- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi _Citlembik_
EvttEvet sizinde mi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvttEvet sizinde mi :)
Tedavi protokolün nasıl canım? Umarım bu kez hamile olduğun haberini alırsın :)2.tedavi başladım iğnelere inşallah bende yakında buraya hamileyim yazabilirim![]()
Direk iğnelere başladık gonal f merional perşembe kontrol var bakalımTedavi protokolün nasıl canım? Umarım bu kez hamile olduğun haberini alırsın :)
Umarım yumurtalar dengeli ve kaliteli şekilde büyüyordur şu an :)Direk iğnelere başladık gonal f merional perşembe kontrol var bakalım
Umarım kendi doktorum yoktu başka doktor muayene etti,yumurtalar iyi senkronize şuan dediUmarım yumurtalar dengeli ve kaliteli şekilde büyüyordur şu an :)
İlaçlardan sonra da bu şekilde devam eder umarım. İlk kontrol olacak galiba iğnelere başladıktan sonra ama ben genelde 4 gün iğne vurup gidiyorum sanki senin biraz daha uzun olacak.Umarım kendi doktorum yoktu başka doktor muayene etti,yumurtalar iyi senkronize şuan dedi
Evet perşembe günü gideceğim yani 6.gün oluyorİlaçlardan sonra da bu şekilde devam eder umarım. İlk kontrol olacak galiba iğnelere başladıktan sonra ama ben genelde 4 gün iğne vurup gidiyorum sanki senin biraz daha uzun olacak.
Merhaba.Kaç yumurtanız oldu acaba?Evet perşembe günü gideceğim yani 6.gün oluyor![]()
Hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunurRabbim kısmet ederse cuma günü transferim var arkadaşlar
Bugün 10.günümdü sormadım kaç tane olduğunu,oluruna bıraktımMerhaba.Kaç yumurtanız oldu acaba?
Ne zaman toplama aşamasına gelecekmiş. Boyutları ile ilgili bir şey dedi mi? Umarım kalitelidir gelişen foliküllerBugün 10.günümdü sormadım kaç tane olduğunu,oluruna bıraktımama ilk denemede 4 yumurta toplanmıştı şimdi daha fazla olduğunu söyledi doktorum
En büyük 20 diğerleri de 19 18 filan diye gidiyor,hemşireye söylerken duydumNe zaman toplama aşamasına gelecekmiş. Boyutları ile ilgili bir şey dedi mi? Umarım kalitelidir gelişen foliküller
Benim ilk kontrol pazardı. Solda 5 yumurta vardı sağda hiç yoktu. 4 günde 21-17mm arası foliküller oldu. Benim ilaçlara tepkim maalesef bu çok hızlı büyüyor yumurtalar :) sayı aslında az ama hormon testine göre karar verelim dedi doktor.. sonra test iyi gelmiş devam etmeye kadar verdi. Cetrotide ekledi işte çatlamasın diye. Yarın kontörlüm var tekrar herşey yolundaysa çatlatma iğnesi vurdurur akşam. Perşembe de opu olur. Daha önce cetrotide vururken yumurtam çatladığı için yarını görmeden emin olmak zor bence :)En büyük 20 diğerleri de 19 18 filan diye gidiyor,hemşireye söylerken duydumilaç dozumu düşürdü gonalf 150 oldu, çarşamba son kontrolüm var cuma yumurta toplama senin nasıl?
Aynen 4 günde maşallahı var seninkilerinBenim ilk kontrol pazardı. Solda 5 yumurta vardı sağda hiç yoktu. 4 günde 21-17mm arası foliküller oldu. Benim ilaçlara tepkim maalesef bu çok hızlı büyüyor yumurtalar :) sayı aslında az ama hormon testine göre karar verelim dedi doktor.. sonra test iyi gelmiş devam etmeye kadar verdi. Cetrotide ekledi işte çatlamasın diye. Yarın kontörlüm var tekrar herşey yolundaysa çatlatma iğnesi vurdurur akşam. Perşembe de opu olur. Daha önce cetrotide vururken yumurtam çatladığı için yarını görmeden emin olmak zor bence :)
Genelde çatlamıyor aslında. Bende çatlamasının nedenini doktorum geç başladığımız için olmuş dedi. Bu kez farklı olur umarım. Sen kaç gündür kullanıyorsun bilmiyorum ama ben 5. Gün başladım normalde protokolde 6. Gündü ama bir gün öne aldı.Aynen 4 günde maşallahı var seninkilerincetrotide kullanırken çatlamasından bende çok korkuyorum,hatta doktorum birkaç gün evde dinlen dikkat et dedi,inşallah yolunda gider herşey
İlk tedavimde 8.gün başlamıştık şimdi 6.gün başlamışızGenelde çatlamıyor aslında. Bende çatlamasının nedenini doktorum geç başladığımız için olmuş dedi. Bu kez farklı olur umarım. Sen kaç gündür kullanıyorsun bilmiyorum ama ben 5. Gün başladım normalde protokolde 6. Gündü ama bir gün öne aldı.
Bu iğnelerden acayip bunaldım ama ilk tedaviden sonra ara da vermedim,çok zor oluyorGenelde çatlamıyor aslında. Bende çatlamasının nedenini doktorum geç başladığımız için olmuş dedi. Bu kez farklı olur umarım. Sen kaç gündür kullanıyorsun bilmiyorum ama ben 5. Gün başladım normalde protokolde 6. Gündü ama bir gün öne aldı.