günaydın kızlar..
befer inan bana her iş yerinde olağan şeyler.. bende de var.. anlatsam yok artık dersin.. maalesef maalesef ben de çok üzülüyorum.. Allah selamete çıkarsın biz ve bizim gibi durumda olan hepimizi .. diyecek bir şey yok.. ya bu deve güdülecek ya gidilecek.. ://
bilerek yapıyor olabilirlermi.yıldırma politikası
ayrılırsam daha zoruma gidecek.
ayrılmazsam çok stres yapıyorum
iki uçu güzel değnek
sabır çekiyorum sabır
çok sağol canım desteğin için öyle düşünüyorum fakat bazen aklımı çok kurcalıyor.canım söylemesi kolay diyeceksin belki ama,bence pes etme.sonsuza kadar böyle gitmeyecektir birşeyler elbette değişecek.geçici bir dönem olarak düşünerek dayanmaya çalış bence.
bende işle ilgili bu tarz sıkıntılar yaşadım ve her yolu denedim ama hiçbirşey işe yaramadı,çözmedi.sonra kendiliğinden bir anda çözüldü herşey,şimdi çok huzurluyum iyiki o dönem bırakmamışım.ben bir sınanma olarak baktım ve inat ettim bu sınavı vericem bırakmıcam diye.öyle düşününce insan daha güçlü hissediyor
bu işe ihtiyacın varmı? varsa bunun geçici olduğunu bu savaşı senin kazanman gerektiğini düşün .farklı bi işe girme ihtimal olsa durma çık ama ..aması var işteayrılırsam daha zoruma gidecek.
ayrılmazsam çok stres yapıyorum
iki uçu güzel değnek
sabır çekiyorum sabır
okadar haklısınki.zaman zaman bu şeklide hepimiz sınanmışızdır hatta sınanacağızdır.önemli olan bu işi ne kadar çok istediğin?canım söylemesi kolay diyeceksin belki ama,bence pes etme.sonsuza kadar böyle gitmeyecektir birşeyler elbette değişecek.geçici bir dönem olarak düşünerek dayanmaya çalış bence.
bende işle ilgili bu tarz sıkıntılar yaşadım ve her yolu denedim ama hiçbirşey işe yaramadı,çözmedi.sonra kendiliğinden bir anda çözüldü herşey,şimdi çok huzurluyum iyiki o dönem bırakmamışım.ben bir sınanma olarak baktım ve inat ettim bu sınavı vericem bırakmıcam diye.öyle düşününce insan daha güçlü hissediyor
çok sağol canım desteğin için öyle düşünüyorum fakat bazen aklımı çok kurcalıyor.
öğlen arasından gelince eski arkadaşlarımı çok özlediğimi hissettim aradım ve ağlamaya başladım.
sağolsun oda beni sakinleştirdi.
geçmiyor ama zaman
aarıyorum zaten canım ocaktan beri kimse dönüş yapmadı biraz daha sabır gerekli galibabu işe ihtiyacın varmı? varsa bunun geçici olduğunu bu savaşı senin kazanman gerektiğini düşün .farklı bi işe girme ihtimal olsa durma çık ama ..aması var işte
zaten yeni gelenler sıkıntılı çok yapmacık çok yapay geliyorlarşu anki ortam seni mutsuz ettiği için eski arkadaşlarını daha çok arıyor olabilirsin ama onlarla nasılsa istediğinde araşıp görüşebiliyorsun öyle düşün.belki yeni birilerini alırlar işe,belki onları da seversin yeni arkadaşların olur.vardır bir hayır belki bunda da,öyle düşünmeye çalış.
okadar haklısınki.zaman zaman bu şeklide hepimiz sınanmışızdır hatta sınanacağızdır.önemli olan bu işi ne kadar çok istediğin?
ortam daha yeni.mekan yabancın değil ama insanlara yabancısın .onlar içinde sen öylesin.senin gelmenle işten çıkarılacklarını bile düşünmüş olabilirler.zaman ver iki tarafada.çok sağol canım desteğin için öyle düşünüyorum fakat bazen aklımı çok kurcalıyor.
öğlen arasından gelince eski arkadaşlarımı çok özlediğimi hissettim aradım ve ağlamaya başladım.
sağolsun oda beni sakinleştirdi.
geçmiyor ama zaman
şuan için seçeneğim yok rahatsızlığımdan ötürü güvenemiyorum da kendime en azından burda idare ediyorum diyorum kendi kendimeevet maalesef hepimiz işte de özelde de hemen hergün sınanıyormuş gibi bi mücadele vermek zorunda kalıyoruz,belki güçleniyoruz bu şekilde.
iş bulmak ve ekonomik durumlar şu an hayli zor diye öyle dedim ama seçeneği varsa insanın ayrılabilir de tabiki.
şuan için seçeneğim yok rahatsızlığımdan ötürü güvenemiyorum da kendime en azından burda idare ediyorum diyorum kendi kendime
evet maalesef hepimiz işte de özelde de hemen hergün sınanıyormuş gibi bi mücadele vermek zorunda kalıyoruz,belki güçleniyoruz bu şekilde.
iş bulmak ve ekonomik durumlar şu an hayli zor diye öyle dedim ama seçeneği varsa insanın ayrılabilir de tabiki.
biraz devam et bakalım kuzum kendini sıkmadan strese girmedenşuan için seçeneğim yok rahatsızlığımdan ötürü güvenemiyorum da kendime en azından burda idare ediyorum diyorum kendi kendime
ben anlamıyorum cidden anlamıyorum kızlar
ekran başındayız kimle neyi paylaşamıyoruz
beni sevmemiş arkadaş ondan çıkmış.
amaç zayıflamak ise herkese açık
beni sevip ne yapacaksın
ya bizim diyet grubu var ya orda bir arkadaş ayrılma sebebi olarak beni gösterdi zaten sinirlerim çok yerinde dğil.canım nolduu
ya bizim diyet grubu var ya orda bir arkadaş ayrılma sebebi olarak beni gösterdi zaten sinirlerim çok yerinde dğil.
orda yazıp ban yemek istemedim tartışmak istemiyorum
takılma görmezden gel.ya bizim diyet grubu var ya orda bir arkadaş ayrılma sebebi olarak beni gösterdi zaten sinirlerim çok yerinde dğil.
orda yazıp ban yemek istemedim tartışmak istemiyorumSUHAN ne yaptım ben bu hatuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?