- 2 Ekim 2015
- 17
- 9
- 86
- 38
- Konu Sahibi _Citlembik_
Merhaba ben de mayıs ayında tüp bebek tedavisine başlamayı planlıyorum. Ankara'da yaşıyorum.Geçen sene bir kez aşılama denedik ama olmadı. Amh'ım 0.57 eşimde de normal morfoloji %4, DNA hasarı var mı onun için sonuçları bekliyoruz. daha önce rahim filmi çekildim hiçbir sorun çıkmadı. Benim kendi kadın doğum doktorum tüp bebek merkezlerinin genelinin ticarethane mantığıyla çalıştığını söyledi ve tedavi için Prof.. Ferit Saraçoğlu'na yönlendirdi. Ferit Bey işlemleri HRS hastanesinde yapıyormuş. HRs ile ilgili pek bilgim yok o yüzden çok emin olamadım. Başka bir kadın doğumcu ise Ankara Özel Tüp Bebek Merkezi Kubilay Bey ile Memorial Aysun Hanım'ı önerdi. Gen art da çok duyduğum merkezlerden bir tanesi. Karar vermek çok zor. Alternatifler arttıkça kafa karışıklığı da artıyor. O yüzden Kubilay Bey ve Gen art ile görüşeceğim sadece. Bu yerlerle ilgili tecrübesi,bilgisi olanlar var ise paylaşabilirlerse memnun olurum. Tedavinin başarısı için istisnasız her doktorun önerdiği şey ise anne adayının stressiz olması. Pek kolay değil ama pozitif olmak önemli. Herkese kolaylıklar diliyorum