- 11 Temmuz 2017
- 352
- 554
- 103
- 32
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Bu kadar aynısını özellikle konu açsam bulamazdım herhalde :) ben 25 eşim 28 yaşında inşallah sonumuz hayırlısıyla aynı olurSeninle kaderimiz aynı. :) bu arada senin ve eşinin yaşı kaç. Daha önce yazdıysan özür dilerim gözümden kaçmış olabilir
Hiç sorun çıkmamasına sevindim. Devlet hastanelerinde ve üniversite hastanelerindede çekiliyor rahîm filmi ücretsiz. Eğer anestezi almayacaksan devlette çektirebilirsin bende 2 yıl önce 1500 e özelde anestezili çektirmiştim
Hücre sayısı çok iyi. Kaçıncı kalite olduğunu gösteriyor genelde 3. Günde 5 6 7 hücreli olur 9 çok iyi. Inşallah pozitif sonuç
Hücre sayısı çok iyi. Kaçıncı kalite olduğunu gösteriyor genelde 3. Günde 5 6 7 hücreli olur 9 çok iyi. Inşallah pozitif sonuç alacaksın canım
Ben de yapışıklık var onlar temizlenecek. Doktorum rahime çizik atmanın tutunmayı etkilemeyeceğini hatta tutunmayı zorlaştırabileceğini söyledi.Bende histerozkopi yaptırmıştır 2. Denememden önce belki tutunmasına faydası olmuştu bilmiyorum. Rahîm duvarına çizikler atılacak mı
Bu kadar aynısını özellikle konu açsam bulamazdım herhalde :) ben 25 eşim 28 yaşında inşallah sonumuz hayırlısıyla aynı olur
Hoşbulduk canım benim hikaye çok uzun 14 yıllık evlilik iki normal yolla olan kimyasal gebelik 4 olumsuz aşılama beşinci yılda ilk tüp bebekde bir kızım var 8 yaşında geçen yıl tekrar denedik kardeşi olsun diye taze transfer tutmadı kasımda dondurulmuşlarla denedik pozitif dünyalar benim kese gördük kalp atışı mükemmel sonra 9. Haftada ocak ayında kontrole gidince kalbinin durduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı kürtaj oldum şimdi üçüncü adetle tekrar başlayacağım inşallah 4 tane daha dondurulmuş var ben 34 eşim de 41 yaşında sorun eşimde ileri hareket ve morfolojiMerhaba hoşgeldiniz aramıza. Daha önce kaç denemeniz oldu ve problem nedir sizdeki. Umarım pozitif sonucu görürüz hep birlikte.
Merhaba hanımlar... 28 aralıkta opu oldum 23 yumurtam oldu... 31 aralıkta 6 tane 3. Gün embriyolarım donduruldu ve 2 adet dönemi rahim dinlendirme sonrasıı 25 şubatta transfer olmuştum 2 adet emb.. 9 martta tahlilim vardı sonuç negatif geldi... şimdi adet olmayı bekliyorum 2. Deneme için transfer için kolları tekrar sıvıcaz bakalım... süreç heyecanlı stresli ve yorucu.. negatif sonuç ise üzücü yıkıcı... ama Rabbim verecek olan napalım.... duadan sabırdan başka elden bişi gelmez.... 2. Denemem inşallah nisan ayında olacak inşallah...
Merhaba hanımlar... 28 aralıkta opu oldum 23 yumurtam oldu... 31 aralıkta 6 tane 3. Gün embriyolarım donduruldu ve 2 adet dönemi rahim dinlendirme sonrasıı 25 şubatta transfer olmuştum 2 adet emb.. 9 martta tahlilim vardı sonuç negatif geldi... şimdi adet olmayı bekliyorum 2. Deneme için transfer için kolları tekrar sıvıcaz bakalım... süreç heyecanlı stresli ve yorucu.. negatif sonuç ise üzücü yıkıcı... ama Rabbim verecek olan napalım.... duadan sabırdan başka elden bişi gelmez.... 2. Denemem inşallah nisan ayında olacak inşallah...
Rabbim güç kuvvet versin inşallah canım ama pes etmek yokMerhaba hanımlar... 28 aralıkta opu oldum 23 yumurtam oldu... 31 aralıkta 6 tane 3. Gün embriyolarım donduruldu ve 2 adet dönemi rahim dinlendirme sonrasıı 25 şubatta transfer olmuştum 2 adet emb.. 9 martta tahlilim vardı sonuç negatif geldi... şimdi adet olmayı bekliyorum 2. Deneme için transfer için kolları tekrar sıvıcaz bakalım... süreç heyecanlı stresli ve yorucu.. negatif sonuç ise üzücü yıkıcı... ama Rabbim verecek olan napalım.... duadan sabırdan başka elden bişi gelmez.... 2. Denemem inşallah nisan ayında olacak inşallah...
Amin canım inşallahBende bu ayın sonun
Bende bu ayın sonunda rahim filmi çekilip nisan adetiyle transfer için hazırlığa başlayacağız inşallah. Rabbim hakkımızda hayirlisini versin.
İnşaallah bu sefer hayırlısıyla olur canım,Allah hepimizin yardımcısı olsunMerhaba hanımlar... 28 aralıkta opu oldum 23 yumurtam oldu... 31 aralıkta 6 tane 3. Gün embriyolarım donduruldu ve 2 adet dönemi rahim dinlendirme sonrasıı 25 şubatta transfer olmuştum 2 adet emb.. 9 martta tahlilim vardı sonuç negatif geldi... şimdi adet olmayı bekliyorum 2. Deneme için transfer için kolları tekrar sıvıcaz bakalım... süreç heyecanlı stresli ve yorucu.. negatif sonuç ise üzücü yıkıcı... ama Rabbim verecek olan napalım.... duadan sabırdan başka elden bişi gelmez.... 2. Denemem inşallah nisan ayında olacak inşallah...
Nasıl geçti görüşmem aşamalar nelermiş ücret olarak ne kadar çıkardılarGayet güzel canım . Ben memnun kaldım . Hatta su an merkezdeyim. Muane için bekliyorum. Çok heyecanlıyım yaa
Nasıl geçti görüşmem aşamalar nelermiş ücret olarak ne kadar çıkardılar
Hayırlısı olsun şimdiden inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.Slm bende aranıza yeni katıldım bende Mayıs’ta tüp bebek yapıcaz şimdi tedavi aşamasındayım dr deha ve bi kaç vitamin verdi yumurta kalitesini artırmak için biran önce başlamak istiyorum artık psikolojik olarak ağır geliyor bana
Hayırlısı olsun şimdiden inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.
Sen nereye gidiyorsun hangi doktor
Canım ben urfadayım hakan kadirağa gidiyorum ilk denememi burda yapmak istedim olmasa Diyarbakır baheçeciye gitmeyi düşünüyorumHayırlısı olsun şimdiden inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.
Sen nereye gidiyorsun hangi doktor
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Kaç yaşındasınız sorununuz nedir ilk deneme miSlm bende aranıza yeni katıldım bende Mayıs’ta tüp bebek yapıcaz şimdi tedavi aşamasındayım dr deha ve bi kaç vitamin verdi yumurta kalitesini artırmak için biran önce başlamak istiyorum artık psikolojik olarak ağır geliyor bana
Evet ilk deneme erken menepoz fsh 22 amh 0.40İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Kaç yaşındasınız sorununuz nedir ilk deneme mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?