- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç stres yapma daha vakti var beta kaç? Geç döllenme olabilir benim ilk gebeliğimde 8. Haftanın son günlerinde duyulmuştu13.30 da girecekmişim. Kanamam ya da leke olmadi hiç ama kesede görünmemişti daha once. Şimdi de kese var kalp atışı yok. Geçmez şimdi saatler de
Bence telaşlanma daha erken de olabilir kalp atışı için 7. Haftadan sonra gitmek daha doğru sanki Kalp atışı için, senin daha 6+4 falan herhalde duyulmaması normal 8.-9. Haftada duyulanlar var üzülme stres yapmaHastanedeyim şimdi. Doktor kendi odasındaki ultrasonda kalp atışı duyamadı. Duyulması lazımdı dedi. Ultrason bölümüne yolladı bi de orada baksınlar daha büyük o cihaz dedi. Bekliyorum şimdi, baya korktum. Var mı böyle bir şey yaşayan![]()
Hım anladım tsh 3 ay önce baktırmıştım genel kontrolde benim onda sıkıntı yoktur herhalde ama diğer tahliller vs hiç bi fikrim yok
Maşallah ne güzel doğal olmasıMerhaba sonunda aydinda yaşayan biri daha ve yasimizda ayni :)
Hayirli olsun gebeliginiz bebeğinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz Insallah benimde kızım tup bebekti daha sonra kardesi olsun diye iki kez tup bebek denedik olmadi son deneme kimuasal oldu hemen ertesi ay dogal gebelik oldu cok şükür
Inşallah canım, kesenin boyutuna gore görünmesi lazımdı dedi o canımı sıktı baya.Bence telaşlanma daha erken de olabilir kalp atışı için 7. Haftadan sonra gitmek daha doğru sanki Kalp atışı için, senin daha 6+4 falan herhalde duyulmaması normal 8.-9. Haftada duyulanlar var üzülme stres yapma
Sen de mi burdasııınnkız sen ne zaman geldin hoşgeldin ocak annesi :) nasıl gidiyor
15 mayısta 2545ti bugün tahlil istemedi. Kese göründü diye belki de.Hiç stres yapma daha vakti var beta kaç? Geç döllenme olabilir benim ilk gebeliğimde 8. Haftanın son günlerinde duyulmuştu
bende yeni geldim bir kısa tahmini doğum olayından sonra burdayım:) kese göründü de yolk falan görünmedi daha. bakalım nasıl ilerleyecek.Sen de mi burdasııınn
Ne güzel karşılaştık
Güzel gidiyo ya daha bulantı vs yok
İnşallah da olmaz
Gerçi çok miniğiz daha biz
Kese falan görseydik bi
Senin nasıl keseyi görmüşsündür sen
Bir de verdiği yönlendirir kağıdına fwa? Yazmış. Ne demek ki fwa
Ben de şimdi tam yazacaktım randevusu bugundu sanırım değil miPembepanterr ne yaptin canim seni merak ettim
Inşallah canım, kesenin boyutuna gore görünmesi lazımdı dedi o canımı sıktı baya.
Ben de şimdi tam yazacaktım randevusu bugundu sanırım değil mi
Onun aksam uzereydi diger arkadas 13.30 da girecegim demisti usg yeBen de şimdi tam yazacaktım randevusu bugundu sanırım değil mi
Canim ne yaptinKızlar hastanedeyim sıramı bekliyorum 1 de randevum ama heyecandan titriyorumkese görmek için geldim 5+5 olduk
![]()