Solgar canım markası.. İnşAllah etkili olur kuzumCanım onunda markası falan oluyor mu bende deneyeyim zaten yarım dünya oldum süt için tam dünya olmaya razıyım.. çünkü benimki bitmek üzere artık...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Solgar canım markası.. İnşAllah etkili olur kuzumCanım onunda markası falan oluyor mu bende deneyeyim zaten yarım dünya oldum süt için tam dünya olmaya razıyım.. çünkü benimki bitmek üzere artık...![]()
Yaa çok özletme kendini diyeceğim ama çocuklar her şeyden daha önemli tabi. Çok geçmiş olsun canım. Ara sıra da olsa uğra2019 ocak anneleri
bu size veda yazim
Kizlar gercekten
Burayi seviyorum. Hepinizin sohbetini,bilgi alisverisini,gunluk hayatin kosusturmacasinda soluk aldigim bir yerdi.
Ama farkettim ki cok fazla zaman geciriyorum ve zamanimi cocuklarima daha kisitli ayiriyorum
Malum 2 side cok kucukler
Bugun kotu bir kaza gecirdik oglumla otobuste
Ufak birseydi ama bir vicdan azabi sardi beni
Cok korktum acikcasi. Ve cocuklarima daha fazla zaman ayirma karari almama sebep oldu bu korkum.
telefonumdan cok girdigim uygulamalari kaldirip sadece lazim oldugunda kullanmaya karar verdim
Telefon gercekten cok fazla zaman aliyor benim sanirim suan icin boyle bir luksum yok belki daha sonra :)
Hepiniz kendize cok iyi bakin ♡♡
Var canim hamileyken cam rende almistik jokerden bu biseyler yiyemiyor beceriksizcilegin suyunu kasiga sıkmıstim bilgigin su hemen oho oho
![]()
2019 ocak anneleri
bu size veda yazim
Kizlar gercekten
Burayi seviyorum. Hepinizin sohbetini,bilgi alisverisini,gunluk hayatin kosusturmacasinda soluk aldigim bir yerdi.
Ama farkettim ki cok fazla zaman geciriyorum ve zamanimi cocuklarima daha kisitli ayiriyorum
Cok korktum acikcasi. Ve cocuklarima daha fazla zaman ayirma karari almama sebep oldu bu korkum.
telefonumdan cok girdigim uygulamalari kaldirip sadece lazim oldugunda kullanmaya karar verdim
Telefon gercekten cok fazla zaman aliyor benim sanirim suan icin boyle bir luksum yok belki daha sonra :)
Evet malesef. Önüme geleni yerim üstelik.sen de mı zayıfsnn
2019 ocak anneleri
bu size veda yazim
Kizlar gercekten
Yüksek sesle piş piş diyerek ayakta dans ettim, o sırada tutuyordu memeyi. Oturunca bağırıyordu.Selam kizlar 3.ayda meme reddi yaşayan var mi ? Nasıl üstesinden geldiniz?
Anladım canım biberonu iştahlı içiyor mu peki derdi iştahsızlık mı meme emmemi onu anlarsın en azındanGeçen ay 400 Gr almıştı doktor vermediğine şükret çocuk hasta oldu demişti bronşit olmuştu geçen ay. Mama denesem dedim hayır biraz daha bekle emecek dedi ama hala aynı. İki hafta oldu henüz gidemedik. Geçen aya göre daha kötü emmesi.
tabiki söylerim canımBnmde kafsm karisti ya bizede söyler misin ne verdigini canım
sagol canım nasıl oldu Alper ,ömerin atak ne alemdeSanada çok geçmiş olsun canım
Canım benim ilk kıızım golden goat ile büyüdü. İkincisi de golden goat içti. Ben meme reddinden sonra biberonu bıraktım. Dolayısıyla son zamanlarda mama almadı.Çok sağol canım bugün daha iyi büyük paşa öksürük canı sıkıcı
canim sen hangi mamayı kullaniyorsun nette araştırdım golden goat keçi sütü bazlı mama önerilmiş onunmu deneyim diyirum gün içinde kaç CC mama veriyorsun kaç kez
Canım çilek uygun bir meyve değil. Ek gıda da elma veya armuttan başlanırVar canim hamileyken cam rende almistik jokerden bu biseyler yiyemiyor beceriksizcilegin suyunu kasiga sıkmıstim bilgigin su hemen oho oho
![]()
Ne guzel ya insallah benimkide eskisi gibi emer. Uyku sersemi ve uyku arasında emiyo sadece dediklerini uygulucam ben zorla ağzına sokmaya çalışıyorum ama öyle yaptıkça ters tepiyo sanirimSu sesi açtım, emmek istemediği zaman zorlamadan 10 dk sonra tekrar denedim, üzerimi tamamen çıkartıp çıplak şekilde emzirdim, birde gögüs ucuma hafif tatlı birşey sürüp denedim cnm çok şükür yendik. Şuanda sorunsuz emiyor
9 mayista oldum ilk defa. Tam 9 haziranda da tatile gidecegim. Hayirlisi bakalimKızlar adetleriniz düzenli mi? Doğumdan sonra 1 kere oldum bir daha da olmadım. Normaldir herhalde... Hormonlarım normal çıktı. Adet olsam süper olacak ya. Şişliğim giderdi biraz daha
Bende deneyim bakalim , guzel taktikler tesekkurlerSu sesi açtım, emmek istemediği zaman zorlamadan 10 dk sonra tekrar denedim, üzerimi tamamen çıkartıp çıplak şekilde emzirdim, birde gögüs ucuma hafif tatlı birşey sürüp denedim cnm çok şükür yendik. Şuanda sorunsuz emiyor
Bende oyle ayakta pis piş yaparak emzirdim ama artık o da işe yaramıyo iyice inat yaptı ins en kısa zamanda düzelir.Yüksek sesle piş piş diyerek ayakta dans ettim, o sırada tutuyordu memeyi. Oturunca bağırıyordu.
Selam kizlar 3.ayda meme reddi yaşayan var mi ? Nasıl üstesinden geldiniz?
Gezmeye falan gittiğimde o kadar zor oluyor ki emzirmek ac aç uyutup dalınca memeyi veriyorum. Uykusu başına vurunca susturmak da zorlaşıyor. Şuan rahat emiyor mu ne kadar sürdü o savaş dönemi? Ben de pes etmiycemBiz yaşadık 400 Gr aldı o ay pes etmedim emdirme için resmen savaştım uykuda vermeye çalıştım
Kuzum acilde biz bikere yaptirmistik havayi rahat cekebilmesi icin mantiken burnunun acik olmasi gerekir ilk burnu cek sonra guzel guzel ceksin benimkinin cok hosuna gidiyodu bak bi resmini koyarim simdiAyy canım çok sağol doktor dedi ben unuttum utandım sormaya da insan çocuğunun ilacını unutur mu diye
Canım çok sağolşimdi bize aditen diye bir damla verdi. 4 damla ağızdan veriyorum. 1 paket ventolin. 1 paket de serum fizyolojik verdi. Benim aklımda kalan yarın şişe ventolin yarımda serum fizyolojik. Doğrumu yani makina omron duo. Bide Kuzum pek sevmedi. Önce burnunu çekip hava mı vereceğim yoksa önce hava sonra burun çekme mi off bu ne yaa yardım edin bana. Maske ile tutturmadı zaten öyle maskesiz verdim doğru mu kızlarr
Sütüm az değil cnm bazen azalsa da genelde var. Eds sistemi ilk defa duydum bi arastirayimAh olmaz mıhala geçmedi. Sütünüz az ise reddedebilirmiş eds sistemini araştırın. Ben deneyeceğim bir ihtimal