2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugün ilk defa oğlumu tek başıma yıkadım. Eşimle küvette yikiyorduk bugün banyoda kucağımda yıkadım kayıp dusururum diye korktum ama çok pratik ve kolay oldu. Pek ağlamadi da normalde başından sonuna dek ağlıyordu.
Evet canim bizimde oyle oluyordu ben de yeni kesfettim son 3 haftadir kucaginda yikiyorum bende yere çömelip aglamadan koyun koyunayikniyoruz

Bende alayim bari dr a da sorayim yarin
zaten o dogumda damla yazmisti ama benim sütüm coktu almadim S sgokcen
Dene tabi kuzum ♥️ Ben günde 3 kere bestlak damla, sabah 2 akşam 2 tane de bira mayası tableti yutuyorum. Bol bol da su içiyorum tabi ♥️ Allah hepimize bol bol süt versin 🎈

Valla tum atak donemlerinde sinsi sinsi buralari okuyup icimden kotu kahkalarimi atiyordum onların bebekleri mizmiz benimki melek diye :halay: resmen suan karma yasiyorum kizim benden tum ataklarin acisini cikartiyor :KK70:
Sizde atak yokmu :KK70:

Bizde çok fenasi var canım üçüncü ayda iki gün oldu ama dün ve bugün anamdan emdigim süt burnumdan geldi 😩😫

Islak mendille sildim geçti canım korktum başka bir şey diye🙈banyoda aslında lif yapıyorum daha sert ovmak gerekiyormuş
Yag tabakasi gibi birikiyo canim dirseklerse dizlerde bileklerde ayak topugunda olabiliyo , konak nasil sacta yağ tabakasi olrk cikiyo oyle dusun kuzum benmkindede oluyo 😃

Teşekkürler iyi dileklerin için. 16 yıl oldu. Senin büyük oğlun nasıl oldu? Ateşi gecti mi? Ikisinide öptüm kocaman
Masallah senden bir yıl kidemlisin benim 14. Yıl bitecek Ağustos'ta

sukur dun aksamdan itibaren ateş bitti halsiz ve istahsiz canım.
bende seni ve pasalarini tek tek öpüyorum 😘😘😘😘😘

Ben şimdiden bebek kıyafetlerini olmayanları verecek yer arıyorum valla nereye koyayım o kadar şeyi, hiç 2. Bebe için de saklayamam valla sararıp gidiyor kıyafetler merdiven silmeye gelen ablaya sordum Suriyeli falan kız bebeği olan varsa vereyim kıyafetleri dedim
Ben dolaptan satiyorim valla yok parasina yeni olan seyleri yada sevmediklerimi 😂 sobra ogluma yenilerini aliyorum ordan 😂

Vallahi ben de hiç yapamam büyük temizliği....
Doğurduğumdan beri hep yardımcı aldım da artık almıyorum. Son 2 haftadır ben yapıyorum yüzeysel. Özlemişim açıkçası...
Bayramdan sonra büyük temizlik yaptıracağım. Camlar, perdeler...
Yazlıkları yerleştireceğiz bugün inşallahhhhh. Uykum da var, umarım yapabilirim.

İlk yıllar yapardım kadının yaptığı içime sönmez dururdum halt eylemisim oyillarima yanarım oğlum ağlar ilgi bekler ben temizlik yaparım koca gezmkmister ben temizliği yetiştirecek diye motor takardim aptallık

En iyisini yapıyorsun imkanın varsa al bende ilk 3 yıl dışında hep alıyorum

Selam kizlar 3.ayda meme reddi yaşayan var mi ? Nasıl üstesinden geldiniz?
Su sesi açtım, emmek istemediği zaman zorlamadan 10 dk sonra tekrar denedim, üzerimi tamamen çıkartıp çıplak şekilde emzirdim, birde gögüs ucuma hafif tatlı birşey sürüp denedim cnm çok şükür yendik. Şuanda sorunsuz emiyor

Bugun bizde ayniyiz uyandigindan beri agliyor emmiyor hicbi sekilde susmuyor ac ama yemiuor uyumuyor ne yapcam bilemiyorum bende
Allah yar ve yardımcımiz olsun canım canım 16ocakti bizim olması gereken doğum tarihi kaç gün var daha bu atağın biliyormusun

Papatyamaviss Papatyamaviss doktora gittik. Sağlık ocağının verdiği demir ilacını verebilirsin dedi. Bu doktora ilk kez gittik, daha doğrusu çocuk doktoruna doğum yaptığımız hastane dışında ilk kez gittik. Doktoru da beğenmedim mıy mıy mıy 😞 menenjit aşılarını aile hekimimiz ondan çok biliyo o derece 😆 pek güvenemedim demir ilacıyla ilgili. Napcam bilmiyorum

Bnmde kafsm karisti ya bizede söyler misin ne verdigini canım
Canım muhendisoglu abimizde bizim dr önerdiğini verdiğini övmüş matrush matrush
IMG-20190505-WA0001.webp

Yaa gülme komşuna gelir başına 😂😂 Bize henüz vurmadı atak, teğet geçer umarım 😂 Bizim de tahmini doğum tarihimiz 19 ocak heralde meşhur atak haftası içindeyizdir ama daha karanlık yüzünü göstermedi bakalım 😆😆
Bizim 16 ocakti ve dün itibariyle kara bulutlar dolaşıyor korkutmak gibi olmasın 🤣

Back
X