- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi _Citlembik_
Merhaba herkese. Beni de aranıza alır mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Arı sütü, Q10, Propolis ben de kullandım. Geçen tedavide 6 yumurtam oluşmuşken bu sefer 8 yumurta alındı OPU da. Sizin kaçıncı kez tedaviniz?Çok üzüldüm rabbim ne veriyorsa hayırlısını versin sağlıklı sıhhatlisini versin inşallah.Takviye olarak impryl artmed vermişti.bunların yanında ben omega 3 arı sütü propolis falan kullandım.kaliteleri henüz bilmiyorum.zaten bize de bir kaliteli yumurta yeterli Allahın izniyle
Benim ikinci tedavim.daha önce yumurta kalitem bozuk olduğu için transfer olamadım 8 yumurta toplanmıştı kaliteleri kötüydü.peki bizdeki sorun neydiMerhaba. Arı sütü, Q10, Propolis ben de kullandım. Geçen tedavide 6 yumurtam oluşmuşken bu sefer 8 yumurta alındı OPU da. Sizin kaçıncı kez tedaviniz?
Ben 2 sene önce çikolata kisti ameliyatı olmuştum. 1 senedir de bebek için denediğimi halde olmadı. O sırada çikolata kistim tekrarladı.Benim ikinci tedavim.daha önce yumurta kalitem bozuk olduğu için transfer olamadım 8 yumurta toplanmıştı kaliteleri kötüydü.peki bizdeki sorun neydi
Ne güzel inşallah benimkiler de kaliteli olur.ben de ilk tedavime şubatta başlamıştım şimdi ikinci tedavime başladım.yapmadığım şey kalmadı bu uğurda.Allah yüzümüze baksın.Arı sütleri propolisler vitaminler cakşır çayı omega 3 avokado akdeniz diyeti herşeyi yaptım.Ben 2 sene önce çikolata kisti ameliyatı olmuştum. 1 senedir de bebek için denediğimi halde olmadı. O sırada çikolata kistim tekrarladı.
Bu sebeple Şubat ayında tüp bebek tedavisine başladık.
Fakat o tedavide 4 embriyomdan sadece 1 tanesi 5. Güne gitti, o da rahimde sıvı olduğu için tutmadığı öngörülüyor.
Yeniden başladık tedaviye. Cumartesi 8 yumurta toplandı, 6 tane embriyom var şu an.
Aynı zamanda o gün histeroskopi de oldum rahimde 2 polipim vardı, onlar da alındı.
Bir sonraki adetle transfer tarihi belirlenecek.
merhaba benim hemşirem şişlik olursa buz koyabilirsin demişti ulaşabiliyorsan hemen sor bence hemşireneMerhaba, geçen gün cetrotide ilk kullanımımda kızarıklık şişlik kaşıntı vs tedirgin olmuştum ki artık bünye alıştı çok etkilemiyo derken bugün vurduğumda acıdı sonrasında şişti ve şimdi baktım morarmış yer yer, bu 4. Dozum, öncekilerde böyle olmamıştı, yine tedirgin oldum bu normal mi? Bu durumu Yaşayan var mı?
Bu arada transferin hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınarkadaşlar dün transferim gerçekleşti sanırım en zoru bundan sonrası beklemek vakit geçmiyorrrr
amin amin çok teşekkür ederim Allah hepimize yaşatsınBu arada transferin hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın![]()
Merhaba.Evet kaşıntı kızarıklık şişlik yapıyor.Ama cetrodide 1 kere vurulmuyor mu?Bana bir tane verdiler ondan.Merhaba, geçen gün cetrotide ilk kullanımımda kızarıklık şişlik kaşıntı vs tedirgin olmuştum ki artık bünye alıştı çok etkilemiyo derken bugün vurduğumda acıdı sonrasında şişti ve şimdi baktım morarmış yer yer, bu 4. Dozum, öncekilerde böyle olmamıştı, yine tedirgin oldum bu normal mi? Bu durumu Yaşayan var mı?
Hayırlı olsun.Bir transfer göreydim darısı bana inşarkadaşlar dün transferim gerçekleşti sanırım en zoru bundan sonrası beklemek vakit geçmiyorrrr
amin inşallah darısı sana olsun o gün hemen geliyorHayırlı olsun.Bir transfer göreydim darısı bana inş![]()
Bana 3 gün için 3 kutu verilmişti bugün kontrol sonrası gonal f le birlikte 2 gün daha devam etmem için verildi, bugünki iğne sonrası şişlik sertlik ve morluk oluştu, hemşireye de ulaşamadım. Sabaha inşallah hafifler..Merhaba.Evet kaşıntı kızarıklık şişlik yapıyor.Ama cetrodide 1 kere vurulmuyor mu?Bana bir tane verdiler ondan.
Bu yaptıklarımızın hepsi bir vesile. Önemli olan çok ama çok zor olsa da moralimizi yüksek tutmak ve inanmak.Ne güzel inşallah benimkiler de kaliteli olur.ben de ilk tedavime şubatta başlamıştım şimdi ikinci tedavime başladım.yapmadığım şey kalmadı bu uğurda.Allah yüzümüze baksın.Arı sütleri propolisler vitaminler cakşır çayı omega 3 avokado akdeniz diyeti herşeyi yaptım.
Merhabalar!Bana 3 gün için 3 kutu verilmişti bugün kontrol sonrası gonal f le birlikte 2 gün daha devam etmem için verildi, bugünki iğne sonrası şişlik sertlik ve morluk oluştu, hemşireye de ulaşamadım. Sabaha inşallah hafifler..
Merhabalar. 1 haftadan sonra kan testi yaptırabilirsin :) sonuç belli olmaya başlar o vakit. Hayırlı sonuçlar alırsın umarım.arkadaşlar dün transferim gerçekleşti sanırım en zoru bundan sonrası beklemek vakit geçmiyorrrr