- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Nisanda bizde başlayacağız inşallahhh bizimde 3.tedavi olacak
Merhaba kızlar. 3. Tedavime nisan ayında başlamayı düşünüyorum. Yada nisanda kontrol mayısta start veririz tedaviye. :)
Herşeye rağmen umutluyum. Bu yolda çok üzüldük yıprandık ama olsun. Bu bizim sınavımız ve sınav sonunda bebeğimize kavuşacağız inanıyorum
Yeni tedaviye başlayacaklar gelin beraber bekleyelim. Destek olalım birbirimize tedaviden önce neler yapabiliriz konuşalım. Beni yalnız bırakmayın. Desteklerinizi bekliyorum.
Ben pcoluyum, eşimde sayı hareket azlığı var.ilk denemede ikizlere hamile kaldım 1 tanesi düştü 6 yada 7.haftada tam hatirlamiyorum.diğeri 10.haftada kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.3 ay sonra dondurulmuş transfer oldum kimyasal oldu yavaş yavaş yükseldi sonra geri düştü.ilk iki tedavim kayseri acıbadem de oldu.bunun içinde rapor alacağız kısmetse..Sizin hikayeniz nasıl. Daha önce hiç gebelik oluştu mu. Diğer 2 tedaviniz nerede oldu.
Sizin durum nedir sorununuz? neler yaşadınız??Sizin hikayeniz nasıl. Daha önce hiç gebelik oluştu mu. Diğer 2 tedaviniz nerede oldu.
Merhaba :) cevabın için çok teşekkür ediyorum. Dondurulmuş embiriyon var o zaman senin. Peki sizdeki problem nedir ? Daha önce hiç gebelik oluştu muMerhaba . Bende nisan ayında tedaviye başlayacağım . Hatta yarın merkeze gideceğim adetinin 3. Günü oluyor . Bu ay rahim filmi cekilecegim büyük ihtimal . Diğer ayda transfer olacak inşallah.
Ben pcoluyum, eşimde sayı hareket azlığı var.ilk denemede ikizlere hamile kaldım 1 tanesi düştü 6 yada 7.haftada tam hatirlamiyorum.diğeri 10.haftada kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.3 ay sonra dondurulmuş transfer oldum kimyasal oldu yavaş yavaş yükseldi sonra geri düştü.ilk iki tedavim kayseri acıbadem de oldu.bunun içinde rapor alacağız kısmetse..
Sizin durum nedir sorununuz? neler yaşadınız??
Gerçekten öyle zorluklar yaşanıyor ki bu yolda gün geliyor bu halimize bile şükrediyoruz. Vakti gelmemiş diyip kendimizi teselli ediyoruz.durumumuz aslında ne kadar aynı biliyor musun çift taraflı sorunlar pıhtılaşma bendede var yumurta kalitesizliği kilom sınırda herşeyimiz aynı sankiHamile kalabiliyorsunuz bu çok güzel bişey. Ben 2 negatif aşılama geçirdim. 1. Tüp bebeğim tutmadı. 2.de tuttu kişi oluştu ama hiç kalp atışı duyamadan düştü.ama olsun buna bile seviniyorum ben hamile kalabiliyorum diye :) 4.5 yıllık evliyim. Eşimde morfoloji 0 ve hareket yavaş. Bende pko , kan pıhtılaşması ve yumurta kalitesi sorunlarım var. Ha bide kiloluyum 75 kg
Aynen sorunlarımız aynı inşallah ikimizde bu yıl içinde hamileyim haberimizi alırız. Ama olucak inanıyorum ben. Pozitif başlayalım tedaviye :)Gerçekten öyle zorluklar yaşanıyor ki bu yolda gün geliyor bu halimize bile şükrediyoruz. Vakti gelmemiş diyip kendimizi teselli ediyoruz.durumumuz aslında ne kadar aynı biliyor musun çift taraflı sorunlar pıhtılaşma bendede var yumurta kalitesizliği kilom sınırda herşeyimiz aynı sanki
Canım rapor için uğraşıyoruz kabul ederse eğer tekrar acıbadem düşünüyoruz etmezse rapor geçerli olan yerde inşB Bigarip yolcu yeni tedavini yine kayseri acıbademde mi yaptıracaksın. Kayseride mi oturuyorsunuz.
Merhaba :) cevabın için çok teşekkür ediyorum. Dondurulmuş embiriyon var o zaman senin. Peki sizdeki problem nedir ? Daha önce hiç gebelik oluştu mu
Bizde ki problem eşime direk çocuğun olmaz dediler, bende de pko var. 2014 yılında ilk deneme de pozitif sonuç aldım . Oğlum su an 3.5 yaşında. Allah nasip ederse kardeş istiyor . Bir tane de dondurulmuş embriyom var . Onu da alacağız işte.
Canım rapor için uğraşıyoruz kabul ederse eğer tekrar acıbadem düşünüyoruz etmezse rapor geçerli olan yerde inş
Inşallah buda pozitif olur çok beklemeden oğlunuz abi olur :) ne güzel ilk denemenin pozitif olması. 3. Denemeye başlıyoruz ama elimiz kucağımız boş
Amin . Inşallah hepimiz pozitifleri görürüz . Herşeyin bi zamanı vardır rabbim nasıl isterse öyle veriyor . Doğru zamanı beklemek gerekiyor. Bu arada ben 23 yaşındayım sen kaç yasindasin?
Aa sen diğer tedavini 19 yaşında mi oldun nasıl yaptılar ? Yaş sınırı 23 diye biliyorum ben. Benim yaşım 26 eşim 29 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?