2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cinsiyeti ögrenenler hayirli olsun canlar:) Darisi bizim basimiza❤️❤️ Benim canim hic tatli cekmiyor hep ev yemegi aci tursu yogurt ayran gibi seyler tüketiyorum bakalim hayirlisi:) Pek inanmasamda bu tatli eksi konusuna, merakta ediyor insan
Ben ilk oğlumda tatlı ve pasta yiyorum sürekli balina gibi girdim doğuma şimdi iştahsızım ama sürekli ekşi şeyler yedim ama yine oğlum olacakmış yüksek ihtimal

Cinsiyeti ögrenenler hayirli olsun canlar:) Darisi bizim basimiza❤️❤️ Benim canim hic tatli cekmiyor hep ev yemegi aci tursu yogurt ayran gibi seyler tüketiyorum bakalim hayirlisi:) Pek inanmasamda bu tatli eksi konusuna, merakta ediyor insan
Canim o hurafelere ben hic inanmiyorum artik tatli yiyen erkek eksi yiyen kiz ,kusarsan kiz kismazsan erkek vs iki gebeligimde de bulantidan kusmaktan helak oldum 4. Aya kadar agzima tatli turlerini hatta tatli meyveler bile koyamadim ilk cocugum erkek ve buna da erkege benziyor dedi doktor

:KK52: Sağlıkla kavuşalım hepsine inşallah. Bi kızım var kendisi kız kardeş istiyor deli gibi :olamaz: baba erkek istiyor ailede hiç erkek torun yok. Ben hiç bişey hissedemiyorum ama kız olsa da kızımla arkadaş gibi olacakları için çok sevineceğim erkek olursa da olmayan olsun duygusunun verdiği heyecanı tatmış olacağım. Hayırlısı hakkımızda :))

:KK52: Sağlıkla kavuşalım hepsine inşallah. Bi kızım var kendisi kız kardeş istiyor deli gibi :olamaz: baba erkek istiyor ailede hiç erkek torun yok. Ben hiç bişey hissedemiyorum ama kız olsa da kızımla arkadaş gibi olacakları için çok sevineceğim erkek olursa da olmayan olsun duygusunun verdiği heyecanı tatmış olacağım. Hayırlısı hakkımızda :))
Hayırlısı olsun canım. Ben çok anladığımdan değil de öyle hissettim. :)

Maviiece Maviiece cinsiyeti kız gibi gözüküyor.hayirli sağlıklı evlat olsun .

Bu arada kızlar sut icmeliyiz diur takılmayın süt oyne sanıldığı kadar cok kalsiyum iceren bir besin degil peynir olarak tuketmek daha fazla etki ediyor. Ayrica kalsiyum ile beraber mutlaka d vitaminide almaliyiz ki depo edilebilsin.
Ben sütü icerim normalde suandada bulanti sorunum yok ama kalkio sut icmeliyim diye hic icmedim kizimdada icmedim zaten yoğurt/ayran fazlaca tüketiyoruz haftada 5 litre sut mayalayip bitiriyoruz eşimle

Back
X