2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Rabbim yeter ki istersin gerisi her türlü olur.Siz moralinizi bozmayın strese girmeyin.Elinizde yine de embriyonuz var çok şükür ki.ben de bu gün adet oldum yarın doktora gideceğim tedaviye başlamak için.çok strese giriyorum yine mi kalitesiz olacak diye.Rabbime bıraktım artık.
Ewt çok şükür tekte olsa ebriyo oluştu.İstedigim tek ve kaliteli olmasî.Rabbim emeklerimizi boşa götürmesin.Insallh tutar.Seninde insallh kaliteli yumuşun olur ve tutunur.

Sakın üzülmeyin bence iyi bir sayı.sonuçta 1 tane yumurtaya ihtiyaç var.kendinizi böyle yıpratmayın nolur.umarım 4ü de a kalite olur.
Nıye ağlıyorsun 9 yumurta cok guzel zaten doktorun dediği doğru yarı yarıya embrıyo elde ediliyor benım doktorum bunu tedavının en basında söylemişti.Senin sayı gayette guzel hem uygun mm olmayanları toplamıyorlar yalnız doktorunun tavrı hoş olmamış benımde 9 tane yumurtam toplandı 7 tane olgun ve 7side döllenip 3.güne gitti 5.güne ise 5 tane embrıyom vardı.gönlünü ferah tut 🙏😊
Üzülme lütfen bir tane emrio ile hamile olan var sabret ve dua et canım rabbim gönlüne göre versin inşallah
arkadaşlar çookkk teşekkür ederim çok şükür güzel geçti yumurtalar için ağlamadım öylesine duygulandım duygulandık biranda duygu boşalması gibi oldu,Allahıma binlerce kere şükürler olsun bugünü hayırlısıyla atlattım bize lazım olan dua bol bol dua ve Allahın taktiri.

Merhaba hanımlar, ben de pazartesi günü ilk tedavime başladım, gonal f 225 kullanıyorum dün kontrol günümdü, cetrotide iğne de eklendi, pazartesi kontrol.. cetrotide kötü etkiledi beni. yan etkileri oluştu, iğne bölgesinde kızarma, kabarma, pütür pütür olma, kaşıntı.. tedirgin olsam da 3 saat sonra geçebildi. Yumurta ne zaman toplanır ki? Taze transfer yapılmıcak bana. Daha önceden olduğum miyom ameliyatının iyileşme sürecinin tamamlanması gerekiyormuş. 3 ay beklenecek.. Sizlerin nasıl gidiyor?

Merhaba hanımlar, ben de pazartesi günü ilk tedavime başladım, gonal f 225 kullanıyorum dün kontrol günümdü, cetrotide iğne de eklendi, pazartesi kontrol.. cetrotide kötü etkiledi beni. yan etkileri oluştu, iğne bölgesinde kızarma, kabarma, pütür pütür olma, kaşıntı.. tedirgin olsam da 3 saat sonra geçebildi. Yumurta ne zaman toplanır ki? Taze transfer yapılmıcak bana. Daha önceden olduğum miyom ameliyatının iyileşme sürecinin tamamlanması gerekiyormuş. 3 ay beklenecek.. Sizlerin nasıl gidiyor?
Çatlatma igneni vurdurmak iki gün sonra olur canim toplama evet cetrotide bende kızarma kaşıntı yaptı çok ama bitcek zaten sabret ins güzel embriyoların olsun

Hayırlı olsun canım inşaallah bu kez güzel sonuçlar alırsın,ben daha bekliyorum adet gelmedi.
Takviyeler işe yaradı sanırım bende.ilk tedavimde 4 yumurta görünüyordu adetin 2.günü.şimdiki tedavimde 8 tane gördü iki katına çıkmış olmasına çok sevindim.umarım sen de hayırlısıyla başlarsın.ben şimdilik gonalf 225 ve pıhtılaşma için iğne kullanıyorum.

Takviyeler işe yaradı sanırım bende.ilk tedavimde 4 yumurta görünüyordu adetin 2.günü.şimdiki tedavimde 8 tane gördü iki katına çıkmış olmasına çok sevindim.umarım sen de hayırlısıyla başlarsın.ben şimdilik gonalf 225 ve pıhtılaşma için iğne kullanıyorum.
Hadi inşallah sevindim senin adına canım inşallah güzel güzel embriyoların olur

merhaba arkadaşlar bugün haber geldi 9 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş 3 ü iyi kalitedeymiş yarın sabah transferim gerçekleşicek Rabbimden hayırlısını diliyorum Allah veririse nimet vermesse hikmet derler,ya nasip...

merhaba arkadaşlar bugün haber geldi 9 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş 3 ü iyi kalitedeymiş yarın sabah transferim gerçekleşicek Rabbimden hayırlısını diliyorum Allah veririse nimet vermesse hikmet derler,ya nasip...
Hayırlı olsun inşaallah bizlerede nimetini tattırır Rabbim

merhaba takviye dedrken ne kullandınız

benim hikayem de söyle;
1. düşük
2. emir rıfatım(profil resmindeki) normal doğdu ama 6 aylıkken hasta oldugunu öğrendik ve 5 sene mücadele ettik.
3. doğal yolla ikiz kızlar karnımda 32 haftada öldü

meğer genetik hastalık varmış
eşimde kromozom bende genlerde
steup çalışması bitecek kısmetse haziran sonu başlıyoruz.

umarım rabbim tüm kucakları doldurur.

evladımı çok özlüyorum yerini asla almaz ama yaşayabişmem için bi meleğe ihtiyacım var. bana da dua edin

merhaba takviye dedrken ne kullandınız

benim hikayem de söyle;
1. düşük
2. emir rıfatım(profil resmindeki) normal doğdu ama 6 aylıkken hasta oldugunu öğrendik ve 5 sene mücadele ettik.
3. doğal yolla ikiz kızlar karnımda 32 haftada öldü

meğer genetik hastalık varmış
eşimde kromozom bende genlerde
steup çalışması bitecek kısmetse haziran sonu başlıyoruz.

umarım rabbim tüm kucakları doldurur.

evladımı çok özlüyorum yerini asla almaz ama yaşayabişmem için bi meleğe ihtiyacım var. bana da dua edin
Çok üzüldüm rabbim ne veriyorsa hayırlısını versin sağlıklı sıhhatlisini versin inşallah.Takviye olarak impryl artmed vermişti.bunların yanında ben omega 3 arı sütü propolis falan kullandım.kaliteleri henüz bilmiyorum.zaten bize de bir kaliteli yumurta yeterli Allahın izniyle

Back
X