2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Merhaba!
Ben de Nisan başında başlamayı ve bi adet dönemi dinlendikten sonra da bi aksilik olmazsa Mayıs'ta transferi düşünüyorum.
İlk denememiz olacak.
Önümüzdeki hafta da ilk ve son kez aşılama deneyeceğiz.
Bütün kontroller yapıldı. Bilinen hiçbir problem yok ama 9 aydır sonuç negatif. Sadece 2 ay iğneli tedavi gördüm. İkinci tedavide kimyasal gebelik oldu. Yaş 38 olunca acele etmeye karar verdik. Gazamız mübarek olsun. :)

Aramıza hoşgeldin bu topik bize hayırlı gelsin hepmiz inşallah arka arkaya pozitif sonuçları alırız :) nerede tüp bebek deneyeceksiniz hangi merkez

Aramıza hoşgeldin bu topik bize hayırlı gelsin hepmiz inşallah arka arkaya pozitif sonuçları alırız :) nerede tüp bebek deneyeceksiniz hangi merkez

Hoşbulduk. İzmir Smyrna Art'ta deneyeceğiz. Doktorum oraya yönlendirecekmiş. Çok istiyorum Mayıs'ta hamile kalmayı ama bakalım. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur. :)

Hoşbulduk. İzmir Smyrna Art'ta deneyeceğiz. Doktorum oraya yönlendirecekmiş. Çok istiyorum Mayıs'ta hamile kalmayı ama bakalım. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur. :)

Kesinlikle kliniği araştırın doktoru araştırın ona göre yaptırın. Birde eşiniz mutlaka ürologa görünsün dna hasarı , morfoloji gibi genel değerlere bakılsın

Kızlar bugün adetimin 3. Günüydü . Kontrole gittim merkeze. Bir sıkıntım yokmuş. Sadece daha önceden doğum yaptığım için tekrar rahim filmi çekilmem gerekiyor. 27 martta rahim filmi cekilecegim. Nisan adetiyle de tedaviye başlayacağız. Dondurulmuş embriyom 1 kalite 3.gün 9 hucreliymis . Güzel dediler tabi çözüldüğünde bir sıkıntı olmazsa. Oğlumun hücre sayısı 7 di . Hücre sayısının önemi var mi ?? Bu arada rahim filmi 1500 tl .

Hiç sorun çıkmamasına sevindim. Devlet hastanelerinde ve üniversite hastanelerindede çekiliyor rahîm filmi ücretsiz. Eğer anestezi almayacaksan devlette çektirebilirsin bende 2 yıl önce 1500 e özelde anestezili çektirmiştim

Hücre sayısı çok iyi. Kaçıncı kalite olduğunu gösteriyor genelde 3. Günde 5 6 7 hücreli olur 9 çok iyi. Inşallah pozitif sonuç alacaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…