Kuzum bira mayası tabletlerini denedin mi?
Süt için mi yok denemedim canım var mı faydası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum bira mayası tabletlerini denedin mi?
Teşekkürler iyi dileklerin için. 16 yıl oldu. Senin büyük oğlun nasıl oldu? Ateşi gecti mi? Ikisinide öptüm kocamanAllah herkesin yuvasına huzur sağlık bereket aşk nasip etsin. İçinde bizlerede ❤❤ senin kaç yıl oldu
ayrica oğlunun gülüşünü severim maşallah pasama çok tatlı annesi![]()
Bende beğendim valla ❤ fiyat da uygun. Rica ederim ❤❤Ben de burdan daha önce perde almıştın memnun kaldım. Bakayım renklerine kuzum çok sağol ❤
Çok kilo aldıriyor diyorlarKuzum bira mayası tabletlerini denedin mi?
Kısmetse yarin gidecegim. Gidemezsem haftaya illaki gidecegim. Canim sıkıldı iyiceben bu ebelerin hadleri olmayan şeylere karışmalarına anlam veremıyorum. dr mu da ek gıda ver dıyor hayret bişey ne bılıyor sanki ayar olyorum hepsinnee. dr.a git kuzum ayrıca artık az alması normal degıl mı. drda net bılgı cıkar bence
hatırladımncnm bende de vardı snap kullanırken acaba dedm.baska uyg da bole var mı.Snap'e bağlı bi uygulama canım. Bitmoji. Snap hesabınla oturum açabiliyosun
Evde misafirleri var kuzum ben söyleyeyim müsait olunca hemen gelir
Kilo genetik birşey aslında bende bebekken çok zayiftim. Hele el gıda asla yemez yediğini anında Kusarmisim. Kızim anne karnında iyi kilo aldı ama doğduktan sonra aynı şekilde devam etmedi. Boy gibi genetik. Ki bu kadar az uyumaya bu kadar sürekli harekete uyumadi gi her an hareketli asla Durmaz bu kadar kusmaya iyi bile diyorum. İnsanlar bir garip kendimiz araştırıp kendi dogrumuzu yapmaliyiz bence. Sonucta rotaya falan yaptirmayin diyen soktorda duydum ben. Tip insani bilim insani okumus ama.. bosver sen canini sikmaKısmetse yarin gidecegim. Gidemezsem haftaya illaki gidecegim. Canim sıkıldı iyice
Oglumda boyle sorunlarimiz yoktu hic
Sütüm bir baska bebego doyuracak kadar vardi
Anlamadim sütüm mü az veya bizim kiz herseyr kizip emmiyor ondan mi az aliyor
Insallah dr beni tatmin edici aydinlatir
Hadi bana kilo almadi da basla diyor. Masallah topac gibi olan bebege hangi akilla ek gida ver diyor anlamadim.
Aynen canım. Yani ben bi 5 gün ishal olmuştum ozaman sütüm resmen hiç yok gibiydi iki göğsümü sağıyordum biberonun dibini bile kaplamaz hale gelmişti. Düzelir düzelmez eczaneden bestlak damla ve solgar bira mayası tableti aldırdım kullanmaya başladığımdan beri çok şükür sütüm baya baya geldi. Günde bir kez geceleri mama vermeye başladım sonrasında. İshalken ful mamayla beslemek zorunda kalmıştım. Bence işe yaradı :)Süt için mi yok denemedim canım var mı faydası
Kuzum valla bilmiyorum ki zaten kilom var bebeğime süt olsun yeter ki diye ne varsa yer içerimÇok kilo aldıriyor diyorlar![]()
O da dogru da isteKuzum valla bilmiyorum ki zaten kilom var bebeğime süt olsun yeter ki diye ne varsa yer içerim![]()
Bizim de vardı banyo yaptirirken ovdum geçti herhalde aynıydı foto yanıltabilir ama .Kızlar ya kızımın diz kapakları böyle oldu dr a sordum cildiyeye göster dedi var mı hiç böyle olan
Evde misafirleri var kuzum ben söyleyeyim müsait olunca hemen gelir![]()
Onun misafiri varmış ben yardımcı olayım
Bizim de vardı banyo yaptirirken ovdum geçti herhalde aynıydı foto yanıltabilir ama .
Aynen canım. Yani ben bi 5 gün ishal olmuştum ozaman sütüm resmen hiç yok gibiydi iki göğsümü sağıyordum biberonun dibini bile kaplamaz hale gelmişti. Düzelir düzelmez eczaneden bestlak damla ve solgar bira mayası tableti aldırdım kullanmaya başladığımdan beri çok şükür sütüm baya baya geldi. Günde bir kez geceleri mama vermeye başladım sonrasında. İshalken ful mamayla beslemek zorunda kalmıştım. Bence işe yaradı :)
Kuzum yarim sise olanları serum fizyoljikle karistiyodum ben az olduvu içincabuk bitmesin diye tam sise olabi cogaltmiyordum misafirim vardiydida
Aynen diz kapaklariydi canım. Sarı sarı döküntü gibi kabuklanma gibi bir şeydi.Diz kapaklarında mıydı canım sizin de