Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hesap detaylarına gir, orda özel başlık kısmına yazıp kaydedersen olacaktır
Aaa şuna bak sus kız yeter artık iflas bayrağını çektim diyorummmValla kafana silah dayamadimzorla al demedimm
senin bilecegunnn issss
sapka al sapka cok tatlilar
![]()
Canım hesap detaylarına gir, orda özel başlık kısmına yazıp kaydedersen olacaktır ♥
Mrb ❤ ben de sevindim hayirli olsun bebiş iniz❤ maalesef ank da yaşıyorum ben bilgim yok o yüzdenbsebse Merhaba bende şubat annesiyim hemşerimi gördüğüme sevimdim bende bodrumluyum. Bodrumdamı yaşıyosunuz ? Bodrum da yaşıyosunuz hangi cocuk doktoruna gidiyosunuz?
Cok tatlılardı ben dun bitane taktimAaa şuna bak sus kız yeter artık iflas bayrağını çektim diyorummm![]()
Ben de zayıf bir bebek ve çocuktum annem kilo aldırmays çok ugrasti birde boy olunca dediğin gibi ayni. Biraz da genetik yani ❤Kızlar eminim bi çok benzer hikaye dinlemişsinizdir ama yine de yazmak istedim. Kızım şimdi 4 yaşında, normal kiloda doğmuştu 3. ayında çok az kilo aldı 4te durdu kilo alımı fakat çok mutlu bi bebekti uykusu çok güzeldi doktor mama ver dedi ama sütüm azalır korkusuyla vermedim ama bakıp bakıp ağlardım kemikleri sayılıyordu. Neyse yıllar geçti şimdi boyu gelişimi gayet iyi hala zayıf ve hala bi dk oturmaz. Mama vermemekle doğru mu yaptım bilmem, kimseye ver verme diyemem ama biz böyle geçirdik o günleri.
Canım ben evden çıkarken nerdeyse Linanın herşeyini alıyorumKızlar bebisle ilk tatil bu neler almalıyım yanina Krem ilaç veya malzeme? Tecrübeler bir yardım ❤![]()
ama özellikle ateş ölçer calpol yanımızda oluyor hava değişimi korkutuyor beni etkilenir diyeEvet çok şükür sağlığı yerinde ve mutluAmann canım sağlığı yerinde olsun boşver diyeceğim illa takılıyor ama benim kızım 5600 gr 4 ay kontrolünde çıktı doktor boyu ve kafa çevresi iyi olduğu için sıkıntı yok diyor bide genetik faktörler var dert etme mutluysa sorun yok
O ateş dün 8 takım kıyafetle beni yaktı
4 saatlik Ankara yaptık canım bide sürekli Bursa’ya gidiyoruz bizimki alışık yollara fakat bende biraz korkuyorum baya uzun olacak bu sefer ama kızımda dışarıda olmayı evde olmaktan çok seviyor şansımı deneyeceğim bakalımönce Kayseri eşimin ailesi orda 4 gün kalıp Adana’ya 1 er gece kalıp Mersin’de gezmeyi planlıyoruz kimsemiz yok iki şehirde de. Oradan da Antalya’ya kuzenİme gidip 1 gece kalıp Balıkesir’e en sonda eve dönmeyi planlıyoruz. Fakat eşim arabayı sattı şimdi yeni araç bakıyoruz. Araç olmazsa gidemeyiz canım. Dualarım araç bulmakta şimdi
![]()
Ahh keşke öyle imkanımızda olsa bnm kızım ses etmeden durur zatenseminerde toplantı falan oluyor cnm ama bizimkiler onda bile birşey demiyor:) 9-13 arası genelde kahvaltı falan yapıp geliyoruz
Yeşillik mamadan olabilir mi cnm bizimde öyle oluyor
Canım normalde sarı ve suluydu ama demir kullanmaya başladığımızdan beri koyu yeşil ve daha kremsi bir yapısı var. Demirden dolayı normal diye düşünüyorum. Bu zamana kadar hiç ıkınmazdı, demirden sonra kakaları hep ıkınarak yapıyor![]()
Canm ben cantayi hazirlarken yer kaplamasin diye mamayi buzdolabi posetiyle goturdum. Cok fazla penye battaniye goturmustum gerek olmuyormus o kadarKızlar bebisle ilk tatil bu neler almalıyım yanina Krem ilaç veya malzeme? Tecrübeler bir yardım ❤![]()
Sikayet etmisler belliki karsisindaki hanimefendi etmis olabilir o yuzden kendi de ban yemis en gec 1 haftaya gelir kuzum
Teşekkür ederim cnmMrb ❤ ben de sevindim hayirli olsun bebiş iniz❤ maalesef ank da yaşıyorum ben bilgim yok o yüzden
Kızlar bebisle ilk tatil bu neler almalıyım yanina Krem ilaç veya malzeme? Tecrübeler bir yardım ❤![]()