2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150

Başka yerin çektiğini kabul etmiyorlar . Zaten bende anestezi olmadan korkarım :)

Hücre sayısı çok iyi. Kaçıncı kalite olduğunu gösteriyor genelde 3. Günde 5 6 7 hücreli olur 9 çok iyi. Inşallah pozitif sonuç
Hücre sayısı çok iyi. Kaçıncı kalite olduğunu gösteriyor genelde 3. Günde 5 6 7 hücreli olur 9 çok iyi. Inşallah pozitif sonuç alacaksın canım

Inşallah . Bilmiyordum öyle olduğunu söylediğin iyi oldu daha da sevindim :) inşallah hepimiz pozitifi görürüz . Psikoloji çok önemli bence tüp bebek de . Ben hep pozitif düşünüyorum. Ilk denemem de öyle yapmıştım.

Bende histerozkopi yaptırmıştır 2. Denememden önce belki tutunmasına faydası olmuştu bilmiyorum. Rahîm duvarına çizikler atılacak mı
Ben de yapışıklık var onlar temizlenecek. Doktorum rahime çizik atmanın tutunmayı etkilemeyeceğini hatta tutunmayı zorlaştırabileceğini söyledi.

Merhaba hoşgeldiniz aramıza. Daha önce kaç denemeniz oldu ve problem nedir sizdeki. Umarım pozitif sonucu görürüz hep birlikte.
Hoşbulduk canım benim hikaye çok uzun 14 yıllık evlilik iki normal yolla olan kimyasal gebelik 4 olumsuz aşılama beşinci yılda ilk tüp bebekde bir kızım var 8 yaşında geçen yıl tekrar denedik kardeşi olsun diye taze transfer tutmadı kasımda dondurulmuşlarla denedik pozitif dünyalar benim kese gördük kalp atışı mükemmel sonra 9. Haftada ocak ayında kontrole gidince kalbinin durduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı kürtaj oldum şimdi üçüncü adetle tekrar başlayacağım inşallah 4 tane daha dondurulmuş var ben 34 eşim de 41 yaşında sorun eşimde ileri hareket ve morfoloji

Merhaba hanımlar... 28 aralıkta opu oldum 23 yumurtam oldu... 31 aralıkta 6 tane 3. Gün embriyolarım donduruldu ve 2 adet dönemi rahim dinlendirme sonrasıı 25 şubatta transfer olmuştum 2 adet emb.. 9 martta tahlilim vardı sonuç negatif geldi... şimdi adet olmayı bekliyorum 2. Deneme için transfer için kolları tekrar sıvıcaz bakalım... süreç heyecanlı stresli ve yorucu.. negatif sonuç ise üzücü yıkıcı... ama Rabbim verecek olan napalım.... duadan sabırdan başka elden bişi gelmez.... 2. Denemem inşallah nisan ayında olacak inşallah...

Bu arada konyada yaşıyorum... konyada tedavim.... mayıs ayında 29 olucak yaş... eşimde sayı hareket morfoloji sıkıntımız var.... özet geçmek gerekirse...

Bende bu ayın sonun

Bende bu ayın sonunda rahim filmi çekilip nisan adetiyle transfer için hazırlığa başlayacağız inşallah. Rabbim hakkımızda hayirlisini versin.

Rabbim güç kuvvet versin inşallah canım ama pes etmek yok

İnşaallah bu sefer hayırlısıyla olur canım,Allah hepimizin yardımcısı olsun

Slm bende aranıza yeni katıldım bende Mayıs’ta tüp bebek yapıcaz şimdi tedavi aşamasındayım dr deha ve bi kaç vitamin verdi yumurta kalitesini artırmak için biran önce başlamak istiyorum artık psikolojik olarak ağır geliyor bana

Hayırlısı olsun şimdiden inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.
Sen nereye gidiyorsun hangi doktor

Canım ben urfadayım hakan kadirağa gidiyorum ilk denememi burda yapmak istedim olmasa Diyarbakır baheçeciye gitmeyi düşünüyorum

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Kaç yaşındasınız sorununuz nedir ilk deneme mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…