2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay ya ne güldüm
Sende kendimi gördüm 😂😂😂
Ben hemşirelere hiç güvenmiyorum bazen az bazen çok dusuyorlar kendim takip ediyorum bir önceki kontrolden bu yana ne kadar almış onu önemsiyorum kıyafetleri düşmeden. O zaman tam ne kadar aldığı çıkıyor. Tam tartısı çıksın diye çocuğu nerdeyse her kontrole aynı kıyafetlerle goturuyorum 😂😨
Evet bende kendim takip ediyorum zaten tek bady le tartiyoruz bezi de değiştirip gidiyorum evime 5 dk 200 gram düşürtürmüyüm hiç anayım ben ana😀

Kuzum icecek sutu oldumu sagmiyorum ben dun mesela hic ugrasmadim oda icmedi bende sagmadim gogsumu ama mama vermiyoruM ilk zamanlar manuel vardi bizde cocuk 3 kutu mama bitirdi 😟 bizim hatamiz elektrikli alsaydim hem mama icmezdi hem ben yorulmazdim okadar

İşte bizim öyle değil kuzum içmemezlik durumu olmuyor mama ağırlıklı oluyor. İçmeyince huzursuz oluyordur ya süt içmeyince denedin mi hiç mama vermeyi? Aç kalmasın yeter ki mama zehir değil ağlamasına dayanamam süt olmayınca olmuyor çok uğraşıyorum yine de

Günaydın kizlar❤
Sabah asimiz vardi
2. Ay asilarinin aynisiymis verem haric
Canimi sıktı hemsire ya gecen 5700 cikmisti bu sefer tartti 6280 kusur gorunuyor 5850 saydi
Boyuda gecen 59 du bu ay 62.5 cikmis
Cok saymadin mi aradi farki dedim ustu kalin diyor
Kalin da degildi oncekilerde altta patikli alti bile vardi
Oncekilerde diger hemsire olcum yapiyor o notuni aliyordu
Simdi ilk defa bu olcum yapti bu da si.. batirdi yani
Basladi mama verme ek gidaya gec yogurt ver meyve ver siraladi
Ama ben tatmin olmadim yarin dr goturmeyi düşünüyorum ondan fikir alayim
Aglayacam diye bu ara emmiyor dogru duzgun ondan mi alamadi ne yapti kiloyu kuzum:KK43:
ben bu ebelerin hadleri olmayan şeylere karışmalarına anlam veremıyorum. dr mu da ek gıda ver dıyor hayret bişey ne bılıyor sanki ayar olyorum hepsinnee. dr.a git kuzum ayrıca artık az alması normal degıl mı. drda net bılgı cıkar bence

Kızlar yoğurt mayalamaya başlayacağım öğreneyim bi iki tur atayım önceden 😂😂 Perşembe günleri sütçü geliyor pastörize değil açık satılan çiğ süt bundan mı almalıyım yoksa paketli süt mü ?
çiğ süt güvendiğin yerden .. ben evlendiğimden beri evde yapıyorum yoğurdumuzu. eşim hıc sevmez hazır yoğurt. anca salatalar ıcın hazır yogurt kullanıyorum. 4 saat odada mayaladktan sonra dolaba koyıyorum ertesı gun acıyorum kapagını..kavanozlara yapııyorum coguzaman hepsı eksımıyor tek seferde acmadıgım ıcın. öğrendın mı tarif ettıler mı😍

Kızlar ya kızımın diz kapakları böyle oldu dr a sordum cildiyeye göster dedi var mı hiç böyle olan

Eklentiler

• 20190516_125610.webp
    20190516_125610.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 33
ben bu ebelerin hadleri olmayan şeylere karışmalarına anlam veremıyorum. dr mu da ek gıda ver dıyor hayret bişey ne bılıyor sanki ayar olyorum hepsinnee. dr.a git kuzum ayrıca artık az alması normal degıl mı. drda net bılgı cıkar bence
@
Nilufer_3457 Nilufer_3457 bende ek gıdaya başla diyenleri anlamıyorum açıkçası çünkü başlayınca ne olacak ki bi tatlı kaşığı yoğurt vs ile mi kilo alacak bebek hem hani doyumluk değil tadımlık vereceksiniz diyorlar hep

@

Nilufer_3457 Nilufer_3457 bende ek gıdaya başla diyenleri anlamıyorum açıkçası çünkü başlayınca ne olacak ki bi tatlı kaşığı yoğurt vs ile mi kilo bebek hem hani doyumluk değil tadımlık vereceksiniz diyorlar hep
canım aynen sacmalıyorlar genelde ama öğün olarak dıyorlardır ama 6.ayda oğün olarak vercez ya. mesela kase corba yarım kase yogurt fln ben kasmıcam ya ne olursa yapıp verıcem dr ızın verdgı surece yeterko meme bagmllgı.azalsın

çiğ süt güvendiğin yerden .. ben evlendiğimden beri evde yapıyorum yoğurdumuzu. eşim hıc sevmez hazır yoğurt. anca salatalar ıcın hazır yogurt kullanıyorum. 4 saat odada mayaladktan sonra dolaba koyıyorum ertesı gun acıyorum kapagını..kavanozlara yapııyorum coguzaman hepsı eksımıyor tek seferde acmadıgım ıcın. öğrendın mı tarif ettıler mı😍
Ben yaptım daha önce eşim de ev yoğurdunu sevmedi başta hep evde yaptım hep annem de evde yapardı biliyorum yapmayı ama eşim istemeyince 2 senedir yapmadım

Ben yaptım daha önce eşim de ev yoğurdunu sevmedi başta hep evde yaptım hep annem de evde yapardı biliyorum yapmayı ama eşim istemeyince 2 senedir yapmadım
ben de sevmıyordum kız anneme nazım gecıyordu hazır alıyordum bekarken ama alıştım eşimden öturu cok kızdı bana sankı dıger hersey zararsız da 😃😃😃

Sırma sorma ya dağınikligada tahammulum yok valla. Bir de sitede oturduğundan Bodrum bile yok depo. İnternetten aldım ben boy boy yorganlar icin 100"130cm çok iyi. Yok kuzum hiç bir aparat Süpürge ile çekiyorsun havasını
ben de vakumlu hurc kullanıyorım evlendıgımden berı ama cabuk eskıyorlar onu yazlıkları cıkardım gecen. tum kıyafetlerı vakumladım yıne bn yatagmı bazalı almamıstım karyola almıstım ıyı oldu oyuzden vakumlı hurc yer kaplamıyor hıc tayıle gıderken de bavula oylr koyuyorum yastık bıle gotıruyrm 😃😃

Bizimde sadece bady ve bez vardı üzerinde bezi yeni degistirmistim boştu zaten 6415 geldi 6.200 diyelim mi dedi yok demeyelim ne var ki çocukta hiç bir şey yok dedim 6.300 o zaman dedi eşim gözlerin yerinden çıktı nasıl kızdın diyor ben o 100 gramı aldırmak için 100 takla atıyorum dedim🤨

Ahh 1 gramın bile değeri var artık ya anne olmayan anlamaz kesinlikle

bsebse bsebse kuzum karartan perdeleri nereden aldın internetten mi? Benim ev de akşama kadar güneş. Hele salonda hiç oturulmuyor. Geçen sene hamileyken fenalık geçiriyordum. Şimdi bebekle daha zorlaştı yaa
Renkli olani e perdeden aldim yanilmiyosam kuzum 2gun icinde dikilip geldi

İşte bizim öyle değil kuzum içmemezlik durumu olmuyor mama ağırlıklı oluyor. İçmeyince huzursuz oluyordur ya süt içmeyince denedin mi hiç mama vermeyi? Aç kalmasın yeter ki mama zehir değil ağlamasına dayanamam süt olmayınca olmuyor çok uğraşıyorum yine de
Kuzum bira mayası tabletlerini denedin mi?

Papatyamaviss Papatyamaviss kızzz geldi nebülatörüm 😀 gel bilgilendir beni. Ventolini nasıl kullanacağız. Doktor yarım şişe dedi ama serum fizyolojikle mi karıştıracaktık unuttum

Back
X