bırakmışsın güzelim.neden tekrar başladınvalla soğuk savaş kızıştı.
sabahtan beri başım ağrıyor.
sigara içmiyordum 11 aydır gittim dayanamadım aldım geldim.şimdi kokusu tadı iğrendirdi inan pişman oldum ama içmesem patlardım öyle kötü oldum
oyy kuzum beferimmm zaman sadece zaman.zaman herşeyin ilacı.neyseki müdürün anladığım kadarıyla anlayışlıbugün sabah hatun yine bana iş pasladı bende sende imiş o dedim yok dedi bende müdürle konuştum dedim şikayet mi ettin dedi. yok dedim sonra 1,5 senelik mevzular açıldı çocuk gibi ergen gibi küsmeler vs.
yok aramış açmamışım yok onu ezmişim ilk zamandan beri.
bende dayanamadım
beni kınayan benden beter olsun dedim bulunduğum yeri terk ettim gittim sigara aldım çakmak için yukarı çıktım .
yine başladı sen bana neden öyle dedin ben seni anlıyorum hep yanındayım vs. (bir adet kızı var Allah bağışlasın )
zoruna gitmiş öyle demem.
bende rahatsız olduğumu uzatmak istemediğimi söyledim sakinleştim müdür geldi. bana bir süre görev vermeyin işe alışamadım daha dedim. ne zaman verelim vs üsteledi. bilmiyorum ben iyi hissetmiyorum sıkıntım var dedim. tamam dedi. sonra hatuna bir süre daha sende kalacak alacak takibi sen eskisi gibi dört dörtlük yap dedi . şimdilik gelişme bu.
hatun bana trip atıyor.
kimsede vicdan kalmamış.
kendi kızı ufak bir alerji oldu diye günlerce yemek yemedi.
ben yavrumu kaybetmişim. ben ne halt yiyim.
DEĞİL aslında çok sinir bir tiptir ben sonra fark ettim onunla konuşurken titriyordum baktı kötüyüm tamam dedi sonu yoksa ben deliyim çekip giderim biliyor ondan korktu galibaoyy kuzum beferimmm zaman sadece zaman.zaman herşeyin ilacı.neyseki müdürün anladığım kadarıyla anlayışlı
önceden de tek tük içerdimbırakmışsın güzelim.neden tekrar başladın
hımm olabilir.arkadaşınyüklenmesi sana çok saçma ve gereksiz.anlayışlı olabilirdiDEĞİL aslında çok sinir bir tiptir ben sonra fark ettim onunla konuşurken titriyordum baktı kötüyüm tamam dedi sonu yoksa ben deliyim çekip giderim biliyor ondan korktu galiba
ANLAYIŞ günümüz insanında yokhımm olabilir.arkadaşınyüklenmesi sana çok saçma ve gereksiz.anlayışlı olabilirdi
güle güle giy canım bende bakayım20+20tl LCWaikiki.com da bugün geldi çok sevdim denedim güzel oldular zayıflafığımı unutup büyük almışım ama çok değil tavsiye ederim
outlete bak hayatım daha dün akşam vardılcwde herşey çok kısa sürede bitiyor bulamadım.kalmamış sanırım
nasıl bir şey arıyorsunlcwde herşey çok kısa sürede bitiyor bulamadım.kalmamış sanırım
nefiiiss nefissss.. bu adamın sesi beni benden alıyor
nen var kuzum yaakızlar ben depresyonda kıyım bazen içimden sürekli ağlamak geliyor.
esasında bir doya doya ağlasam içimden aksa gitse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?