- 9 Mayıs 2018
- 1.161
- 941
- 123
- 33
Cnm sıkma canını benimde 4. Günümde 1 yumurtam vardı rahimde inceydi. Gonol f in dozunu 100 e çıkarmıştı. Bugün 8. Günümde 2 yumurtam var 11 mm lik rahimde 6 mm olmuş. Güzel dedi. İlacını kullan beklehadi inşallah canım benim Allah razı olsun ferahladı içim keşkem doktorum demeyeydi beğenmedim diyene bekledi ki 5. günde :)
Çok sağol canım benimCnm sıkma canını benimde 4. Günümde 1 yumurtam vardı rahimde inceydi. Gonol f in dozunu 100 e çıkarmıştı. Bugün 8. Günümde 2 yumurtam var 11 mm lik rahimde 6 mm olmuş. Güzel dedi. İlacını kullan bekle
Aynen 5.günde beğenmedim demesi garip. İçini ferah tut.gelişir.hadi inşallah canım benim Allah razı olsun ferahladı içim keşkem doktorum demeyeydi beğenmedim diyene bekledi ki 5. günde :)
Amin inşallah rabbim herbirimizin gönlündekini versin bende 4 senedir 2.için uğraşıyorum bir oğlum var 13 yaşında benim 2. Aşılamam olacak kısmetseAminnnninşallah büyüsünde sıkıntı değil ne zaman olacaksa... Evet nasipse ilk aşılama ilk bebiş :) Allah yardımcın olsun senin de inşallah bu ay güzel haberler alırız her birimizden
İnşallah rabbim gönlüne göre versinMerhaba kızlar bende 5 nisan da aşılama oldum, inşallah hayırlısı olur.
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımMerhaba kızlar bende 5 nisan da aşılama oldum, inşallah hayırlısı olur.
Ne güzel Allah bağışlasın canım olur olur inşallah vardır bir zamanıAmin inşallah rabbim herbirimizin gönlündekini versin bende 4 senedir 2.için uğraşıyorum bir oğlum var 13 yaşında benim 2. Aşılamam olacak kısmetse
Yumurta boyutlarınızı yazarmısınız arkadaşlar bilgi amaçlı soruyorum. Acaba benim yumurtalar geç mi gelişiyorNe güzel Allah bağışlasın canım olur olur inşallah vardır bir zamanı❣
17-18 mm olunca ilaç kesiliyor ve ilacın kesildiği günü akşamı çatlatma iğnesi yaptırıyorsun 36 saat sonra eşin ile birlikte gidiyorsun aşılaman yapılıyor canım.Günde ortalam 2 mm büyüyor.Çarşamba en geç perşembe 13 mm olan yumurtan istenilen büyüklüğe gelir büyük ihtimal.Kaç cm olunca ilaç kesiliyor ve aşılama yapılıyor? Benim 13 cm 11cm ve 8cm yumurtalar olusmus, iğneye devam ediyorum Çarşamba tekrar kontrole gidecegim
Hayırlı olsunMerhaba kızlar bende 5 nisan da aşılama oldum, inşallah hayırlısı olur.
Doktor yüzde kaç ihtimali dedi bana yüzde10 dedi Allah büyük belki tutarMerhaba kızlar bende bugün 12 de ilk aşılamamı oldumbeklemedeym
Senin de hayırlı olsun inşallah hepimizin ki tutar sayımız çoğalıyorSelamlar bugün 8.4.2019 da aşılamayı doktorumuz yaptı inşallah tutar. Rabbim herkese kolaylık versin
4. Günüm beklemedeyim.inşallah tutarGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Hayırlı olsun canım.aynı günde aşılama olmuşuz.Merhaba kızlar bende 5 nisan da aşılama oldum, inşallah hayırlısı olur.
Bana yüzde 15 dedi canımDoktor yüzde kaç ihtimali dedi bana yüzde10 dedi Allah büyük belki tutar
Benim de ins guzel haberler alirizMerhaba bayanlar benimde 2.aşılamam umarım hepimiz güzel haberleri alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?