- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
benim 16 ocak ocağın ilk günleri alınır dedi drumAmin inşallah hepimizin evlatlarını:) evet sezeryandi
sizinde ocak sonu gibi alınır o zaman sezeryan olursanız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 16 ocak ocağın ilk günleri alınır dedi drumAmin inşallah hepimizin evlatlarını:) evet sezeryandi
bende tam bu konuya bakıyordum,bebe yağı oneriliyor ama bazısında da kuruluk yapyormus bebe yağı kullandıktan sonra pul pul dokuldu bıle yazmıs bazısı bence vucut tıpınede bağlı bu tarz seyler , doktorlar o kurulugun gecmesı içinde excipial lipo vermiş bende var bu kremden gercekten cok guzel bı krem yaglı ve nermlendırıyo egzamam için kullanıyordum nemlı kalsın dıye
selamlar,
bizde dün duyduk kalp atışını![]()
Bugün doktor kontrolüm vardı. 8+2 olmuş bebek, bacakları çıkmış minik minikKalbi de hızlı hızlı atıyordu :) Büyük görünce bi değişik olduk yaaa. Çok büyümüş artık bebeğe benzemiş iyice :)
ee artık ayda 1 kontroller zor olcak ama öyle tabiiSağ ol canım. Allah sana da nasip etsin güzel bi duygu :) Bi dahaki kontrol 1 ay sonra, nası bekleyeceğiz bilmiyorum Vallaaa :/
Hangi dr canım? Memnun musun? Muayane ücreti ne kadar?gebze de medikalparka gidiyoprum cnm
Azize turhana gidiyorum 145 tl olması lazm ama firma indirimi kullanıyorum 120 ye fakan geliyorHangi dr canım? Memnun musun? Muayane ücreti ne kadar?
Ben bugün karından kesemi gördüm 5+6 gibi çıktı aslında 5+2 , 13üne randevu verdi kalp atışı için. Ben ilk gebeliğimde çatlağa çok meyilli olan ve karnım dışında her yerim çatlak olan bir insan olarak 3. aydan sonra lierac ve bio oil ikisini beraber sabah biri akşam biri kullandım ve hiç çatlak oluşmadı.
Memnun musun peki canım, dr arayışındayım. Bildiğin bir dr mu?Azize turhana gidiyorum 145 tl olması lazm ama firma indirimi kullanıyorum 120 ye fakan geliyor
İnşallah :)hayırlı olsun arkadaşım darısı kalp atışına sağlıkla inşallah
Ben memnunum cnm ilk bebeğim de kürtajımı da o yapmıştı bi sıkıntı olmadı çok şükür.bir kaç arkadasım daha gitti onlarda memnun kaldılar pozitif tatlı bi bayanMemnun musun peki canım, dr arayışındayım. Bildiğin bir dr mu?
Sağol canım, çok sordum ama doğum fiyatlarını biliyor musun? Ben epidural sezeryan istiyorum. İlk doğumum çokçzor oldu. O yüzden doğum korkum var da :/Ben memnunum cnm ilk bebeğim de kürtajımı da o yapmıştı bi sıkıntı olmadı çok şükür.bir kaç arkadasım daha gitti onlarda memnun kaldılar pozitif tatlı bi bayan
cnm hiç sormadım onu çünkü pek fırsatım olmadı açıkcası ama 2500 fln diye duymuştum artmadıysa ama bilgi alırsam yazarım sana da şuanda biraz daha uygun biyere gidiyorum ilk 3 ay için sonra yine kendi dr uma devam edicemSağol canım, çok sordum ama doğum fiyatlarını biliyor musun? Ben epidural sezeryan istiyorum. İlk doğumum çokçzor oldu. O yüzden doğum korkum var da :/
yaa bende normalde 8+1 de gidecektim ama kalp atısını duymadım henuz ondanbıde ılacım bıttı dıye bıraz daha 3 -5 gun erken gıdeyım dıyordum senın boyle yazdıgını duyunca acaba beklesemmı demedim değil yaniBugün doktor kontrolüm vardı. 8+2 olmuş bebek, bacakları çıkmış minik minikKalbi de hızlı hızlı atıyordu :) Büyük görünce bi değişik olduk yaaa. Çok büyümüş artık bebeğe benzemiş iyice :)
Bende ilk 3-4 ay için merkezi düşünüyorum. Sonrasında da doğumu yapmak istediğim dr ile devam edicem. Hayırlısı olsun canımc:*cnm hiç sormadım onu çünkü pek fırsatım olmadı açıkcası ama 2500 fln diye duymuştum artmadıysa ama bilgi alırsam yazarım sana da şuanda biraz daha uygun biyere gidiyorum ilk 3 ay için sonra yine kendi dr uma devam edicem
Evet normalde 7 şubat ama 28 ocak tam sonra alır gibi 1 hafta önceden alıyorlar.benim 16 ocak ocağın ilk günleri alınır dedi drum
sizinde ocak sonu gibi alınır o zaman sezeryan olursanız
ben oğlumda kimseye söylemedim 6. ayda yaz gelip kıyafetlerden göbek belli olunca öğrenmişlerdi. bunda da daha hiç kimseye söylemedim. belki bayan olsa söylerim ama 200 erkek var tek bayan benim. bu konuları konuşmuyoruz.Peki ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz benimde özel sektör ilk bebekte söylememiştim sonra kürtaj olmak zorunda kaldım zaten kalp atısını duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorum ama merak ettim sizler neler yaptınız diye
Ben söylemezsem olay çıkartırlar patronum çok sıkıntılı kalp atısından sonra söylicem sanırımben oğlumda kimseye söylemedim 6. ayda yaz gelip kıyafetlerden göbek belli olunca öğrenmişlerdi. bunda da daha hiç kimseye söylemedim. belki bayan olsa söylerim ama 200 erkek var tek bayan benim. bu konuları konuşmuyoruz.