başa.bide güne gireceğim 250 diye düşündüm ama bakalım
hazır al zaten içli köfteyi
hadi ya.hımmm deneyeyim bi olmadı tekrar gr altın işine gireyim bendeben atamadım her gün onu bir süre sonra bozuk kalmadı çok zorlandım
kredi kartına otomatik ver çok rahat haberim olmadan kesiliyor
çiğ yazacağıma içli yazmışım yaçiğ köfte idi ne ara içli köfte oldu yaw
0,5 bile kesiliyorhadi ya.hımmm deneyeyim bi olmadı tekrar gr altın işine gireyim bende
kesinlikle evet.0,5 bile kesiliyor
bir bakmışşın bir sürü paran olmuş zaman hızlı akıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?