Hayırlısı olsun işallah pazartesi ne diyecek dr bakalım. Bugün iğnenin 6. Günüydü hafif Bel ve kasık ağrım varAynı durumdayız benim de 9cm olmuş dün olcmustu doktor.. ay sonunda kan değerlerimizin miktarını konuşuruz insallah
Merhaba bayanlar benimde 2.aşılamam umarım hepimiz güzel haberleri alırızHayırlısı olsun işallah pazartesi ne diyecek dr bakalım. Bugün iğnenin 6. Günüydü hafif Bel ve kasık ağrım var
Hayırlısı olsunMerhaba bayanlar benimde 2.aşılamam umarım hepimiz güzel haberleri alırız
Bugün aşılamam yapıldı şu an kasık ağrım ve bel ağrım var.Diğer günlerde nasıl olur bakalım.Olumlu sonuç olsun da ağrılara razıyımKızlar aşılamadan sonraki günler neler hissetiniz. Ağrınız oldumu. Ben hiç bişey hissetmiyorum.
Hayırlısı olsun
Amin hepimiz için hayırlısı olsun benimde iğne dün bitmişti bugün kontrolüm vardı 3 iğne daha verdi perşembe kontrolüm büyük olasılık cumartesi yaparız dedi aşılamayı sizde durumlar nasılHayırlısı olsun
Allah yardımcın olsun Ayetel kürsi oku bol bol hayırlı sonuçlar olsun inşllahKızlar bugün aşılamam var dualarınıza talibim
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahMerhaba kızlar bende bugün 12 de ilk aşılamamı oldumbeklemedeym
Merhaba üzülecek bir şey yok merak etme daha erken.Benim de bu ay ilk başta büyümedi dozunu arttırdı doktor bir kaç gün sonra büyüdüler hatta 5 tane yumurtam oluştu adetimin 15. Günü yani dün aşılamam oldu.Sakın kendini üzme bir kaç güne bir kontrole çağırması normal büyümesini takip ediyor 6 günde yeteri büyüklüğe gelecek diye bir şey yok.merhabalar bugün folikül kontrolü vardı. Ama doktor yumurtamın olduğunu ama yeteri kadar olması gerektiği kadar büyümemiş dedi(( Çok üzüldüm klomen de hiç sorun omuyordu güzel güzel büyüyorlardı ( 3 nisan da başladım 75 lık vurmaya bugün 6.gün acaba erken oldugu içinmi böyle oldu. Kaç mm olmalıydıki ? Doktor Cuma ya yine gel dedi.Çok üzüldüm hiç beklemiyordum bunu.
Allah razı olsun canım benimMerhaba üzülecek bir şey yok merak etme daha erken.Benim de bu ay ilk başta büyümedi dozunu arttırdı doktor bir kaç gün sonra büyüdüler hatta 5 tane yumurtam oluştu adetimin 15. Günü yani dün aşılamam oldu.Sakın kendini üzme bir kaç güne bir kontrole çağırması normal büyümesini takip ediyor 6 günde yeteri büyüklüğe gelecek diye bir şey yok.☺
Üzülmeyelim içimizi ferah tutalım aynı durum bende de var benim 6.iğnem merional 150 dün bitmişti bugün doktor yeterli görmedi 3 tane daha yazdı bende perşemmbe tekrar gidicem kontrole rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah senin ilk bebeğinmi olacak kısmetsemerhabalar bugün folikül kontrolü vardı. Ama doktor yumurtamın olduğunu ama yeteri kadar olması gerektiği kadar büyümemiş dedi(( Çok üzüldüm klomen de hiç sorun omuyordu güzel güzel büyüyorlardı ( 3 nisan da başladım 75 lık vurmaya bugün 6.gün acaba erken oldugu içinmi böyle oldu. Kaç mm olmalıydıki ? Doktor Cuma ya yine gel dedi.Çok üzüldüm hiç beklemiyordum bunu.
Güzel haberler alırsın içini ferah tut 17 18 milim olana kadar kontrollere çağırır.Bünyeden bünyeye değişiyor.Benimle birlikte başlayan birinin 9. Günde büyümüştü benim 13. Günde yani sen kendini stres yapma boş yere.Güzel haberlerini bekliyorumAllah razı olsun canım benimİşte dozunu da arttırmadı İnşallah cumaya iyi haberler alırım
Canım cumaya kadar tam gelişir merak etme. Benimki 12. günde gelişti. Senin daha erken . Büyür yani yumurtanmerhabalar bugün folikül kontrolü vardı. Ama doktor yumurtamın olduğunu ama yeteri kadar olması gerektiği kadar büyümemiş dedi(( Çok üzüldüm klomen de hiç sorun omuyordu güzel güzel büyüyorlardı ( 3 nisan da başladım 75 lık vurmaya bugün 6.gün acaba erken oldugu içinmi böyle oldu. Kaç mm olmalıydıki ? Doktor Cuma ya yine gel dedi.Çok üzüldüm hiç beklemiyordum bunu.
Amin inşaallah Rabbim isteyen herkese içinde banada nasip etsinAllah yardımcın olsun Ayetel kürsi oku bol bol hayırlı sonuçlar olsun inşllah ☺
AminnnnÜzülmeyelim içimizi ferah tutalım aynı durum bende de var benim 6.iğnem merional 150 dün bitmişti bugün doktor yeterli görmedi 3 tane daha yazdı bende perşemmbe tekrar gidicem kontrole rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah senin ilk bebeğinmi olacak kısmetse
haklısın canım benim inşallah Rabbim kucaklarımızı doldursunGüzel haberler alırsın içini ferah tut 17 18 milim olana kadar kontrollere çağırır.Bünyeden bünyeye değişiyor.Benimle birlikte başlayan birinin 9. Günde büyümüştü benim 13. Günde yani sen kendini stres yapma boş yere.Güzel haberlerini bekliyorum
hadi inşallah canım benim Allah razı olsun ferahladı içim keşkem doktorum demeyeydi beğenmedim diyeCanım cumaya kadar tam gelişir merak etme. Benimki 12. günde gelişti. Senin daha erken . Büyür yani yumurtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?