Bence dr kolaya kacsa 13 saat kesinlinle beklemezdi. Kuzeniminde 3 çocuğu var. 2 si normal oldu. 3. Senin gibi olmus zeynep kamil hastanesinde hemde. Orda en son zamana bırakiyorlar sezeryaniKizlar bana bi cozum bulun beni cok rahatsiz etmeye basladi bu durum gercekten cunku, hatirlayan yada hatirlamayan vardir dogum gecem 13 saat ardindan acil sez alınarak sonuclandi. Ve bende cok cok buyuk bi sokla travma birakti. Normal dogum cok istedim cok direndim vs kalp atislari 3 kez dusunce aldilar. Her gece resmen bunlari dusunuyorum acaba kapıda knca insan olmasaydıolurmuydu stresten mi olmadi doktorum mu kolaya kacti guvenmesemiydim devlete mi gitseydim.keske suyumilk gelmeseydi vs vs bissuru senaryoolsa nasil olurdu. Tum hamileligm boyuncao ani bekledim.Garip biliyorum belki ama insanin kendini biseye adapte edip hi anda kesilmesi ne bileyim.. doktorumkolaya kacsa 13 saat beklermiydi diyorum bazen , bissuru seyler geciyo aklimdan.5 ay olacak nerdeyse kabullenemedim.hala cogu gece yattigimda yafa gunduz gozlerimi kapadigmsa dakikalarca bunu dusunken buluyorum kendimi. Sez izime bakmak dokunmak bile istemiyorum. Oglum cok sukurki kucagimda yanimda onemli olan o diceksiniz ama atamiyorum kafamdan psiktri gitsem emziriyorum ilac vs verse icemem psikolog zor bilmiyorum
Solunum sikintisi cikardi, kalici hasar olabilirdi Allah korusun. Boyle dusun.
Cunku o sanciyi cekiyorsun 10 cm acilsa bile gelme evresi var bebeğin
4 ayimiz gecti. Vardir bunda da hayir uzulme lutfen