Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar aşılamadan sonraki günler neler hissetiniz. Ağrınız oldumu. Ben hiç bişey hissetmiyorum.

merhabalar bugün folikül kontrolü vardı. Ama doktor yumurtamın olduğunu ama yeteri kadar olması gerektiği kadar büyümemiş dedi (( Çok üzüldüm klomen de hiç sorun omuyordu güzel güzel büyüyorlardı ( 3 nisan da başladım 75 lık vurmaya bugün 6.gün acaba erken oldugu içinmi böyle oldu. Kaç mm olmalıydıki ? Doktor Cuma ya yine gel dedi.Çok üzüldüm hiç beklemiyordum bunu.

Merhaba üzülecek bir şey yok merak etme daha erken.Benim de bu ay ilk başta büyümedi dozunu arttırdı doktor bir kaç gün sonra büyüdüler hatta 5 tane yumurtam oluştu adetimin 15. Günü yani dün aşılamam oldu.Sakın kendini üzme bir kaç güne bir kontrole çağırması normal büyümesini takip ediyor 6 günde yeteri büyüklüğe gelecek diye bir şey yok.

Allah razı olsun canım benim İşte dozunu da arttırmadıİnşallah cumaya iyi haberler alırım

Üzülmeyelim içimizi ferah tutalım aynı durum bende de var benim 6.iğnem merional 150 dün bitmişti bugün doktor yeterli görmedi 3 tane daha yazdı bende perşemmbe tekrar gidicem kontrole rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah senin ilk bebeğinmi olacak kısmetse

Allah razı olsun canım benim İşte dozunu da arttırmadıİnşallah cumaya iyi haberler alırım
Güzel haberler alırsın içini ferah tut 17 18 milim olana kadar kontrollere çağırır.Bünyeden bünyeye değişiyor.Benimle birlikte başlayan birinin 9. Günde büyümüştü benim 13. Günde yani sen kendini stres yapma boş yere.Güzel haberlerini bekliyorum

Canım cumaya kadar tam gelişir merak etme. Benimki 12. günde gelişti. Senin daha erken . Büyür yani yumurtan

Aminnnn inşallah büyüsünde sıkıntı değil ne zaman olacaksa... Evet nasipse ilk aşılama ilk bebiş :) Allah yardımcın olsun senin de inşallah bu ay güzel haberler alırız her birimizden

haklısın canım benim inşallah Rabbim kucaklarımızı doldursunben de senden bekliyorum güzel haberler :)

Canım cumaya kadar tam gelişir merak etme. Benimki 12. günde gelişti. Senin daha erken . Büyür yani yumurtan
hadi inşallah canım benim Allah razı olsun ferahladı içim keşkem doktorum demeyeydi beğenmedim diye ne bekledi ki 5. günde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…