2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kesinlikle evet.
bu arada işyerin ne alemde
ya sorma aslında sıkıntılıyım bu konuda
beni geri göreve verdiler

nasıl dersen ben yookken benim yerime bir bayan alınmış o benim işleri yapıyor.
bende gelinde haftalık kasayı verdiler ödeme takibi (resmi muhasebe değil bu arada)
birde benim eski işimin bir parçası olan teklif hazırlama müşteri görüşmeleri onu verdiler.
geri plandayım yani tüm gün oturuyorum
hem işime geliyor
hemde zoruma gidiyor gereksiz işler müdürü gibi oldum.

beni hiç beklemiyorlarmış bende gelince plan bozuldu.
hatta cuma günü adam fazlalığından bir arkadaşı işten çıkardılar

kesinlikle evet.
bu arada işyerin ne alemde
ya sorma aslında sıkıntılıyım bu konuda
beni geri göreve verdiler

nasıl dersen ben yookken benim yerime bir bayan alınmış o benim işleri yapıyor.
bende gelinde haftalık kasayı verdiler ödeme takibi (resmi muhasebe değil bu arada)
birde benim eski işimin bir parçası olan teklif hazırlama müşteri görüşmeleri onu verdiler.
geri plandayım yani tüm gün oturuyorum
hem işime geliyor
hemde zoruma gidiyor gereksiz işler müdürü gibi oldum.

beni hiç beklemiyorlarmış bende gelince plan bozuldu.
hatta cuma günü adam fazlalığından bir arkadaşı işten çıkardılar

ben doğumdan dönünce oyle olmuştum.çok zoruma gitmişti.yerime personel gelmişti iş öğretmiştim ama baktığım farkli görevler vardı.onlarıda başkalarına vermişlerdi.hatta odamda başka birini görünce baya etkilenmiştim.baya geri planda kaldım sonradan işime geldi aslında.biraz zaman geçtikten sonra sıfırdan başka birime verdiler.o daha şok etti.yeni memur atanınca o verilir benim bildiğim.biraz ağır oldu ama alıştım zamnla.yer değiştirme gündemleri oldu ama maalesef bana vurmadı.şansızım bu konuda.şuan farklı bikaç şey için uğraşıyorum.olursa olur.sende şuan bence keyfini sür kitabını oku uğraşlar bul kendince.zamanla seni boş bırakmazlar

evet işte zamanla oturacakta o asil işimin başında başka birini görünce çok etkileniyorum
bu arada eski odamı büyütüp yenilemişler
zoruma gidiyor işte .
tek odam olsa okurumda açık ofis göze batarım diye kitap istemedim zaten ben telden okuyorum kitabı bu hafta öyle yapayım olmazsa

aynı şeyler kuzum eskiden tektim iş yetkim çoktu.bayadır iki kişiyiz.ve kafalarımız çok uymuyor.sohpet bile edemiyoruz.çok nadir siyaset olursa o.çok gergin arkadaş.normalde de ben baya geyikçiyim.arkadaşlar kahveye geliyor yada kapıda iki gülüyoruz kalkıp hemen kapıyı falan kapıyor.normalde çok kibar efendi biri ama işte sevmedim asıl mesele o.bunada şükür en azından çalışıyorum diyorum

ya bu çok iyiymiş befercim,birtek kart finansta mı var acep
BEN YLLARDIR kartfinans kullanıyorum ama bence diğer kartlarda da vardır. word te filanda olabilir.
arayıp sormak gerekir.

ben eskiden çok fazla cefe vs gezerdim ama baktım bu işin sonu yok. çünkü en kötü masada 75/100 lira ödeyip kalkıyordum(benimle giden kesinlikle hesap ödetmezdim )
o zaman dedim aylık BİR KÖŞEYE atayım arada kaynasın
ki çokta iyi oldu

valla çok mantıklıymış

sistemi de ilk senden duydum

günaydın hanımlar

iş ile sıkıntılarım başladı

bana alacak takipini de kitlemişler

müdürle daha konuşmadım dün çıkış vakti sinirden ağlayacaktım
ki evde bu olayı epey kafama taktım
resmen burada lüzümsüz işler elemanı oldum

günaydın kızlar..

befer inan bana her iş yerinde olağan şeyler.. bende de var.. anlatsam yok artık dersin.. maalesef maalesef ben de çok üzülüyorum.. Allah selamete çıkarsın biz ve bizim gibi durumda olan hepimizi .. diyecek bir şey yok.. ya bu deve güdülecek ya gidilecek.. ://

bilerek yapıyor olabilirlermi.yıldırma politikası

kesinlikle katılıyorum.

nisan ayı yapılacaklar
.En az 1 kilo ver
-Günlük 2 litre su iç
-kışlıkları ayır
-Yatak odası çekmecelerini düzenle.fazlalıkları at
-çocuklarla parka git yada aktivite (3 defa)
-Günlük plank ve squat
-Bilgisayardaki fazlalıkları sil
-Bitki yetirştir
-Kumabara tut
-vestiyeri düzenle
-aile olarak 3 defa resim yap (mandala)
-10 parça utu yap
-çocukların odasını değiştir
-namazları düzene koy
-kuran okumaya başla
-1 kitap oku
-en az beş oyuncak arabayı kaldır

bunları hepimiz mi yapacağıs :)

evet 3 bayan olduk ama hiç kafam uyuşmuyor eskiden çalışan arkadaş ile şuan hala görüşüyoruz
burda erkek ağırlıklı çalışıyoruz fakat onlarda sürekli dışarda kafam uyanda işten ayrıldı.
çok yalnızım anlıyacağın gün boyu tek laf eden yok
nasılsın diyen yok
doktora gittin sonuçların nasıl diyen biri çıkmadı mesela diğer arkadaşlar olsaydı sorardı ilgilenirdi.
oysa ben soruyorum iletişim kurmaya çalışıyorum ama yok olmuyor enerji uyuşmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…