2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

evet okudum şimdi,boşver canını sıkma hiç.bazen bazı insanlarla enerji uymayabiliyor,bi önemi yok
tamamda bir olay varsa işte menü yazılacak ise su bildirilecek ise bu görev dimi
amaç o zaten motive etmek
ben hanıma bir kaç sordum su bildirimini ondan bozuldu.
bir defada ben ekmek yiyorum yiyecekler kısıtlı sen neden ekmek yiyorsun dedi bende özel durumum var dedim bence ona bozuldu.
yani herkes kendi yediğinden içtiğinden mesul
bende ekmek yemekten bu durumdan çok memnun olmadığımı söyledim

ya daha dün işten zaten gerildim eve gittim tam kapıda 2 yaşlı komşu var onlar gördü başladılar geçmiş olsun vs kibarca kabul ettim.
biri benim 3torunumda aynı senin gibi oldu ama şuan çok şükür iyiler çocukları var dedi bu insancıl bir teselli
diğeride olur olur bir tane oldu ya başka çocugunda olur dedi.
ya gel vur beni bana az gelir valla daha az canım acır
zaten çocugum oluyordu bunuda kim çıkardı biliyorum dedim asansöre girdim eşimde yanımda hala başka birşey sorma derdinde

ya biz hangi ara böyle duyarsız bir toplum olduk
hangi ara başkasının acısını kanatır olduk
hangi ara bu acıdan zevk almaya başlar olduk bilmiyorum

senin acın taze olduğundan biraz daha duygusalsın.kendimden biliyorum.zamanla he diyip geçeceksin.duymazdan görmezden geleceksin.kimse kimsenin halinden anlamıyor.sadece yaşayan anlayabiliyor.oyuzden bırak konuşsunlar.sen sağlığına bak gerisi boş

valla canım benim ilk tecrübem sormam bir türlü sormasam bir türlü o vakit yol göster bana
menü bildirimlerinde suya bak tabloya işle sen baktık bikaç gün su bildirimi yapmamışsa uyarırsın. sen arada genele hitap ederek suları alayım de mesela.

müdürle şimdi konuştum ben hangi işleri yapacağım dedim
iş yok sana iş yaratmaya çalışıyorum dedi.
ben gelmeyeceğim diye yeni eleman alınmış
zamlar çok saçma dedi beni susturdu kendi konuştu
benim bölüm değişti tamam ama içeriği değişmedi. zamana ihtiyaç var dedi.
muhasebe ise sen de her şey toplanacak dedi.
böyle işte kızlar

teşekkür ederim ilginiz için

clarke34 şu düğünü bitirde dön artık aramıza hasretle yolarını gözlemekteyiiz
seni seven topik ahalisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…