2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar adetleriniz düzenli mi? Doğumdan sonra 1 kere oldum bir daha da olmadım. Normaldir herhalde... Hormonlarım normal çıktı. Adet olsam süper olacak ya. Şişliğim giderdi biraz daha
daha olmadım ilk doğumda tam 1 yıl somra oldum daha cok benimkine 😏

Kız ben de kaç gündür yazmamaya çalışıyorum biri sorsun istiyorum senden bekliyordum meğer sen de benden bekliyormuşsun tüh😂 ne haber 😁😁
Seninle aynı dönemde idik 16 Ocak senin paşa ne durumda benimki iki gündür beynimi yaktı 😩

Programı olanlar biz 31 ocak doğumluyuz atak dönemi mi bakabilir misiniz bugün hiç olmadığı kadar ağladı bebeğim😞

Kuzum valla bilmiyorum ki zaten kilom var bebeğime süt olsun yeter ki diye ne varsa yer içerim 😂😂
Canım onunda markası falan oluyor mu bende deneyeyim zaten yarım dünya oldum süt için tam dünya olmaya razıyım.. çünkü benimki bitmek üzere artık...:(

Onun misafiri varmış ben yardımcı olayım 😂
1.2 cc ventolin 2 cc serum çekip veriyorsun. Normal serum yoksa fizyolojik de olur

Ayy canım çok sağol doktor dedi ben unuttum utandım sormaya da insan çocuğunun ilacını unutur mu diye 😂

Kuzum yarim sise olanları serum fizyoljikle karistiyodum ben az olduvu içincabuk bitmesin diye tam sise olabi cogaltmiyordum misafirim vardiydida😃

Canım çok sağol 🙏 şimdi bize aditen diye bir damla verdi. 4 damla ağızdan veriyorum. 1 paket ventolin. 1 paket de serum fizyolojik verdi. Benim aklımda kalan yarın şişe ventolin yarımda serum fizyolojik. Doğrumu yani makina omron duo. Bide Kuzum pek sevmedi. Önce burnunu çekip hava mı vereceğim yoksa önce hava sonra burun çekme mi off bu ne yaa yardım edin bana. Maske ile tutturmadı zaten öyle maskesiz verdim doğru mu kızlarr

bsebse bsebse canım nasıl oldun miğrenin tutmuştu gecti mi bari bebekle çok zor oluyor evvel gün de ben cektim mideme vurdu aylardır böyle olmamıştım parol üstüne kahve içip uzandım o biraz fayda etti sagolsun büyük pasam da yormadı o gün Allahtan.
Sanada çok geçmiş olsun canım

Sağol kuzum sorduğun için ❤❤😘 eşime iftari hazırla kaldır sonra yattim valla. Gozum cikacak kadra zonkluyordu bas agrimi gecti. Simdi. İbirz daha iyiyim ❤ hamilelik ve emzirme çok zor migrende..
Rabbim kolaylık versin canım çok geçmiş olsun sanada

2019 ocak anneleri
bu size veda yazim :D
Kizlar gercekten
Burayi seviyorum. Hepinizin sohbetini,bilgi alisverisini,gunluk hayatin kosusturmacasinda soluk aldigim bir yerdi.
Ama farkettim ki cok fazla zaman geciriyorum ve zamanimi cocuklarima daha kisitli ayiriyorum
Malum 2 side cok kucukler
Bugun kotu bir kaza gecirdik oglumla otobuste
Ufak birseydi ama bir vicdan azabi sardi beni
Cok korktum acikcasi. Ve cocuklarima daha fazla zaman ayirma karari almama sebep oldu bu korkum.
telefonumdan cok girdigim uygulamalari kaldirip sadece lazim oldugunda kullanmaya karar verdim
Telefon gercekten cok fazla zaman aliyor benim sanirim suan icin boyle bir luksum yok belki daha sonra :)
Hepiniz kendize cok iyi bakin ♡♡

2019 ocak anneleri
bu size veda yazim :KK70:
Kizlar gercekten
Burayi seviyorum. Hepinizin sohbetini,bilgi alisverisini,gunluk hayatin kosusturmacasinda soluk aldigim bir yerdi.
Ama farkettim ki cok fazla zaman geciriyorum ve zamanimi cocuklarima daha kisitli ayiriyorum
Cok korktum acikcasi. Ve cocuklarima daha fazla zaman ayirma karari almama sebep oldu bu korkum.
telefonumdan cok girdigim uygulamalari kaldirip sadece lazim oldugunda kullanmaya karar verdim
Telefon gercekten cok fazla zaman aliyor benim sanirim suan icin boyle bir luksum yok belki daha sonra :)
Ah ben de çok istiyorum buraları bırakmayı ama sıkıntıdan yine giriyorum 😭 kararını tebrik ediyorum darısı başıma 🙏

2019 ocak anneleri
bu size veda yazim :KK70:
Kizlar gercekten
Gecmis olsun canim
Vardır bir bildigin tabiki, hersey gönlünce olsun
Kuzularinla guzel gunlere insallah

6 buçuktan beri şimdi uyudu gezdirmekten yoruldum o da yoruldu sanırım sızdı 1 haftadır çekiyorum canım sünnet yaramadı yavruma
Canım sünnet mi atak mi benimkinin sünnet yarası iyileseli bir hafta oldu o dönemde hiç sıkıntı olmadi
Allah kuvvet versin hepimize

P Puddingmuf burası gerçekten çok zaman alıyor haklisin ben face Instagram Twitter kullanmadım hiç hesabım olmadı oralarda sadece burası var o bile çok vakit alıyor oğlan uyurken giriyorum çoğunlukla yada eşim oğlanı benden devir aldığında bende azaltmak istiyorum

çok geçmiş geçmiş olsun oğluna tümden kesme ilişiğini burdan Azda olsa uğra derim özleyeceğim seni ❤️

Back
X