Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

xemax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2019
1.178
1.556
133
Herkese merhabalar
Bu ay aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar bu süreci birlikte geçirelim mi?
Benim pazar günü aşılamam olacak inşallah ve 5. Aşılamam olacak.sizlerde durumlar nedir ?

Son düzenleme:
Evet bu konuyu bekliyordum ilk aşılama için süreç başladı, bugün 5. ignemi vurdum, bakalım süreç ne getirir hayırlısı her şeyin..

MerhabalarBendebu kervandayıminşallah güzel haberler alırız tez zamandaBenim iğnemin 3.günü reglimin 4.günü pazartesi gideceğim doktora. Daha var mı aşılamaya cok heyecanlı bekleyiş

MerhabalarBendebu kervandayıminşallah güzel haberler alırız tez zamandaBenim iğnemin 3.günü reglimin 4.günü pazartesi gideceğim doktora. Daha var mı aşılamaya cok heyecanlı bekleyiş
Merhaba, önceki mesajlarınızı gördum de benim de eşimin değerleri düşük sizin sayıda mi problem vardı

Hoşgeldiniz kızlar Devlet hastanesinde yaptırıyorum.Benim de eşimde bir kere düşük çıkmıştı ama vitamin vermişti doktor eski haline döndü.Vitaminin yanında ceviz fındık kuru incir yedirdim.Bizimkisi sebepsiz infertilite.Bu ay 5 yumurtam oldu ancak bir tanesi şu an olgunlukta 20 milim bu gece çatlatma iğnemi yapacağım.

Hangi vitaminleri kullandı, bizim sayı şuan 9milyon son testte.. doktor asilamadan pek umutlu değil ben de bu yüzden heyecanli değilim oluruna bıraktım

Merhaba, önceki mesajlarınızı gördum de benim de eşimin değerleri düşük sizin sayıda mi problem vardı
Evet bizim biraz sorun vardı ileri hareket ve sayıda valla bize bi doktor Emodex önerdi biz de kullandık bir ayda değerler 3 katına çıktı bir kutu daha aldık tabiki aşılamaya kadar ne kadar iyi olursa o kadar iyi

Hangi vitaminleri kullandı, bizim sayı şuan 9milyon son testte.. doktor asilamadan pek umutlu değil ben de bu yüzden heyecanli değilim oluruna bıraktım
Neofortil kullandı eşim.Hiç olumsuz düşünme yemesine içmesine biraz dikkat ederseniz sorun kalmaz inşallah Bize doktor verikosel dedi hatta ameliyat olabilirsin dedi gerek kalmadı çok şükür.

Merhabalar bende bugün gonal f 5. İğnemi vurdum. Dün 1 yumurtam vardı 10.5 mm lik.
Estradiol de düşük geldi.

O yüzden iğnenin dozunu arttırdı. Pazartesi muayenem var. Heralde 11-12 Nisan gibi aşılamam olacak

Benim eşim dede sayı hız düşük 1 ay emodex kullandı. Bendede insülin direnci, pıhtılaşma sorunu ve yumurta tembelliği var.
İlk aşılamam ihtimalim çok düşük

Aynı durumdayız benim de 9cm olmuş dün olcmustu doktor.. ay sonunda kan değerlerimizin miktarını konuşuruz insallah

Gece 23.30 da çatlatma iğnemi yaptım ben de yarın sabah aşılamam olacak inşallah.Yalnız dün kasıklarım ağrıdı çatlatma iğnesinden önce umarım kendi kendine çatlamamıştır çünkü en büyüğü 20 milimdi ihtimal var.Hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…