2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Evet, az evvel de aradılar 2 tane şu an embriyo sayım. Bir tanesi diğerinden daha düşük kalitedeymiş.
Özür dilerim, sizleri kırmak gibi niyetim yoktu.
Benim 2. deneme gibi görünen şu çabalamamın başlangıcı çikolata kisti ameliyatı geçirmemle başladı. O yüzden şu an çok yorgunum.
Allah ım güç versin inşallah. Bugün yolda iken bayanlar bir şey anlattı. Hastaneye gidiyorlarmış. Sanırım akrabaları doğum yapmış ikiz bebek. Ve bebekler iyiyken annenin durumu kritikmiş. İçim cız etti. Bu da böyle nasip muhakkak da. Hep şöyle dua ediyorum. Allah önce bizlere sağlık sıhhat nasip etsin. Sonrasında sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Dışarıdan çok basit geliyordu. Şu an ne kadar zor olduğunu anladım daha başındayken kötüyüm. Yine de teselli olmaya çalışıyorum. Her şey iyi olsun. Güzel direkten başka duadan başka yapabileceğimiz bir şey yok

Gerçekten çok zor, amin inşallah. Burada hamile kaldığımız günleri yazabilecek günler görecek miyiz? Umarım hayırlısıyla tez zamanda görürüz.
canım neden 5. güne zorluyorlar 3. gün embriyosu denenmedi benim 3.gün embriyosu transfer edildi başta tedirgindim ama iyiki olmuş 5. gün embriyolog aradı 2 tane orta kalite varmış ve çözdürünce %20 dejenere olabilir dedi çok güven vermeyince dondurtmadım zaten o da ağır bir külfet olacaktı şuan tek umudum duam tutunmaları.

Aslında herşey kader bence arkadaşlar üçüncü yada beşinci gün fark etmiyor tutacaksa tutuyor benim ilk denememde iki tane en iyi transfer edildi biri tuttu kızım var çok şükür 9 yaşında ikincide yine en iyi kalitede tek transfer edildi tutmadı bu ikisi taze transferdi üçüncü dondurulmuş iki tane koyuldu orta kalite teki tuttu ama 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum şimdiki denemem yani 4. Deneme kızımdan kalan kötü kaliteli olan ve 10 yıldır donmuş olarak bekleyen embriyolardı çözülürken biri gitti üçü kaldı üçünüde koydu doktorum ama çok şükür tuttu hatta ben hiç yatmadım okula gittim geldim ev işi yemek cam bile sildim rabbim ol deyince onun önüne hiç birşey geçemiyor

Aslında herşey kader bence arkadaşlar üçüncü yada beşinci gün fark etmiyor tutacaksa tutuyor benim ilk denememde iki tane en iyi transfer edildi biri tuttu kızım var çok şükür 9 yaşında ikincide yine en iyi kalitede tek transfer edildi tutmadı bu ikisi taze transferdi üçüncü dondurulmuş iki tane koyuldu orta kalite teki tuttu ama 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum şimdiki denemem yani 4. Deneme kızımdan kalan kötü kaliteli olan ve 10 yıldır donmuş olarak bekleyen embriyolardı çözülürken biri gitti üçü kaldı üçünüde koydu doktorum ama çok şükür tuttu hatta ben hiç yatmadım okula gittim geldim ev işi yemek cam bile sildim rabbim ol deyince onun önüne hiç birşey geçemiyor
çok çok haklısınız Rabbimizin ol demesine muhtacız Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Günaydın, yarın yumurta toplama yapılacak 10.00 da nasipse, dün son iğnelerimi oldum. İnşallah gerçekten son olur ☺️ Yarın ki işlemin kolay olduğu söyleniyo, narkoz alarak 2 kere laparoskopik miyomektomi ameliyatı olmuş biri olarak umarım beni zorlamaz.. yine de bilmediğim bi işlem olduğu için tırsıyorum biraz.
Canım toplaman yapıldı mı?kendini nasıl hissediyorsun.kaç yumurtan toplanmış söylediler mi?umarım iyisindir.

Canım toplaman yapıldı mı?kendini nasıl hissediyorsun.kaç yumurtan toplanmış söylediler mi?umarım iyisindir.
Slm evet 10.30 da işlemden çıktım, 10 adet toplanmış. Biraz Regl ağrısı gibi ağrı var biraz da hafif kanamamsı akıntı.. korktuğum gibi ağır geçmedi. Otele geldik uzanıyorum, hala hafif sersemlik var gibi 🙈inşallah bolca sağlıklı embriyomuz oluşur ve dondurulur da havuz işlemi için aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmayız 🙏🏻Senin işlemin yarın yapılacaktı sanırım, şimdiden hayırlı olsun bolca yumurtan olaun ve geçmiş olsun canım🙏🏻😊

Slm evet 10.30 da işlemden çıktım, 10 adet toplanmış. Biraz Regl ağrısı gibi ağrı var biraz da hafif kanamamsı akıntı.. korktuğum gibi ağır geçmedi. Otele geldik uzanıyorum, hala hafif sersemlik var gibi 🙈inşallah bolca sağlıklı embriyomuz oluşur ve dondurulur da havuz işlemi için aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmayız 🙏🏻Senin işlemin yarın yapılacaktı sanırım, şimdiden hayırlı olsun bolca yumurtan olaun ve geçmiş olsun canım🙏🏻😊
Ohh geçmiş olsun canım.benim ilk tedavimde narkoz baya ağır gelmişti bana mide bulantısı falan.Burada herkese stres yapma diyorum ama bir o kadarda stresli ve tedirginim.daha önceki tedavimde kaliteli yumurtam olmadığı için bu kez de mi olmayacak acaba diye düşünüyorum.bi yanım çok umutlu bir yanım çok umutsuz.inşallah hepimizin yüzü güler.tek dileğim bu.

Ohh geçmiş olsun canım.benim ilk tedavimde narkoz baya ağır gelmişti bana mide bulantısı falan.Burada herkese stres yapma diyorum ama bir o kadarda stresli ve tedirginim.daha önceki tedavimde kaliteli yumurtam olmadığı için bu kez de mi olmayacak acaba diye düşünüyorum.bi yanım çok umutlu bir yanım çok umutsuz.inşallah hepimizin yüzü güler.tek dileğim bu.
Aminnn, inşallah bu kez daha rahat geçicek işlemin ve kaliteli yumurtaların olucak hayırlısıyla🙏🏻 Güzel düşünelim güzel olsun di mi😊yarın işlem sonrası hayırlı haberlerle gel inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Canım kontrolün nasıl geçti?umarım iyi geçmiştir.
Kontrol iyi geçti canım yumurtalar büyüyorlar önden gidenler var arkadan gelenlerde, büyüyenler çatlamaması için küçüklerinde büyümesi için devam ilaçlara salı tekrar kontrol perşembe toplamam olur diye tahmin ediyorum hakkımızda hayırlısı.denk gelemedik bi türlü seninle tanışırdık 😄

Kontrol iyi geçti canım yumurtalar büyüyorlar önden gidenler var arkadan gelenlerde, büyüyenler çatlamaması için küçüklerinde büyümesi için devam ilaçlara salı tekrar kontrol perşembe toplamam olur diye tahmin ediyorum hakkımızda hayırlısı.denk gelemedik bi türlü seninle tanışırdık 😄
Aynen yaa keşke karşılaşabilseydik.ama inşallah transfer olabiliriz ve pozitif olursa bebişleri kontrole geldiğimizde karşılaşırız.benim de dün büyüyenler vardı geriden gelenler vardı dün gece ovitrelle ve ganopeptly diye bir ilaçtan iki tane peşpeşe vuruldum.ilk kez verdi bu ilacı daha önce kullanmamıştım umarım hayırlı olur

Aynen yaa keşke karşılaşabilseydik.ama inşallah transfer olabiliriz ve pozitif olursa bebişleri kontrole geldiğimizde karşılaşırız.benim de dün büyüyenler vardı geriden gelenler vardı dün gece ovitrelle ve ganopeptly diye bir ilaçtan iki tane peşpeşe vuruldum.ilk kez verdi bu ilacı daha önce kullanmamıştım umarım hayırlı olur
tedavin nerde oluyo? Aziz misafirle aynı yerdesiniz galiba bu sebeple merak ettim😊

Back
X