2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Kızlar benim pazartesi opu yapıldı 14 tane toplandı ve 1.güne 9 tane sağlam kaldı.3. Ve 5.günde tekrar arayacaklar ya hiç kalmazsa napıcam..sizin deneyimleriniz nedir?
Geçmiş olsun embriyologdan haber beklemekten başka çare yok,yüksek ihtimal embriyonuz kalır sayınız güzel 🙏

Canım inan nasip meselesi ben hiç aşılama falan denenmeden direk tüp bebeğe tabi tutulan hastalardan biriyim çok şanslı olduğum söylendi pco olduğu için ama 10 tane yumurtam oluştu ve maalesef sadece 2 tanesi kaliteliydi döllendi 5. Güne gitti diğerleri çöp oldu maalesef ikiside transfer edildi dua edelim ki ikisi de tutsun ben bi dha o kadar iğne ilacı almayayım aynı merkezde 5 yumurtadan iki olan arkadaş vardı benimle beraber birde 14 tane kaliteli yumurtSı olup eşinin spermlerinin başı yok diye hiç biri döllenemeyen arkadaş vardı çook şükrediyorum tedavim esnasında hiç bir sıkıntı yaşamadım inşallah sonucu da güzel olacak allahın izniyle demek o ki herşey nasip herkesin tedavisi kendine has rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah hepimizin 🤲🏻🤲🏻💕
Amin amin 🙏 Allah herkesin imtihanını farklı farklı veriyor. Ahh o kalite yok mu 😣bende aşılama olmadan direkt tüpe yöneldim eşimde morfoloji ve hız problemi vardı.8 yumurta toplandı ama kaliteli değildi.trensfer bile olamadım.inşallah seninki ikiz olur 🤗

Amin amin 🙏 Allah herkesin imtihanını farklı farklı veriyor. Ahh o kalite yok mu 😣bende aşılama olmadan direkt tüpe yöneldim eşimde morfoloji ve hız problemi vardı.8 yumurta toplandı ama kaliteli değildi.trensfer bile olamadım.inşallah seninki ikiz olur 🤗
Ayy ağzın bal yesin amin inşallah 🙏🏻🙏🏻 çok geçmiş olsun e şimdi ne aşamadasın peki?

Gerçekten bazen en hassas konuda suistimal edildiğimiz hissine kapılıyorum oda beni inanılmaz yıpratıyor.
Mens döneminin 2.günü gittim iğne yazdı 3 gün kullan gel dedi.. yarın gidicem bakalım nasıl devam edecek...

Gerçekten bazen en hassas konuda suistimal edildiğimiz hissine kapılıyorum oda beni inanılmaz yıpratıyor.
Mens döneminin 2.günü gittim iğne yazdı 3 gün kullan gel dedi.. yarın gidicem bakalım nasıl devam edecek...
Tamam canım öyle oluyo zaten hayırlı olsun ama o hissine bende katılıyorum 👍🏻

Tekrar merhaba arkadaşlar.

Ben de bugün yani adetimin 2. Günü başlamış bulunmaktayım ilk tüp bebek tedavime.

Aylardır doktor takibindeyim ve şansıma ilk defa bu ay erkenden öne çıkmış 10,5 milimlik bi folikülüm var. O yüzden ultrason sonrası acil tanımlı yeni bir hormon testi yapıldı. E2 ve progesteron değerime bakıldı. E2 50 progesteron 0,2 çıktı. Sonucun güzel olduğunu, önden giden folikülün tedaviye engel olmadığını söylediler. Ona bi ayar çekilecekmiş. :/

Neticede bugün itibariyle 3 farklı ilaçla yeni maceramıza başladık.

Toplamda sağda 6, solda 4 folikül var şimdilik.

150 iu Gonal F + 75 iu Menopur + iki tablet Femara ile bir çeşit survivora katılmış bulunmaktayım.

Gazamız mübarek, yumurtamız bol olsun sevgili kış annesi adayları. :)

Ben de bugün yani adetimin 2. Günü başlamış bulunmaktayım ilk tüp bebek tedavime.

Aylardır doktor takibindeyim ve şansıma ilk defa bu ay erkenden öne çıkmış 10,5 milimlik bi folikülüm var. O yüzden ultrason sonrası acil tanımlı yeni bir hormon testi yapıldı. E2 ve progesteron değerime bakıldı. E2 50 progesteron 0,2 çıktı. Sonucun güzel olduğunu, önden giden folikülün tedaviye engel olmadığını söylediler. Ona bi ayar çekilecekmiş. :/

150 iu Gonal F + 75 iu Menopur + iki tablet Femara ile bir çeşit survivora katılmış bulunmaktayım.

Tedaviniz hayırlı olsun, inşallah ilk ve son olsun da bebeğinize kavuşun hemen ☺️🙏🏻 Ben de regl olmayı bekliyorum sonrasında ben de ilk tedavime başlıcam nasipse, kaç gündür aklımda deli sorular.. bir de şehir dışından tedaviye gideceğim için ve Regl tarihimin de garantisi olmadığından konaklama vs işleri de hep havada.. siz nerede tedaviye başladınız?

Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bende an itibariyle çatlatma iğnemi yaptım cuma opu var🙈

Tedaviniz hayırlı olsun, inşallah ilk ve son olsun da bebeğinize kavuşun hemen ☺🙏🏻 Ben de regl olmayı bekliyorum sonrasında ben de ilk tedavime başlıcam nasipse, kaç gündür aklımda deli sorular.. bir de şehir dışından tedaviye gideceğim için ve Regl tarihimin de garantisi olmadığından konaklama vs işleri de hep havada.. siz nerede tedaviye başladınız?

İnşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olur.

O işleri havada olanlardan biri de benim. :)

Aydın'da oturuyorum. Tedavi gördüğüm yer Bahçeci Fulya.
İlk görüşme ve muayene sonrası Bahçeci'deki doktorum regl olduğumda Aydın'daki doktorunla iletişime geçelim gelmen şart değil demişti. Burdaki doktorumla bugün telefon trafiği yaşadılar. Öncesinde sadece tahlil için özel hastanede uğradığım bi doktora sorduğumda iletişim işlerinin zor olduğunu, sadece muayene edip durumu bi kağıda yazacağını ve kağıdın fotosunu bahçeciye gönderebileceğimi söyledi. Tipik doktor egosu işte. Onu es geçip sadece özel kliniğinde çalışan doktorumdan randevu aldım adetimin ikinci günü acil koduyla :) O çok ilgilendi. Direkt Bahçecideki doktorumla telefonda görüştü muayane sonucunu anlattı. Bahçeci ek tahlil istedi onu yaptık. 2 saat sonra tekrar görüşüldü iğneler ve dozu söyledi Bahçeci. Kontrol yine 3 gün sonra burada yani Aydın'da yapılacak. Bi aksilik olmazsa ikinci kontrol de Pazartesi burada yapılacak ve istenen tarihte istanbul'a gideceğiz. En fazla 2 gece orada, belki 1 gece opu sonrası otelde kalınır yani. Öncesinde gerek yok diye düşünüyorum. Opu sonrası dönerim zaten çünkü 1 ay rahim dinlendirme yapılsın istedim, tamam dediler. İkinci kısmı sonra düşünürüz :)

özetle, iki şehirdeki doktor iletişime gönüllüyse, ya da olmadı sana folikül sayısı, boyutu yazılı bi not bile verecekse gerisini zaten tüp bebek merkezi telefonla sana anlatacak. Regl olmadan bi doktoru takip için ayarla bence. Sadece opu için gidersin.

Ya sorma, ben öngörüşmeye gittim 2 hafta önce 2 merkezle, bi tanesine sormak aklıma geldi onlar da dedi ki dışarıdan takip yaptırmak isteyenler oluyo, öyle de yapılabilir ama çok önermiyoruz.. diğer merkeze sormak aklıma gelmedi, muhtemelen o da öyle der..zaten taaa İstanbul’da başlamaya karar verip bi yola giriyosam, hatta yadellerde (🤪) kimi zaman yalnız başıma bu sürece devam etmem gerekicekse de biraz daha kasarak bişiler ayarlamaya çalışıcaz artık napalım..madem bi yola girdik, devam edicez. Asıl korkum iğneleri kendim yapabilcek miyim, dozajları nasıl ayarlanıyo acaba, birkaç damla boşa gidenler oluyomuş ya benim de olursa, iğne işini ya beceremezsem, hayal edemedim şu iğne dozaj olayını bi türlü.. inşallah sorunsuz başlar sürer ve mutlu sonlanır tedavilerimiz🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Doktor vitamin takviyesi verdi 3 ay boyunca kullanmamı istedi bir iki haftaya adetle gideceğim başlayacağız tekrardan.umarım iyi olur herşey.
İnşallah canım dua ediyorum sana daha şimdiden rabbim başta senin isteyen dileyen emek verip bekleyen herkesin içindede benim gönlümüzdeki hacetimizi en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻😍

Bugün üçüncü gün transferine gidiyorum çok heyecanlıyım bir yandan da üçüncü gün diye biraz buruğum 😿 10 gün hamile olma ihtimaliyle dolaşmak bile değişik bir his olacak umarım hepimizin tedavisi güzel biter 🙏

Kızlar bi de transfer olanlara bir sorum var transfer öncesi progesteron değerinize bakıldı mı yoksa sadece kalınlık mı ölçüldü? Benim ölçülmedi ama kalınlık iyiydi ölçülmesi gerekmez miydi diye düşündüm🙄

Back
X