oyyyy yüreğine hancer saplanmışcasınaDün bir sürü ot aldım akşama gelip gidip yıkadım saatlerce, suyu iyice aksın diye tezgaha yaydım uyuya kalmışım ve sabah hepsi pörçük pörçük olmuş, çok acı verici bir olay düşmanıma dilemem
Ben dönem dönem ilaç kullandım, kafa mis oluyor walla.düşündüm hatta eşimle gidelim dedim.
sonra bir ara çok iyi hissettim.
ben vazgeçtim.
ben babam öldüğünde de uzun süre toparlanamamıştım.
ama bu acı çok farklı
BEFER cim neler yaşadığını tam bilmiyorum ama Allahtan sabır diliyorum destek her zaman iyi gelir sen kendini iyi hissetsen de emin ol ki ihtiyacın vardırdüşündüm hatta eşimle gidelim dedim.
ben vazgeçtim.
ama bu acı çok farklı
Günaydın ablaGünaydınlar gençler
evet bende katılıyorumBen senin kadar savaşmaz hemen yardım alırdım, profesyonel destek herkese lazım ki sen çok fazlasını yaşadın
günaydın ablaGünaydınlar gençler
Çok yorgundum sızmaşım, acı bir tecrübeay yazık olmuş dora yaa. ben de çok üzülürdüm vaallaa.
HanimKelesimiGetir abalcım sana da günaydınn.. nasılsın.. nasıl geçti dün.. yediniz mi o muhteşem tatlıları tuzluları salataları dolmaları
Günaydın abla
eşin ne düşünüyor bu konuda.düşündüm hatta eşimle gidelim dedim.
ben vazgeçtim.
ama bu acı çok farklı
üzülme seç aralarından iyileri.kalan sağlar bizimdiro kadar gezdim en güzellerini canlılarını seçtim
Abla herkes aç deme öyleGünaydınlar olsun sanada,valla afiyertle yrdik mideye indirdik hepsinikuru domatese bayıldılar onud diyim hemen .
Günaydınlar doracım
Günaydınlar olsun sanada,valla afiyertle yrdik mideye indirdik hepsinikuru domatese bayıldılar onud diyim hemen .
hepsine ayrı ayrı bayılınabilinirdi bence.. bir kez daha ellerine yüreğine sağlık.. en kısa zamanda gelip bizzat ellerinden yemeyi diliyorum :))
abla biz seni geçen bizim diyet topiğne ceza bakanı olraka düşündük ama bildiğin kaçamak bakanı olurmuşsun sen bizeGünaydınlar olsun sanada,valla afiyertle yrdik mideye indirdik hepsinikuru domatese bayıldılar onud diyim hemen .
Günaydınlar doracım
Abla herkes aç deme öyle
Yok olmassss ablam aferin ye canına değsin der birde ödül verirabla biz seni geçen bizim diyet topiğne ceza bakanı olraka düşündük ama.bildiğin kaçamak bakanı olurmuşsun sen bize
Yok olmassss ablam aferin ye canına değsin der birde ödül verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?