- 21 Mayıs 2018
- 236
- 312
- 18
- 39
Ayrıntılı ultrasonda duyuldu canım. Ben de duydum :)Görüntüde de mi görmemiş pıt pıt görünüyor duyulmasa da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıntılı ultrasonda duyuldu canım. Ben de duydum :)Görüntüde de mi görmemiş pıt pıt görünüyor duyulmasa da
Sağol:)çok sevindim gözün aydın canım
Çok sevindim tatlım gördüm sonradan yazdığını :)) Hayırlı olsun inşallah büyüdüğünü de görürüz kucağımıza alırız sağ salim bebişlerimizi :)Ayrıntılı ultrasonda duyuldu canım. Ben de duydum :)
Çok teşekkür ederim:)AnthesteriA gözün aydın canım cok sevindim
Hoşgeldin hayırlı olsunmerhabalaarRabbim nasip ederse bende 14 ocak 2019 da kucağıma alıcam bebişimi. hepimiz sağlıcakla alalım inşallah. ilk gebeliğim ve daha dün gördüm ve kalbini duydum kaymağımınn
![]()
senden de güzel haberler alırız inşallah canımarkadaşlar merhaba, bende bu akşam iş çıkışı gideceğim kalp atışı için. 7+0 . inş duyarım .ayrıca keseyi gören ve kalp atışını duyan arkadasları da cok tebrik ederim. inş sağ sağlim kucagımıza alırız bebıslerımızı:)
İnşallah canım nasipse güzel haberi veririmC
CAnim guz4l haberlerini bekliyorm![]()
Allah razı olsun canım hayırlısıyla yarım saat sonra iyi kötü belli olur heralde inşallah güzel haberle dönerimPembepanterr inşallah senden de güzel haberler gelecek cnm . yazamadım hıc ama dua ettim.

6+2de duydum ben bugün ama gerçekten cihaz önemli. Insallah duyarsın, duyulmasa da benim gibi panik yapmaarkadaşlar merhaba, bende bu akşam iş çıkışı gideceğim kalp atışı için. 7+0 . inş duyarım .ayrıca keseyi gören ve kalp atışını duyan arkadasları da cok tebrik ederim. inş sağ sağlim kucagımıza alırız bebıslerımızı:)
Inşallah, dua ediyoruz hepimiz senin icinAllah razı olsun canım hayırlısıyla yarım saat sonra iyi kötü belli olur heralde inşallah güzel haberle dönerim![]()
Merhaba bayanlar ben de Ocak annesi olacağım nasipse. Bu ikinci hamileliğim.
İnşallah canım benim ilk kuzucum 15 aylık. Zorlu bir süreç bizleri bekliyor.hoşgeldin canım benimde ikinci kuzum olacak sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kuzuları
İşiniz rast gelsin canım çok teşekkür ederim bunca insanın duasıyla gidicem şimdi inşallah hayırlı haberlede dönerim Allahın izniyleInşallah, dua ediyoruz hepimiz senin icin
herkesten Allah bin kere razı olsunplanlı bir gebelik miydi? benimki 11 yaş olacak aralarıİnşallah canım benim ilk kuzucum 15 aylık. Zorlu bir süreç bizleri bekliyor.
hoşgeldin aramızaİnşallah canım benim ilk kuzucum 15 aylık. Zorlu bir süreç bizleri bekliyor.

Hoşgeldin hayırlı. Olsun :)Merhaba bayanlar ben de Ocak annesi olacağım nasipse. Bu ikinci hamileliğim.
inşallah cnm benım cok saoll6+2de duydum ben bugün ama gerçekten cihaz önemli. Insallah duyarsın, duyulmasa da benim gibi panik yapma![]()