yok bulamadım.outlete bak hayatım daha dün akşam vardı
günaydın layd doraGünaydın pompisler
Çok zor bir dönem üzerine işyeri de sıkıntılı olunca seni yıprattı ancak su akar yatağını bulur, sen düşünsen taşınsan da olacak değişmiyor. Sadece olan sana oluyor. Akışına bırak bu günlerde geçecek kışın sonu hep bahardır bu değişmezkızlar ben depresyonda kıyım bazen içimden sürekli ağlamak geliyor.
esasında bir doya doya ağlasam içimden aksa gitse
Çok zor bir dönem üzerine işyeri de sıkıntılı olunca seni yıprattı ancak su akar yatağını bulur, sen düşünsen taşınsan da olacak değişmiyor. Sadece olan sana oluyor. Akışına bırak bu günlerde geçecek kışın sonu hep bahardır bu değişmez
ne arıyorsunuz ? bende sürekli alışveriş yapıyorum net den lcw denlcwde herşey çok kısa sürede bitiyor bulamadım.kalmamış sanırım
nen var kuzum yaa
şortlu pijama bakayımdedim mikili var.sevmiyorum o fareyinasıl bir şey arıyorsun
ucuzsa ne olacak kızşortlu pijama bakayımdedim mikili var.sevmiyorum o fareyi
Ben senin kadar savaşmaz hemen yardım alırdım, profesyonel destek herkese lazım ki sen çok fazlasını yaşadıngeçmiyor bitmiyor değişmiyor sanki...
kuzucan destek almayı düşündünmü.kızlar ben depresyonda kıyım bazen içimden sürekli ağlamak geliyor.
esasında bir doya doya ağlasam içimden aksa gitse
bir şey olmaz yinede yenir kuzumDün bir sürü ot aldım akşama gelip gidip yıkadım saatlerce, suyu iyice aksın diye tezgaha yaydım uyuya kalmışım ve sabah hepsi pörçük pörçük olmuş, çok acı verici bir olay düşmanıma dilemem
amaniinn gitti otlarDün bir sürü ot aldım akşama gelip gidip yıkadım saatlerce, suyu iyice aksın diye tezgaha yaydım uyuya kalmışım ve sabah hepsi pörçük pörçük olmuş, çok acı verici bir olay düşmanıma dilemem
düşündüm hatta eşimle gidelim dedim.Ben senin kadar savaşmaz hemen yardım alırdım, profesyonel destek herkese lazım ki sen çok fazlasını yaşadın
pijama bakayım dedim.bikaç şey beğendimne arıyorsunuz ? bende sürekli alışveriş yapıyorum net den lcw den
bir şey olmaz yinede yenir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?