• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Pembepanterr Pembepanterr canim usg resmine baktim inceledim gercekten bebek var ayrica usg altinda senin sata gore olmasi gereken haftan ve digerleri yaziyor gecen hafta sata gore 7+6 imis usg olcumunde keseninki 7+0 çıkmış sana doktorunmu dedi 2 hafta geri diye kusura bakma ama doktorunu derhal degistir bazi doktorlar hic 10 yili cocuk hasretine bakmadan insani kendisi icin yikio geçiyor..
Ayrica aklima birsey daha geldi senin tuo bebek ya acaba ili embriyomu transfer oldu gecen hafta gorulen ile bu hafta baktigi keseler baska olabilirmi simdi bir arkadasta yazmis bazen ikizler o kadar gec haftalarda farkediliyor ki bak en azindan gecen haftaya gore geriligi bence cok degilmis embriyo zaten gecen hafta minnak diye olcum hatasi cok olur kese hastasiyla uyumluymus

Pembepanterr Pembepanterr canim usg resmine baktim inceledim gercekten bebek var ayrica usg altinda senin sata gore olmasi gereken haftan ve digerleri yaziyor gecen hafta sata gore 7+6 imis usg olcumunde keseninki 7+0 çıkmış sana doktorunmu dedi 2 hafta geri diye kusura bakma ama doktorunu derhal degistir bazi doktorlar hic 10 yili cocuk hasretine bakmadan insani kendisi icin yikio geçiyor..
Ayrica aklima birsey daha geldi senin tuo bebek ya acaba ili embriyomu transfer oldu gecen hafta gorulen ile bu hafta baktigi keseler baska olabilirmi simdi bir arkadasta yazmis bazen ikizler o kadar gec haftalarda farkediliyor ki bak en azindan gecen haftaya gore geriligi bence cok degilmis embriyo zaten gecen hafta minnak diye olcum hatasi cok olur kese hastasiyla uyumluymus
Canım eminmisin ben çok anlamıyorum çok karışık bi çok rakam var hangisi ne anlamda bilmiyorum ama 6 haftalık falan çıkmıştı öyle demişti doktor,tek embriyoydu canım benim transferim :(

Canım eminmisin ben çok anlamıyorum çok karışık bi çok rakam var hangisi ne anlamda bilmiyorum ama 6 haftalık falan çıkmıştı öyle demişti doktor,tek embriyoydu canım benim transferim :KK43:
Kesenin haftasi 7+0 embriyo 6+3 senin sata gore 7+6 gozukuyor kese ile embriyo ortalamasi 6+6 ydi sanirim yanlis degilsem ama embriyo cok kucuk oldugu icin hata payi daha fazla oluyor bu yuzden ben keseninkini baz alarak soyledim kese ile sat arasi 6 gun

Canım yani göremedim dedikten sonra başka doktora gittimiz o gördümü doğum yaptın doğurdun mu yani????
Evet aynen öyle saçma sapan bişey yaşamıştık. Ama haftası daha küçüktü yani. Bütün aileye söylemiştik göründü falan diye o gün gidince de bebek yokmuş deyince şok oldu herkes. Hiç stres yapma başka bi doktora mutlaka git kısa sürede. Riskli gebelik mi bilmiyorum hikayeni ama benim çok riskliydi perinataloglar proflar o kadar gittim ki doktora. Kızım 3 yaşında şimdi. Görmeme olayından sonra başka doktora gittik göründü kalbi bekleyeceğiz dedi. Kanama geçirdim çok kötü sonrasında bi hafta hastanede kaldım ve Prof dedi ki düşmemesi için yapabileceğimiz hiç bişey yok eğer sağlıklı bi gebelikse hiç bişey olmaz merak etme. Ama yerinden de kalkmayacaksın dedi. 3 4 ay yattım. Neler atlattım hep tutundu Allah nasip etti yani hiiiç stres yapma sağlıklıysa bebeğin seninle olacak nasibinde varsa o bebek h bişey olmayacak

Canım eminmisin ben çok anlamıyorum çok karışık bi çok rakam var hangisi ne anlamda bilmiyorum ama 6 haftalık falan çıkmıştı öyle demişti doktor,tek embriyoydu canım benim transferim :KK43:

Canım sabahtan beri okuyorum yazdıklarını ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim. İnşallah bi mucize olur ve her şey yoluna girer. Ama olmazsa da lütfen yıpratma kendini. Hikayen sorunun nedir bilmiyorum ama gebe kalabilmiş olmak bile ümit vermeli. Allah’ım işini rast getirsin. Dualarım seninle...

Herkese destekleri ve duaları için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah,benimki nasip değilmiş olmadı,, kese içinde embriyoyu bulamadı doktor :KK43: buraya kadarmış
Çok üzüldüm canım...bendede başka bir doktora görün derim...ultrason Makinesi de önemli ...dualarımız seninle....

bende de bulantı yok gıbı arada mıgdem karısır gıbı oluyo düzelıyo sonra
Ya ben! bitiğimmm gözümde yaş kalmadı :KK43: çok zor Allahım kimseye yaşatmasın,,zaten riskli diyodu belliydi bişey olacağı ama görünmemesi garip geldi düşmüşmü dedim hayır kese duruyo dedi ayrıca ben sabah beta hcg baktırmıştım >10000 çıkmıştı düşük olmuş olsa değerde düşerdi galiba
Canim. Insallah ultrason kaynakli bi yanlisliktir ama seninn beta hcg dusenli atti ve dusmuyorsa,gecen haftaya gire bu haftaki olcumlerde artis varsa endise etme bu gidisinde gerci olcum yapabildi mi bilmiyorum ..

Herkese destekleri ve duaları için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah,benimki nasip değilmiş olmadı,, kese içinde embriyoyu bulamadı doktor :KK43: buraya kadarmış
Çok üzüldüm rabbim tez zamanda sağlıkla ve hayırlası ile nasip etsin inşallah

Offff canım yaa ne zor bi gün :KK43: ama başka bi doktora tlfonda danıştım 2 hafta gerilik büyük bi fark düzelmez demişti :KK43:
Çok zor yaşadıklarınız inanın sizi tanımasamda çok üzüldüm. Ama umudunuzu tamamen yitirmeniz için erken benim ilk gebeliğim 2 hafta geriden geldi sonra o fark kapandı 10 gün erkenden sezeryan yaptım 3500 kilo çocuk doğurdum. Beni de başka hangi doktor olsa kürtaja alırdı 8. Haftada ancak vajinal ve idrara sıkışık duyduk kalp atımını, bu siteyede o zor günlerimde üye olup konu açmış yazmıştım. Allah gönlünüze göre versin işallah sağlıklıdır bebişinizde

1 saate falan hastanenin acil kadın doğum bölümü varmış ona gidicem bu saatten sonra mucize beklemiyorum ama en azından farklı bi açıklama duymak istiyorum
Canım iyi haberlerle gel inşallah bizim tahmin ettiğimiz gibi bebek görünür sağlıklı şekilde dualarım seninle

Merhaba kızlar, gün itibariyle 6+3 günlük hamileyim kese ve yolk kesesini gördüm henüz ultrosanda bidahakine kalp atışı inşaallah benim gibi ilk yolk görüp sonra atışı duyan varmı ?

Sayfayı yeniliyorum sürekli bildirim gelmiyor diye. Girdi herhalde ama acilde ayrıntılı ultrason cihazı oluyor mu ki
En azindan normal usg bile olsa baska bir doktor görüşü cok onemli bence gelsede söylese uyuyacagim ama onu bekliyorum gozumden uyku akiyor ama hayırlısı ile bir haber bekliyorum

Merhaba kızlar, gün itibariyle 6+3 günlük hamileyim kese ve yolk kesesini gördüm henüz ultrosanda bidahakine kalp atışı inşaallah benim gibi ilk yolk görüp sonra atışı duyan varmı ?
Merhaba hosgeldin ben once kese görüp daha sonra embriyo ve kalp atışı gördüm yolk sac gördüyseniz iciniz rahat olsun haftaya kalp atislatinida duyacaginizi dusunuyorum hayırlı olsun gebeliginiz

En azindan normal usg bile olsa baska bir doktor görüşü cok onemli bence gelsede söylese uyuyacagim ama onu bekliyorum gozumden uyku akiyor ama hayırlısı ile bir haber bekliyorum
Ben de girip duruyorum inşallah iyi haberler gelir

Canım çok üzgünüm. Öyle çok istedim ki güzel haberle gelmeni.. Kısa sürede mucizen seni bulacak ama sakın karamsarlığa düşme :KK200:

Back
X