- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Evet 19 yaşında oldum . 23 yaş sınırı rapor çıkartmak için var . Benim eşim 31 yaşında .
Eşinizdeki problem neydi peki
Merhaba!
Ben de Nisan başında başlamayı ve bi adet dönemi dinlendikten sonra da bi aksilik olmazsa Mayıs'ta transferi düşünüyorum.
İlk denememiz olacak.
Önümüzdeki hafta da ilk ve son kez aşılama deneyeceğiz.
Bütün kontroller yapıldı. Bilinen hiçbir problem yok ama 9 aydır sonuç negatif. Sadece 2 ay iğneli tedavi gördüm. İkinci tedavide kimyasal gebelik oldu. Yaş 38 olunca acele etmeye karar verdik. Gazamız mübarek olsun. :)
Aramıza hoşgeldin bu topik bize hayırlı gelsin hepmiz inşallah arka arkaya pozitif sonuçları alırız :) nerede tüp bebek deneyeceksiniz hangi merkez
Hoşbulduk. İzmir Smyrna Art'ta deneyeceğiz. Doktorum oraya yönlendirecekmiş. Çok istiyorum Mayıs'ta hamile kalmayı ama bakalım. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur. :)
Hoşbulduk. İzmir Smyrna Art'ta deneyeceğiz. Doktorum oraya yönlendirecekmiş. Çok istiyorum Mayıs'ta hamile kalmayı ama bakalım. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur. :)
Bende smyrna ya gidiyorum :)
Doktorların ilgisiniOrtam nasıl güzel mi? :)) Ne soracağımı tam bilemedim.
Ortam nasıl güzel mi? :)) Ne soracağımı tam bilemedim.
Gayet güzel canım . Ben memnun kaldım . Hatta su an merkezdeyim. Muane için bekliyorum. Çok heyecanlıyım yaa
İnşallah kardeşim tez vakitte hamile kalmayı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbimm..Aynen sorunlarımız aynı inşallah ikimizde bu yıl içinde hamileyim haberimizi alırız. Ama olucak inanıyorum ben. Pozitif başlayalım tedaviye :)
Yok canm hiç gebelik olmadı. Pazartesi histereskopi olursa nisanda transfer olacak inşallahhhMelek Ada siz 4. Denemeye ne zaman başlıyorsunuz. Daha önce gebelik elde edildi mi
Merhaba arkadaşlar bende varım kısmetse bir aksilik çıkmazsa nisanda bende başlamak istiyorum dondurulmuş var
Yok canm hiç gebelik olmadı. Pazartesi histereskopi olursa nisanda transfer olacak inşallahhh
Hiç sorun çıkmamasına sevindim. Devlet hastanelerinde ve üniversite hastanelerindede çekiliyor rahîm filmi ücretsiz. Eğer anestezi almayacaksan devlette çektirebilirsin bende 2 yıl önce 1500 e özelde anestezili çektirmiştimKızlar bugün adetimin 3. Günüydü . Kontrole gittim merkeze. Bir sıkıntım yokmuş. Sadece daha önceden doğum yaptığım için tekrar rahim filmi çekilmem gerekiyor. 27 martta rahim filmi cekilecegim. Nisan adetiyle de tedaviye başlayacağız. Dondurulmuş embriyom 1 kalite 3.gün 9 hucreliymis . Güzel dediler tabi çözüldüğünde bir sıkıntı olmazsa. Oğlumun hücre sayısı 7 di . Hücre sayısının önemi var mi ?? Bu arada rahim filmi 1500 tl .
Kızlar bugün adetimin 3. Günüydü . Kontrole gittim merkeze. Bir sıkıntım yokmuş. Sadece daha önceden doğum yaptığım için tekrar rahim filmi çekilmem gerekiyor. 27 martta rahim filmi cekilecegim. Nisan adetiyle de tedaviye başlayacağız. Dondurulmuş embriyom 1 kalite 3.gün 9 hucreliymis . Güzel dediler tabi çözüldüğünde bir sıkıntı olmazsa. Oğlumun hücre sayısı 7 di . Hücre sayısının önemi var mi ?? Bu arada rahim filmi 1500 tl .
Seninle kaderimiz aynı. :) bu arada senin ve eşinin yaşı kaç. Daha önce yazdıysan özür dilerim gözümden kaçmış olabilirİnşallah kardeşim tez vakitte hamile kalmayı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?