2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kizlar❤
Sabah asimiz vardi
2. Ay asilarinin aynisiymis verem haric
Canimi sıktı hemsire ya gecen 5700 cikmisti bu sefer tartti 6280 kusur gorunuyor 5850 saydi
Boyuda gecen 59 du bu ay 62.5 cikmis
Cok saymadin mi aradi farki dedim ustu kalin diyor
Kalin da degildi oncekilerde altta patikli alti bile vardi
Oncekilerde diger hemsire olcum yapiyor o notuni aliyordu
Simdi ilk defa bu olcum yapti bu da si.. batirdi yani
Basladi mama verme ek gidaya gec yogurt ver meyve ver siraladi
Ama ben tatmin olmadim yarin dr goturmeyi düşünüyorum ondan fikir alayim
Aglayacam diye bu ara emmiyor dogru duzgun ondan mi alamadi ne yapti kiloyu kuzum:KK43:
Normalde 200-250 gr düşüyor bizim sağlık ocağı bakıyor üzerine altında tekrar pijama var mı diye bende sağlık ocağına giderken az giydiriyorum muallak olmasın diye tek kat giydirip gidiyoruz, sizinki cidden çok düşmüş

vakit kaybetmeden alınn çok rahat edersiniz canlar kendinden geçiyorr acayıp ıs yaptırıyo bana böyle de. balkonda mutfakta heryerde duruyor bununla da😍😍

Eklentiler

• IMG-20190513-WA0058.webp
    IMG-20190513-WA0058.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 65
Günaydın kizlar❤
Sabah asimiz vardi
2. Ay asilarinin aynisiymis verem haric
Canimi sıktı hemsire ya gecen 5700 cikmisti bu sefer tartti 6280 kusur gorunuyor 5850 saydi
Boyuda gecen 59 du bu ay 62.5 cikmis
Cok saymadin mi aradi farki dedim ustu kalin diyor
Kalin da degildi oncekilerde altta patikli alti bile vardi
Oncekilerde diger hemsire olcum yapiyor o notuni aliyordu
Simdi ilk defa bu olcum yapti bu da si.. batirdi yani
Basladi mama verme ek gidaya gec yogurt ver meyve ver siraladi
Ama ben tatmin olmadim yarin dr goturmeyi düşünüyorum ondan fikir alayim
Aglayacam diye bu ara emmiyor dogru duzgun ondan mi alamadi ne yapti kiloyu kuzum:KK43:
Canım öncelikle aşılar için geçmiş olsun inşallah sıkıntı olmadan bu günü gecirirsiniz

Aglayacagim diye benimki de emmiyor canım iki gün önce büyük oğlanı Dr gorurdugumizde Ömer Utku yu tarttim 6400 çıktı 29 Nisan'da aşıdan bu yana 20 günde 100 Gr almış görünüyor ya Dr tartısı bozuk yada sağlık ocağının

sizde kıyafet için çok düşmüş ama

Canım Dr gidince az kilo alan bebeklerin ek gıdaya geçmesi gerekmekte mi sorarmisin bizim Dr randevusu Mayıs sonunda

Var canim hamileyken cam rende almistik jokerden bu biseyler yiyemiyor beceriksiz 😂😂 cilegin suyunu kasiga sıkmıstim bilgigin su hemen oho oho 😂
Bizimki de versem pilav makarna bile yiyebilecek gibi duruyor 😂😂 biz yemek yerken ağzını şaplatıyor yalanıyor anlıyor yemek yediğimizi yerinde bile durmak istemiyor sıpa bende çok merakla bekliyorum bakalım henüz cesaret edemiyorum oyle çok tattırmaya falan pzt günü 5. Ayımızı dolduruyoruz bakalım biraz daha geçsin bi 15 gun sonra başlıcam bende

Kızlar yoğurt mayalamaya başlayacağım öğreneyim bi iki tur atayım önceden 😂😂 Perşembe günleri sütçü geliyor pastörize değil açık satılan çiğ süt bundan mı almalıyım yoksa paketli süt mü ?

Bu 4 ayda ne varmis boyle ya
Bebeklere bi haller oldu.
Bir de 3 ayindan sonra duzelir dediler hemsire bile dedi
Kotu yonde dedi heralde :KK43:
Canım beni doğduğundan beri bu iki gündür kadar hiç yormamisti korkuyorum bu ağlamayı mizirdanmayi alışkanlık haline getirecek diye

Kızlar yoğurt mayalamaya başlayacağım öğreneyim bi iki tur atayım önceden 😂😂 Perşembe günleri sütçü geliyor pastörize değil açık satılan çiğ süt bundan mı almalıyım yoksa paketli süt mü ?
Kutu sütten uzak dur canım güvenilir sutcuden al ve tülbentten geçir kaynatmadan önce

vakit kaybetmeden alınn çok rahat edersiniz canlar kendinden geçiyorr acayıp ıs yaptırıyo bana böyle de. balkonda mutfakta heryerde duruyor bununla da😍😍
Masallah prensese ❤️bende artık mama sandalyesini çıkarsam iyi olacak

Kutu sütten uzak dur canım güvenilir sutcuden al ve tülbentten geçir kaynatmadan önce
He bi de şok markette cam şişede günlük süt diye satılan var, ben bi kaç kez aldım buraya taşınınca bütün apartman alıyor makineli sistem direk poşete doluyor süt makineden havayla temas etmeden poşet zararlı diyeceksin ama 3 dk poşette kalıyor maksimum eve gelip hemen tencereye koyup pişiriyordum son zamanlarda almadım hiç

He bi de şok markette cam şişede günlük süt diye satılan var, ben bi kaç kez aldım buraya taşınınca bütün apartman alıyor makineli sistem direk poşete doluyor süt makineden havayla temas etmeden poşet zararlı diyeceksin ama 3 dk poşette kalıyor maksimum eve gelip hemen tencereye koyup pişiriyordum son zamanlarda almadım hiç
Ben o şişedeki günlük sütlerden hiç mayalamadim yorum yapamayacağım sütçü senin için mantıklı geldi

A anneveoglusu canım çok geçmiş olsun umarım bir an evvel toparlanır büyük paşa
@Mavisu27 uzun zamandır doymadığı ile ilgili şüphelerin vardı dr ne diyor peki
Çok sağol canım bugün daha iyi büyük paşa öksürük canı sıkıcı

canim sen hangi mamayı kullaniyorsun nette araştırdım golden goat keçi sütü bazlı mama önerilmiş onunmu deneyim diyirum gün içinde kaç CC mama veriyorsun kaç kez

Bugün biz de uyumayanlardanız. Diğer günler 2-3 saat uyumuşluğu oluyordu gündüzleri bu ataktayken bile ama bugün hiç yok :KK57:
kızlar düşünsenize hepimiz aynı apartmanda oturuyor olsak, gece gündüz bi sürü ağlayan bebe. Tam delirmelik :KK53:

En azından halden anlardik birbirimizin

Çok geçmiş olsun canım. Bu ergenler zaten kardeşlerinden çok yoruyor. Benim kız da aynı dondurma yiyor deli gibi öksürmekten ciğeri çıkacak kudret narı yediriyorum öksürük geçiyor hemen yine dondurma alıyor. Gelde kızma. Bebişde senin gerginliğini üzüntünümü hissediyor acaba. Ben buna çok inanıyorum. Allah yardımcınız olsun

Bu ergenuslarla işimiz var bizim amin canım

Canım öncelikle aşılar için geçmiş olsun inşallah sıkıntı olmadan bu günü gecirirsiniz

Aglayacagim diye benimki de emmiyor canım iki gün önce büyük oğlanı Dr gorurdugumizde Ömer Utku yu tarttim 6400 çıktı 29 Nisan'da aşıdan bu yana 20 günde 100 Gr almış görünüyor ya Dr tartısı bozuk yada sağlık ocağının

sizde kıyafet için çok düşmüş ama

Canım Dr gidince az kilo alan bebeklerin ek gıdaya geçmesi gerekmekte mi sorarmisin bizim Dr randevusu Mayıs sonunda
Sagolasin
Tamam sorarim zaten o yuzden gidiyorum
Belliki az aldi bizimki ama hemsirede vur deyince öldürdü yani

Mersin yine iyi. Burası erken ısındı. 46 derece hissedilen bugün düşünebiliyor musun? Umarım düşer sıcaklar. Geçen yıl böyle değildi. Haziran ortası ısınmıştı havalar.
Temmuz sıcağını yaşıyoruz şimdiden....
Mersinde 1 yıl yaşadım iş dolayısıyla. Pozcudaydım.şimdi de sık sık gideriz. Özellikle yazın. Hatta eşim hafta sonu Mersin yapalım mı diyor, adana 'yı bitirelim önce dedim. Kızımla adanada daha bir yere gitmedik doğru düzgün. Havalar ısınsın dedim hep. Havalar bir ısındı bir ısındı :confused:

Adana daha sıcak evet kuzenim yıllarca baraj yolunda oturdu çok geldim oralara

Benim ailede gökdelen civarında oturuyor canım

Alıp deneyeyim bakıyım bi kaç şişe de mayalıyım güneşe yedirmek için
Canim cig sut al
Suzegin ustune tulbent koy tulbent yoksa kizinin agiz mendilini koy oyle suz kaynat o daha iyi
Sut buzlugua atiliyor az az yapip taze versen daha iyi

Kızlar bugün ilk adeti gördüm çok sancim var. Üstüne dışım çok ağrıyor tabi olmazda olmaz oğlum sürekli kucakta geçmek istiyor sıfır uyku ve bahar temizliğinin içine girmiş bulunmaktayım resmen evde dağınıklığın içinden kayboluyorum saat 3gibi sahur hazirkicam 6gibi oğlusun kalmicak ve ben şuan gumjslukleti parlatiyorum.bu ev nasıl temizlenecek ruhen bitik durumdayım Allahım hepimize hiç versin beterinden korusun en kötü günümüz bu günler olsun❤❤

Vallahi iyi cesaret temizlik işi ben yarına kadın ayarladım

Adet gelmiş süper gözün aydın canım

Back
X