Merhaba, önceki mesajlarınızı gördum de benim de eşimin değerleri düşük sizin sayıda mi problem vardıMerhabalarBendebu kervandayım inşallah güzel haberler alırız tez zamanda Benim iğnemin 3.günü reglimin 4.günü pazartesi gideceğim doktora. Daha var mı aşılamaya cok heyecanlı bekleyiş
Evet bizim biraz sorun vardı ileri hareket ve sayıda valla bize bi doktor Emodex önerdi biz de kullandık bir ayda değerler 3 katına çıktıMerhaba, önceki mesajlarınızı gördum de benim de eşimin değerleri düşük sizin sayıda mi problem vardı
Bence umutsuz olmayın bizim de başta 9 milyon vardı şimdi 175 milyon civarıHangi vitaminleri kullandı, bizim sayı şuan 9milyon son testte.. doktor asilamadan pek umutlu değil ben de bu yüzden heyecanli değilim oluruna bıraktım
Maşallah ya keşke bizim de öyle olsaBence umutsuz olmayın bizim de başta 9 milyon vardı şimdi 175 milyon civarı
Neofortil kullandı eşim.Hiç olumsuz düşünme yemesine içmesine biraz dikkat ederseniz sorun kalmaz inşallahHangi vitaminleri kullandı, bizim sayı şuan 9milyon son testte.. doktor asilamadan pek umutlu değil ben de bu yüzden heyecanli değilim oluruna bıraktım
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırız sendenMerhaba kızlar bende bugün 12 de ilk aşılamamı oldumbeklemedeym
İnşallah canımHayırlı olsun inşallah güzel haberler alırız senden
Aynı durumdayız benim de 9cm olmuş dün olcmustu doktor.. ay sonunda kan değerlerimizin miktarını konuşuruz insallahMerhabalar bende bugün gonal f 5. İğnemi vurdum. Dün 1 yumurtam vardı 10.5 mm lik.
Estradiol de düşük geldi.
O yüzden iğnenin dozunu arttırdı. Pazartesi muayenem var. Heralde 11-12 Nisan gibi aşılamam olacak
Merhabalar bende bugün gonal f 5. İğnemi vurdum. Dün 1 yumurtam vardı 10.5 mm lik.
Estradiol de düşük geldi.
O yüzden iğnenin dozunu arttırdı. Pazartesi muayenem var. Heralde 11-12 Nisan gibi aşılamam olacak
[/QUOTE
Hadi hayırlı olsun senin de.Yumurtan 10un üstüne çıkmış güzel dozu arttırmış daha güzel olur merak etmeGüzel sonuçlar alalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?