- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ayrıca genital nub teorisini merak edenler kk da böyle bir konu var bakın isterseniz ben okdar cok ultrason vıdeosu cınsıyet tahmını vıdeosu ızledım kı doktordan once soylerım dıye korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn inşallah canım. :)ay maşşallah kuzummm :) inşallah bizlerede nasip olurr :)
Arkadaşlar diyince ben de az önce buldum o konuyu. :)))) Emin oldum gibi ben demorceket ayrıca genital nub cıkıntısana gore de paralel gözüküyor Kız gibi sağlıklı bi evladın olur inşallah :)
Ayrıca genital nub teorisini merak edenler kk da böyle bir konu var bakın isterseniz ben okdar cok ultrason vıdeosu cınsıyet tahmını vıdeosu ızledım kı doktordan once soylerım dıye korkuyorum![]()
![]()
evet evet bazısınkinde cok net gözüküyor o cıkıntıArkadaşlar diyince ben de az önce buldum o konuyu. :)))) Emin oldum gibi ben deGerçekten çok barizmiş. Apaçık ortada. Allah o teoriyi bulandan razı olsun.
Doktorum da sağ olsun gerçekten çok net yakalamış. :)
Ayy maşallah ne kadarda net ozele mi gidiyorsun cnmEki Görüntüle 2160356 11+6'dan herkese selamlarr. :) Doktora çarşamba gitmiştik. İkili test için 45 mm olması lazımmış. 3 gün önce 43 küsürdü. Şimdi 51 mm olmuş. :) İkili test için kan verdim, 1 hafta sonra çıkıyormuş. Bebeğimin hareketlerini de ilk kez gördük. Çokkkkk güzeldi. :))))) Ayaklarının birini havaya kaldırıyor diğerini indiriyordu. :))))))
Evet canım özele gidiyorum.Ayy maşallah ne kadarda net ozele mi gidiyorsun cnm
Bende bebegimi net gormek icin bi gun ozele gideyimEvet canım özele gidiyorum.
Olabilir canım ama 8.haftadasın sanirim. Ben 9+2'de gitmiştim o zamanlar bebiş cok küçüktü bende de net değildi. 11. Haftalarda git bence. Daha net olur. :)Bende bebegimi net gormek icin bi gun ozele gideyimbenim ultrasyon kagidim hep bulanik net degil
Bende cok illa olsun demiyodum da esim mutlaka olsun diye cok istedi. Bunu yaptirip ucluyu falan yaptirmamayi dusunuyorum bende. Olumsuz bisey olmicak ❤Sağ ol canım, inşallah. :) Çevremizde hep ikili test yaptırmayın stres olursunuz diyen arkadaşlar dolu, yanlış çıkıyor diye. Down sendromlu denilen, sonra sağlıklı doğan vs. Çok şükür ense kalınlığı falan normal dedi doktor. Bilmiyorum ben asıl yaptırmasam stres olurdum. Hayırlısı. İhtimal sonuçta. 300'de 1 de çıkıyor. 10 binde 1 de. Önemli olan riskin az olması.
Evet 8 ama dun gittim 7+4 dedi kalp atisini daha yeni duydum aynen biraz buyusun o zaman giderimOlabilir canım ama 8.haftadasın sanirim. Ben 9+2'de gitmiştim o zamanlar bebiş cok küçüktü bende de net değildi. 11. Haftalarda git bence. Daha net olur. :)
Ben de öyle düşünüyorum canım. Inşallah güzel cikar hepimizin.Bende cok illa olsun demiyodum da esim mutlaka olsun diye cok istedi. Bunu yaptirip ucluyu falan yaptirmamayi dusunuyorum bende. Olumsuz bisey olmicak ❤
Işte 2li test zamanı gel dedigı zamanlar uygun canım. O hafta net görursun kocaman olur bebişin. :)Evet 8 ama dun gittim 7+4 dedi kalp atisini daha yeni duydum aynen biraz buyusun o zaman giderim
Evet ilk bebişim olacak ondan biraz heyecanlıyım :)Ilk cocuk mu.
Cidden oyle Allahtan görüşmüyoruz benden uzak olsunlar da zaten memleketlerine taşınma durumları da varmış çok sevindim valla İstanbul'da oturuyorlardı memleketleri yaklaşık 8-10 saat eşimde surekli gidemezSenin kyvde sopalik inan rabbim merhamet versin bu tarz insanlara
Ben 9+3 m bugün benim ani hareketlerde ağrım oluyor birden kalkarsam ya da ayakkabılarımı giymek için eğildiğimde falan karnımda bişiy var ve o sıkışıyor sanki, ya da hapşırdığımda birden sancı giriyor ama 3-5 saniyelik geçiyor hemenKızlar 10+4 haftamdayım . Ara ara öok şiddetli karın ağrım oluyor. Sizlerde varmı böyle bir durum korkuyorum
Benim doktorum hapsirmanin oksurmenin hiç bir zarari yok o öyle korunakli bı yerdeki böyle şeylerden etkilenmez mrk etmeyin diye yazmış kitabindaKızlar ya bu hapşırmanın bebeğe bir zararı olur mu alerjik rinit var bende özellikle sabahları 10-15 kez ard arda hapşırıyorum çoğu zaman uykudan hapşırarak uyanıyorum hapşırınca da kasığıma sancı giriyor birden korkuyorum