Benimkinin uykusu gelince emmiyor emmeyince uyumuyor. Boyle bir kisir donguydu. 5 veya 10 dk bile uyusa evdeki herkesi tembihledim. Uyandiginda sadece ben gidecegim yanina yoksa anliyorki eglence var emmeyi direk geri ceviriyor. Her uyandiginda direk emzirdim. Bazen sirf emsin diye uyutmaya calistim sallayarak sevdigi ninni ile. Cogu zaman farkindayim yataga koysam hop uyanacak. Ama ac oldugu icinde uyuyamiyor. Bende yataga koyum uyanmasini bekliyordum sonra emzirigordum.hala oyle bazen.Selam kizlar 3.ayda meme reddi yaşayan var mi ? Nasıl üstesinden geldiniz?
Emmedigi zamanlar kasikla verdim. Tadini alinca emmek istiyordu kimi zaman. Kasikla icmiyorsa ilk iki kasik su veriyorum. Suya bayliyor. Sonrada sagdigim sutu kasikla veriyorum. Su sanip kendini kaptirip gidiyor.
Simdide hanfendu gurultude sicakta emmeyi red edoyor. Eger emerken biri benle konusursa sinirle o kisiye bakip aglamaya basliyor. O kisi susunca aglamasi birden kesilip emmeye devam ediyor. Bana cekmis catal bicak sesi olan restaurantlara asla bidaha gitmem .
Son düzenleme: