tamamda bir olay varsa işte menü yazılacak ise su bildirilecek ise bu görev dimievet okudum şimdi,boşver canını sıkma hiç.bazen bazı insanlarla enerji uymayabiliyor,bi önemi yok
valla canım benim ilk tecrübem sormam bir türlü sormasam bir türlü o vakit yol göster banaböyle daha çok giden gelen olur beferim.diyet bölümü böyle maalesef
senin acın taze olduğundan biraz daha duygusalsın.kendimden biliyorum.zamanla he diyip geçeceksin.duymazdan görmezden geleceksin.kimse kimsenin halinden anlamıyor.sadece yaşayan anlayabiliyor.oyuzden bırak konuşsunlar.sen sağlığına bak gerisi boşya daha dün işten zaten gerildim eve gittim tam kapıda 2 yaşlı komşu var onlar gördü başladılar geçmiş olsun vs kibarca kabul ettim.
biri benim 3torunumda aynı senin gibi oldu ama şuan çok şükür iyiler çocukları var dedi bu insancıl bir teselli
diğeride olur olur bir tane oldu ya başka çocugunda olur dedi.
ya gel vur beni bana az gelir valla daha az canım acır
zaten çocugum oluyordu bunuda kim çıkardı biliyorum dedim asansöre girdim eşimde yanımda hala başka birşey sorma derdinde
ya biz hangi ara böyle duyarsız bir toplum olduk
hangi ara başkasının acısını kanatır olduk
hangi ara bu acıdan zevk almaya başlar olduk bilmiyorum
menü bildirimlerinde suya bak tabloya işle sen baktık bikaç gün su bildirimi yapmamışsa uyarırsın. sen arada genele hitap ederek suları alayım de mesela.valla canım benim ilk tecrübem sormam bir türlü sormasam bir türlü o vakit yol göster bana
Atölye de buraya yazsan resme odaklanamazsın canımBurada tüm gün geyik yapmayı özledim
Sigara molasında bile telefonu elime alamıyorum ki eller boyalı tiner kokuluAtölye de buraya yazsan resme odaklanamazsın canım
O iki gün gitmeyecek misinSigara molasında bile telefonu elime alamıyorum ki eller boyalı tiner kokulu
Pazartesi salı hasret gideririm bende
Gitmiyorum canımO iki gün gitmeyecek misin
günaydın kuzucan nabersingünaydınlar olsun
naptın badem şekerimgünaydın millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?